Jag är otroligt nöjd med Anna som mäklare. Från första mötet var hon engagerad, professionell och gjorde det där lilla extra för att processen ska gå så smidigt som möjligt. Jag hade fullt förtroende för henne genom hela processen, och hon levererade verkligen resultat. Hon är dessutom väldigt trevlig, positiv och lätt att kommunicera med. Jag kan verkligen varmt rekommendera att välja Anna som mäklare!
Anna Johansson
Anna Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån Vasastan
.Anna Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2016-06. Anna Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-08 och har fått 477 omdömen med ett betyg på 4.9. Anna Johansson har haft 87 försäljningar sen 2024-01 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2024-01 - 2024-12
477 omdömen om Anna Johansson
Helt grym! Den var en ärlig och rak kommunikation som jag älskade. Anna presterade över min förväntan. Rekommenderar alla att sälja med Anna.
Det enda tråkiga med att sälja sin bostad med Anna är att man (förhoppningsvis) inte gör det särskilt ofta. Från första mötet märktes det att Anna skiljde sig från mängden av mäklare vi träffade. Hon utstrålar stort förtroende, har en hög kompetens och är dessutom väldigt trevlig att ha att göra med. Anna satte tydliga och rimliga förväntningar, presenterade en genomtänkt strategi och höll oss uppdaterade genom hela processen med en utmärkt kommunikation. Resultatet talar för sig självt – vi är väldigt nöjda! Jag rekommenderar...
Anna är en fantastisk mäklare! Mycket påläst, lyhörd och tillgänglig. Det märks att hon vill det bästa för alla parter. Tack Anna för ett grymt jobb!
Med Anna får du en engagerad och aktiv mäklare. Professionell från start till slut. Utöver det är hon dessutom väldigt ödmjuk, social och positiv person. 10/10, Ger mina varmaste rekommendationer.
Alltid snabb återkoppling. Höll oss uppdaterade genom hela processen. Hjälpte oss till en snabb affär.
Vi blev bemötta mycket vänligt och professionellt av Anna. Hon var tillmötesgående, lyhörd och tillgänglig för alla våra frågor, vilket gjorde oss trygga genom hela köpet. Vi förväntade oss en kunnig och engagerad mäklare, och Anna levde definitivt upp till dessa förväntningar. Hon gav tydlig information och var snabb att svara på våra frågor. Sammanfattningsvis har vi haft en mycket positiv upplevelse och kan varmt rekommendera Anna som mäklare.
Anna motsvarar de högt ställda förväntningarna jag har. Snabbt, responsiv och trevlig. Konkurrensen i Vasastan är hård och Anna är i topp!
En mycket professionell och engagerad mäklare som gjorde hela försäljningsprocessen smidig och stressfri. Tydlig kommunikation, god marknadskännedom och en personlig touch som gjorde att vi kände oss trygga genom hela processen. Rekommenderas varmt!
Anna var väldigt trevlig och professionell att jobba med. Snabb och flexibel, mycket bättre än de andra mäklarna som vi har jobbat med tidigare.