Robert Ljungström

Robert Ljungström

Robert Ljungström är mäklare på Fastighetsbyrån Vasastan

Robert Ljungström har varit registrerad mäklare sedan 2014-02. Robert Ljungström har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-05 och har fått 480 omdömen med ett betyg på 4.8. Robert Ljungström har haft 59 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

480 omdömen om Robert Ljungström

Sedan starten hos Reco 2014
Nils G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Robert Ljungström en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - Odenplan

Robert gjorde ett grymt jobb med vår försäljning på Dalagatan! Han har driv, är proffsig och missar inga detaljer. Robert guidade oss tryggt genom processen, höll oss ständigt uppdaterade och visade prov på stor skicklighet under budgivningen där han levererade. Hans engagemang och positiva energi gjorde hela skillnaden. Vi kan varmt rekommendera Robert till alla som vill göra en riktigt bra bostadsaffär i Vasastan!

Oscar S
Vasastan - Birkastan

Kan varmt rekommendera Robert. Otroligt kunnig, klok och ett stort stöd genom hela säljprocessen.

Vendela J
Vasastan - Vasaparken

Toppen! Kan starkt rekommendera Robert som mäklare! Snabb återkoppling, bra kontaktnät, koll på marknaden och engagerad genom hela processen!

Charlotte S
Vasastan - Vasaparken

Robert var kunnig, lyhörd och mycket engagerad genom hela processen. Vi fick kontinuerligt uppdateringar och kände oss alltid välinformerade. Robert är mycket professionell har goda marknadskännedom. Vi kan varmt rekommendera mäklaren till alla som funderar på att sälja sin bostad.

Staffan P
Vasastan - Röda Bergen

Proffsig, erfaren och bra på att kommunicera.

Marie G
Vasastan

Vi är mycket nöjda… Professionell,engagerad och trygg genom hela processen.Bra kommunikation och resultat!

Cecilia E
Vasastan - Birkastan

Robert har varit fantastisk genom hela processen med försäljningen av min lägenhet. Alltid tillgänglig och med ett lugn som bara erfarenhet och kunskap om marknaden kan ge. Högsta betyg!

Max C
Vasastan - Odenplan

Robert har ett starkt nätverk av köpare i Vasastan. Han hanterade hela processen väldigt smidigt och effektivt samt fick till ett pris vi var mycket nöjda med. Kan starkt rekommendera Robert!

Hugo L
Vasastan - Röda Bergen

Trevlig, kommunikativ och en riktigt duktig mäklare!

Gordana M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Robert Ljungström en del av Fastighetsbyrån Vasastan

Toppen,, rekomenderar absolut