Mycket trevlig och professionell mäklare. Mycket nöjd genom hela processen.
Sam Roshandel
Sam Roshandel är mäklare på Fastighetsbyrån Vasastan
.Sam Roshandel har varit registrerad mäklare sedan 2019-11. Sam Roshandel har varit aktiv på Reco.se sedan 2013-10 och har fått 195 omdömen med ett betyg på 4.9. Sam Roshandel har haft 39 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
195 omdömen om Sam Roshandel
Sam är lyhörd, klok och trygg. Fick honom rekommenderad av goda vänner och jag blev ändå positivt överraskad. Aldrig träffat en så bra mäklare som kunde guida mig genom hela säljprocessen.
Fint bemötande och god kommunikation!
Vi är otroligt nöjda med Sam Roshandel. Från första mötet. Professionell. Lyhörd. Tydlig plan för försäljningen. Tillgänglig. Uppdaterade oss angående processen. Vi kände oss trygga genom hela affären. Med vänlig hälsning,
Vi är nöjda men hade haft kontakt med sam tidigare också så vi sökte upp han och visste vad vi skulle få Finns ingenting att klaga på, smidig upplevelse och konkret och enkel kontakt! Rekommenderas varmt
Aktiv, anpassade, nöjda och trygga Alain Pelat o Anne-Charlotte Jonsson
Hjälpsam och väldigt professionell
Sam är väldigt kunnig, hjälpsam och vet vad han gör. Skulle rekommendera honom till alla.
En riktigt Reco kille 😁, lugn sansad, erfaren, man kände sig säker i hans utförande. Var bara att följa hans råd så får man toppen resultat. Vart en underbar färd och slut tillsammans med Sam! Kan varmt rekommendera honom!
Han är proffsig och kunnig och trevlig