Jag kan inte nog rekommendera Emma Wallenius, hon är helt enkelt en av de bästa mäklare jag någonsin haft nöjet att arbeta med! Från första kontakten kände jag mig trygg och väl omhändertagen! Hon är otroligt snäll, genuint trevlig och har ett varmt bemötande i allt hon gör. Hennes positiva energi och hjälpsamma attityd gjorde hela processen, från visning till avslut, både lättsam och rolig, även när det var mycket att hålla reda på. Vad som stack ut: • 📞 Alltid tillgänglig och svarade snabbt på frågor, stora som små....
Emma Wallenius
Emma Wallenius är mäklare på Fastighetsbyrån Tumba
.Emma Wallenius har varit registrerad mäklare sedan 2025-05. Emma Wallenius har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-06 och har fått 20 omdömen med ett betyg på 4.7. Emma Wallenius har haft 18 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-06 - 2026-01
20 omdömen om Emma Wallenius
Hörde av sig direkt när jag visade intresse, fick tillgång till visning direkt.
Nja… en mäklare som bara arbetar för säljaren. Som köpare blir du negligerad och hon utgår från att köpare är ”dum i huvudet” trots flera erfarenheter från att köpa och sälja fastigheter. En bra mäklare arbetar med både säljare och köpare, men absolut inte i Emmas fall… som säljare, kör på Emma, som köpare kommer du inte bli nöjd, med tanke på attityd, överlägsenhet och få dig som köpare vara en idiot!
Vad tråkigt och överraskande att höra att du upplever affären och mitt beteende på detta sätt. Jag har upplevt att vi haft ett gott samarbete och god dialog, jag hade uppskattat att du hade framfört synpunkter under processens gång. Som mäklare har vi en svår roll, då vi ska agera opartisk mellanman mellan köpare och säljare, även i situationer där parterna har olika syn på samma sak. Mitt mål har hela tiden varit att hantera processen på ett tydligt och informativt sätt för alla inblandade. Med detta sagt tar jag till mig av kritiken för framtiden. Jag hoppas att ni ska trivas i ert nya hem.
Hon är otroligt engagerad, varm personlighet, som man kan lita på 100 %. Hon är något utöver det vanliga, kan jag lova. Hon ställer upp vilka problem man ändå möter. Hon kan lugna mig, när det är nervöst. Hon vet vad hon gör, helt enkelt!
jag har fått ett bra bemötande .har adhd ock autism.det har därför behövts mycket information.ock förståelse.hon har gjort det bra .utan att jag känt mej krängt..ock dum.är tacksam för all hjäp jag får ock fått.heder till Emma ..
Trevlig och kunnig med goda kunskaper om marknaden i Tullinge.
Inget krångel. Tydlig. Jättebra mäklare.
Informativ och hade klorna ute då vår granne sålde samtidigt.
Emma är en fantastisk mäklare med fötterna på jorden. Ärlig, trevlig och har fokus på att göra det bästa för kunden. Plus för mysigt kontor!😊🌸
Kan marknaden i området. Hon var uppdaterade hos hela resan kring försäljningen. Så vi kände oss väldigt trygga och lugna.