Rebecca Thyrhaug

Rebecca Thyrhaug

Rebecca Thyrhaug är mäklare på Fastighetsbyrån Vasastan

Rebecca Thyrhaug har varit registrerad mäklare sedan 2022-12. Rebecca Thyrhaug har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-08 och har fått 179 omdömen med ett betyg på 4.9. Rebecca Thyrhaug har haft 99 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

179 omdömen om Rebecca Thyrhaug

Sedan starten hos Reco 2023
Maria H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecca Thyrhaug en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - Odenplan

Jag blev vänligt bemött av mäklaren. Jag hade inga särskilda förväntningar på mäklaren. Överlåtelse har inte skett än så kontakten är ju inte avslutad. Jag upplevde att jag kunde se och känna in och tänka etc under visningen (visningarna) som jag önskade. Sansad och inga omskrivningar för saker och ting (som jag stött på en hel del innan från andra byråer). Lite väl hektiskt vid slutfasen av budgivningen och i samband med kontraktsskrivningen.

Emelie M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Rebecca Thyrhaug en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan

Vi var supernöjda med Rebecca som vår mäklare för försäljningen av vår lägenhet i Vasastan/Norrmalm. Varm rekommendation från oss!

Bo Mikael E
Vasastan - City/norrmalm

Bra bemötande och klara tydliga besked.

Annavera K
Vasastan

Super trevlig och seriös. Snabb på återkoppling!

Tilda R
Vasastan

Som mäklare själv är jag extra uppmärksam på detaljer och har höga förväntningar på processen. Rebecca har överträffat mina förväntningar på alla plan. Hon är lyhörd, strategisk och professionell, samtidigt som hon inger ett lugn och aldrig stressar fram några beslut. Jag har känt mig trygg och väl omhändertagen genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera henne!

Birgitta K
Vasastan - Odenplan

Jag blev väl bemött. Trevlig o påläst. Uppdaterade mig hela tiden och hade bra initiativ. Allmänt behjälplig.

Stéphanie R
Vasastan - Atlas

Supertrevlig, engagerad och mycket enkel kommunikation genom hela processen.

Jennie S
Vasastan - Atlas

Professionell och stöttande i säljprocessen.

Maria T
Vasastan - Sibirien

Vi blev väldigt professionellt och varmt bemötta av mäklaren genom hela processen. Mäklaren var alltid tillgänglig, tydlig i kommunikationen och tog sig tid att svara på våra frågor, vilket gjorde att vi kände oss trygga från början till slut. Allt hanterades effektivt, engagerat och med stor professionalism. Vi uppskattade särskilt mäklarens lugn, kunskap och förmåga att skapa förtroende under hela affären. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med vår upplevelse vid köpet av bostaden. Mäklaren gjorde hela processen både enkel och trygg, och vi kan varmt rekommendera henne.

Enya J
Vasastan - Atlas

Rebecca har varit ett otroligt bra stöd genom hela processen! Väldigt lugn, strukturerad och professionell, en person vi gärna vill ha med i framtida köp och sälj☺️