Alexandra gav ett trevligt och proffsigt intryck. Kunnig och verkade erfaren.
Alexandra Florin
Alexandra Florin är mäklare på Fastighetsbyrån Tumba
.Alexandra Florin har varit registrerad mäklare sedan 2009-05. Alexandra Florin har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-11 och har fått 176 omdömen med ett betyg på 4.7. Alexandra Florin har haft 31 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
176 omdömen om Alexandra Florin
Väldigt stöttande och motiverande!
Det gick bra, processen var jätte smidig
Alexandra var mycket trevlig och tillmötesgående och allt gick mycket smidigt. Det enda jag upplevde som mindre bra var att det kändes ganska stressfullt att få till ett möte och att svara. Rekommenderar annars verkligen, hade absolut kunnat tänka mig ta hjälp av Alexandra vid en eventuell framtida försäljning.
Hej, Tusen tack för att ni väljer att lämna ett omdöme, det uppskattas! Jag är såklart ledsen att ni upplevde det stressigt i slutet, det var inte min avsikt utan målsättningen var enbart att få till ett avslut för både säljaren och er skull då inget är klart innan det är påskrivet. Jag uppskattar dock verkligen denna feedback och tar till mig det. Jag hoppas såklart att jag kommer få vara den som hjälper er den dagen ni ska sälja. Allt gott till er!
Tydlig, tillgänglig, saklig, noggrann och mycket trevligt tillmötesgående bemötande.
Tack för de fina orden Linda. Jag uppskattar verkligen att du väljer att lämna ett omdöme!
Jättebra trevlig snabb och smidig försäljning av lägenheten
Hej, Vad skönt att det gick då snabbt och smidigt med försäljningen för er. Stort tack för att ni väljer att lämna ett omdöme!
Korrekt och saklig. Lätt tillgänglig via mejl och mobil. Pålitlig. Trevlig.
Tusen tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme Gudrun, det uppskattas verkligen!
Omtänksam ,engagerat och professionell .
Vilka fina ord! Stort tack Monika, det värmer verkligen att få läsa detta.
Tillgänglig, snabba svar, trevlig bemötande👍
Hej, Tusen tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme. Det värmer att det är så fina ord :-) Vi ses snart för tillträde av er nya fina bostad.
En trevlig och noggrann mäklare
Tack snälla för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme!