Emma Wallenius

Emma Wallenius

Emma Wallenius är mäklare på Fastighetsbyrån Tumba

Emma Wallenius har varit registrerad mäklare sedan 2025-05. Emma Wallenius har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-06 och har fått 48 omdömen med ett betyg på 4.8. Emma Wallenius har haft 37 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

48 omdömen om Emma Wallenius

Jennie L
Tullinge

Super bra! 10/10⭐️ Professionell, trevlig, smidig, snabbt hanterat. Rekommenderar starkt denna mäklare.

André M
Tullinge

Proffesionell mäklare som sätter sina klienter först. Kan stark rekommendera Emma som mäklare.

Kristina L
Tumba

Bra och tydlig kommunikation, lösningsorienterad och alltid hjäpsam vid behov.

Lucky S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Wallenius en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tullinge

Svarar och återkopplar snabbt, otrolig professionell och fint bemötande, lyhörd och lugn. Går igenom allt tydligt, alla delar som hör till bostadsköp, visning i lugn tempo och bra förmedling mellan köpare och säljare. En trygg affär. Om man anlitar som mäklare så kan man vara säker på att hon är engagerad i potentiella köpare. Om man har henne som köpare kan man känna sig trygg i fastighetsaffären/ kontakten med banken m.m. En toppen mäklare!

Viveka L
Grödinge

Redan vid första mötet ingav Emma ett trevligt och professionellt bemötande. Förväntningarna var att få en relevant bedömning och värdering av fastigheten vilket hon levde upp till. Emma har hjälpt oss på ett utomordentligt sätt genom hela processen med försäljningen. Är mer än nöjd med Emma som mäklare och kan bara lovorda henne!

Per Ingemar V
Grödinge

Ett lugnt och trevligt första möte och professionellt bemötande få en relevant bedömning och värdering av fastigheten vilket Emma levde upp till allt va kanon 😁👍

Hannah B
Tullinge

Emma är en fantastisk mäklare! Redan efter första mötet fick vi direkt förtroende för henne och kände att hon vet vad hon gör. Det första mötet handlade inte om hennes statistik eller att sälja in sig själv, utan om hur hon kunde hjälpa oss på bästa sätt i vår situation. Hon är ärlig, har koll och är väldigt förstående. Hon lyssnade på våra behov och jobbade efter det istället för att bara tänka på sälj. Vi kände verkligen att hon brydde sig om oss och vår process, tog våra behov på allvar och gjorde sitt jobb med fullt...

Karl Gunnar L
Tumba

Emma är väldigt duktig och ambitiös. Vi har fått bra återkoppling och information under försäljningen av villan. Vi rekommenderar henne varmt!

Filippa Maria Matilda W
Köpte sitt hus med hjälp av Emma Wallenius en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tullinge

Jag har både sålt och köpt via Emma och kan inget annat säga än att jag är extremt nöjd! Otroligt hjälpsam, finns alltid tillgänglig vid frågor. Kan varmt rekommendera henne till alla som går i sälj - och köp tankar! Ni är i trygga händer.

Marie-Ane W
Tullinge

Emma är inkännande och kunnig. Jag valde henne då jag uppskattade hennes kompetens men även seriösa agerande vilket jag tänkte skulle vara betryggande även för en köpare. Emma gjorde ingen av oss besviken.