Vi kan verkligen rekommendera Joseph! Superproffsig och det märks att han har full koll. Kommunikationen var klockren hela vägen – snabba svar, tydlig info och vi kände oss trygga genom hela processen. Bostaden såldes dessutom till rekordpris, långt över våra förväntningar. Vi skulle utan tvekan välja Joseph igen.
Joseph Rashid
Joseph Rashid är mäklare på Fastighetsbyrån Vasastan
.Joseph Rashid har varit registrerad mäklare sedan 2018-09. Joseph Rashid har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 183 omdömen med ett betyg på 4.9. Joseph Rashid har haft 29 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
183 omdömen om Joseph Rashid
Vi är otroligt nöjda med vår mäklare Joseph! Försäljningen av vår lägenhet gick i rekordfart och slutpriset blev dessutom bland de högsta i området. Hela processen kändes smidig, professionell och trygg från start till mål. Vi kan varmt rekommendera Joseph till alla som vill ha bästa möjliga resultat!
Excellent experience. Professional, responsive, and pleasant to work with!
Toppenmäklare som är riktigt genuin!
Lätt att få tag på, flexibel och lyhörd. Hela processen gick smidigt 😊
Proffsig, trevlig o medmänsklig
Professionell, tydlig och trevlig. Rekommenderas varmt!
Bra, lugnt och professionell
Professionell, tålmodig och empatisk
Joseph är en fantastisk mäklare! Engagerad, bra på att kommunicera, inger förtroende, är positiv och samtidigt realistisk i hur vi på bästa sätt kunde få ut ett bra pris för min lägenhet. Jag är mycket nöjd och rekommenderar honom starkt!