Vi sålde vår lägenhet med Joseph och är så tacksamma för allt han gjort. Försäljningen tog lite längre tid än vi hoppats, men Joseph gav aldrig upp – han kämpade hela vägen och gjorde verkligen det lilla extra för att få till en bra affär. Vi har haft andra mäklare tidigare som tappat engagemanget efter ett tag, men Joseph höll i från start till mål. Han höll oss uppdaterade, var alltid ärlig och lyckades till slut både få den såld och dessutom få upp priset mer än vi trodde var möjligt. Vi skulle utan tvekan anlita honom igen!
Joseph Rashid
Joseph Rashid är mäklare på Fastighetsbyrån Vasastan
.Joseph Rashid har varit registrerad mäklare sedan 2018-09. Joseph Rashid har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 171 omdömen med ett betyg på 4.9. Joseph Rashid har haft 33 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
171 omdömen om Joseph Rashid
Mycket trevlig och får på ett professionellt sätt till ett bra avslut för alla!
Jag är väldigt nöjd med Joseph som mäklare. Processen var smidig, kommunikationen fungerade bra och jag kände mig trygg genom hela försäljningen. Extra roligt var att vi dessutom slog rekord i kvm-pris i föreningen. Jag kan absolut rekommendera honom.
Trevlig, tydlig, lätt att kommunicera med. Snabba besked.
Trevlig, pålitlig och alltid tillgänglig. Joseph gjorde försäljningen enkel och trygg!
Han är snabb, pålitlig och alltid tillgänglig. Jag kände mig trygg genom hela försäljningen. Kan varmt rekommendera!
Joseph har varit toppen! Proffsig, engagerad och lyhörd till våra önskemål.
Joseph är en av de mest ärliga och transparenta mäklarna vi träffat under den tidsperioden som vi har letat lägenhet. Joseph har ett gott tålamod och är en mycket professionell mäklare. Vi skulle välja Joseph alla dagar i veckan som mäklare av vår bostad och kommer göra det i framtiden.
Så nöjd med Joseph! Superproffsig, alltid tillgänglig och bra kommunikation. Bara positivt att säga om hela processen.
Jag köpte min bostadsrätt genom Joseph och är otroligt nöjd med hela processen. Han var alltid professionell och trevlig i sitt bemötande, och fanns tillgänglig för snabba svar varje gång jag hörde av mig. Det skapade en stor trygghet genom hela affären och gjorde bostadsköpet betydligt enklare och smidigare än jag hade förväntat mig. Rekommenderas varmt!