Lugn och noggrann vid visningen. Svarar snabbt på mail.
Rebecca Thyrhaug
Rebecca Thyrhaug är mäklare på Fastighetsbyrån Vasastan
.Rebecca Thyrhaug har varit registrerad mäklare sedan 2022-12. Rebecca Thyrhaug har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-08 och har fått 129 omdömen med ett betyg på 4.9. Rebecca Thyrhaug har haft 79 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
129 omdömen om Rebecca Thyrhaug
Rebecca är otroligt engagerad, varm och bemötande. Hon är också rak och tydlig. Hon hör dina mål vid en försäljning och kan styra dig till det som är rimligt rörande dagens bostadsmarknad. Jag rekommenderar dig som säljare att anlita Rebecca.
Väldigt professionell i hela processen. Lyhörd vad vi ville och gav hennes syn och erfarenhet
Mycket trevlig och proffsig. Utvecklingsmöjlighet är att vara mer påläst om detaljerna i Brf:n, underlättar för alla.
Professionell, pålitlig och trevlig
Vänlig,, proffesionell och lyckades sälja vår lägenhet innan den ens var fotograferad på samma nivå som desolate sålts för bäst pris i området.
Jättebra mäklare. Väldigt engagerad och mycket kunnig. Detta var min första försäljning så hade mycket frågor och funderingar om hur allt går till. Fick all hjälp jag behövde under hela processen. Rekommenderar starkt.
Vår upplevelse av Rebecca har varit fantastisk och hon har överträffat våra förväntningar
Ett bra/ gott bemötande. Upplevde att hon levde upp till våra förväntningar. Gav oss stöd och råd inför fotograferin och visning samt lyssnade på våra åsikter vid försäljningen.
Rebecca var otroligt professionell, positiv och varm genom hela resan. Från vår första intressekontakt av objektet till signering. Rekommenderas varmt!