Tillgänglig, snabba svar, trevlig bemötande👍
Alexandra Florin
Alexandra Florin är mäklare på Fastighetsbyrån Tumba
.Alexandra Florin har varit registrerad mäklare sedan 2009-05. Alexandra Florin har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-11 och har fått 168 omdömen med ett betyg på 4.7. Alexandra Florin har haft 37 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
168 omdömen om Alexandra Florin
En trevlig och noggrann mäklare
Allt sköttes så bra som man kan önska sig. Mäklaren var lätt att kommunicera med. Hon var saklig, informativ och tillgänglig, och gav regelbundet nödvändiga uppdateringar.
Vi blev väl bemötta av mäklaren när vi fick vara på visning av lägenheten. Mäklaren var väl förberedd i samband med genomgången av köpet tillsammans med säljaren och oss.
Jag och min man köpte vår första bostadsrätt och jag kände mig väldigt nervös för att allt var så nytt och jag förstod inte vissa saker men Alexandra förklarade allt super bra och tydligt, hon var väldigt lugn och professionell vilket gjorde att allt kändes bra och tryggt.
Hej Isabella, Vad skönt att höra att ni har en positiv upplevelse av ert första bostadsköp. Det är klart att det är nervöst men jag är glad att det i slutändan ändå kändes tryggt för er. Jag hoppas ni ska trivas bra i ert nya boende!
Alexandra är lugn, kunnig och mycket proffsig! Svarar snabbt när man har frågor och lyssnar in min önskan som säljare.
Vilka fina ord. Stort tack för att du tagit dig tiden att lämna ett så fint omdöme och stort tack för förtroendet att få hjälpa dig med din försäljning.
Mitt första bostadsköp och Alexandra gjorde allt lätt att förstå.
Hej, Vad bra att ni har en positiv upplevelse av ert första bostadsköp. Jag hoppas ni ska trivas bra i ert nya boende!
Blev bemött på ett mycket trevligt och professionellt sätt! Försäljningen gick smidigt och bra, det var alltid snabb återkoppling löpande under processen!
Stort tack för de fina orden och för att ni tar er tiden att lämna ett omdöme. Det uppskattas verkligen!
Mycket bra. Trevlig och professionell.
Stort tack Fredrik, hoppas ni kommit in ordentligt i er nya lägenhet nu och funnit er tillrätta. Allt gott till er!
⭐⭐⭐⭐⭐.
Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme, det uppskattas verkligen!