George El Ashkar

George El Ashkar

George El Ashkar är mäklare på Fastighetsbyrån Tumba

George El Ashkar har varit registrerad mäklare sedan 2023-10. George El Ashkar har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-03 och har fått 77 omdömen med ett betyg på 4.9. George El Ashkar har haft 37 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

77 omdömen om George El Ashkar

Sedan starten hos Reco 2024
Alexandra G
Köpte sin lägenhet med hjälp av George El Ashkar en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tumba

Jag hade en bra upplevelse av George. Allt gick så smidigt och han var väldigt trevlig och tillmötesgående.

Eyip K
Sålde sin lägenhet med hjälp av George El Ashkar en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tumba

Lätt tillgänglig och mycket trevligt lätt att göra med !!!

Hasan T
Tumba

Anlitade George under vintern, vårat gemensam mål var att få bostaden såld efter några månader. Det lyckades George med jag är mycket nöjd med hans insats. Tack för hjälpen.

Ferdi C
Tullinge

Först och främst är George en trevlig person att arbeta med. Han är kunnig och alltid tillgänglig när vi behövde honom. På grund av våra personliga omständigheter tog vi vår tid att sälja lägenheten, och under hela denna period var han tålmodig och vägledde oss genom processen. För att vara rättvis, eftersom det var första gången vi sålde en bostad, visste vi inte vad vi kunde förvänta oss, men han hjälpte oss faktiskt att skapa realistiska förväntningar längs vägen. Medan vi arbetade med George lärde vi oss också mer om...

Vikas S
Tullinge

George is excellent at what he does. He understands the seller’s requirements well and puts in great effort to secure the best price for the property. He is very supportive and helpful throughout the entire process.

Mary N
Tumba

Det märks att mäklaren har god kunskap om marknaden och ett genuint intresse för sina kunder. Jag kan varmt rekommendera denna mäklare till andra som letar bostad.

Peter N
Tumba

Genom hela processen var han mycket engagerad och proaktiv. Han höll mig kontinuerligt uppdaterad, återkopplade snabbt och såg till att jag alltid kände mig informerad och delaktig. Det som verkligen stack ut var hans förmåga att kombinera ett lugnt och tryggt bemötande med ett starkt driv framåt – man märker att han vill uppnå bästa möjliga resultat för sina kunder.

Petronella H
Tullinge

Mycket trevlig och bra mäklare. Hjälpsam och tillmötesgående, vill kundens bästa! Rekommenderar!

Linus H
Tullinge

Vi är väldigt nöjda. Bra bemötande, tydlig kommunikation och smidig process från start till slut. Kan absolut rekommendera.

Hampus L
Tullinge

George var duktig, kunnig och serviceminded genom hela processen.