Sam Roshandel

Sam Roshandel

Sam Roshandel är mäklare på Fastighetsbyrån Vasastan

Sam Roshandel har varit registrerad mäklare sedan 2019-11. Sam Roshandel har varit aktiv på Reco.se sedan 2013-10 och har fått 179 omdömen med ett betyg på 4.9. Sam Roshandel har haft 28 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

Att jobba som fastighetsmäklare på ett av Sveriges bästa kontor? Det är ett självklart val! Mitt mål är alltid att Du som kund ska känna dig nöjd med mig, min tjänst och mitt resultat ända från första kontakten till dess att affären är avslutad. Det är just dessa verktyg och möjligheter Fastighetsbyrån ger mig och mina kunder. Jag är specialiserad i Vasastan och vet hur marknaden ser ut i just ditt område! Vill du få ett så högt slutpris som möjligt vid en försäljning av din bostadsrätt? Jag har kunskapen och verktygen som krävs för högsta möjliga pris vid en försäljning. Detta kombinerat med mitt engagemang och alla fördelar som Fastighetsbyrån erbjuder i form av att vara marknadsledande aktör gör att jag kan garantera att du som kund kommer att bli nöjd. Kontakta mig!

2024-12 - 2025-11

179 omdömen om Sam Roshandel

Sedan starten hos Reco 2013
Alfred L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sam Roshandel en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - Odenplan

Sam är otroligt pålitlig, lösningsorienterad och enkel att samarbeta med. Han kommunicerar tydligt, tar ansvar genom hela processen och levererar alltid över förväntan. Jag kan varmt rekommendera att arbeta med honom.

Alfred L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sam Roshandel en del av Fastighetsbyrån Vasastan

Min erfarenhet av Sam Roshandel har varit helt igenom positiv. Han är extremt professionell, påläst och engagerad i varje steg av processen.

Filip W
Vasastan - Odenplan

Mycket bra. Snabb och professionell i kommunikationen.

Gustav F
Vasastan - Odenplan

Proffsig och tydlig i kontakten. Nåbar

Lykke B
Vasastan - Odenplan

Toppen upplevelse genom hela processen!

Frida L
Vasastan - Birkastan

Vi är så glada att vi fick just Sam som mäklare! Han är så trevlig, sympatiskt och lugn samtidigt som han är en mycket skicklig mäklare! Perfekt kombination när man genomgår försäljning av sin bostad! Vi rekommenderar starkt Sam! Bästa hälsningar Frida & Richard

Gina E
Vasastan - Birkastan

Sam var väldigt trevlig, kompetent och tillgänglig under hela köpprocessen. Vi är otroligt nöjda med allt!

Richard L
Vasastan - Birkastan

Min fru valde mäklaren och jag kände att det var rätt val när jag kom i kontakt med honom. Han hade många sidor som var bra i de olika stegen vid en försäljning. Han var förtroendeingivande och lätt och avslappnad att tala med. Han var noggrann med avgifter, status på stammar, alternativa planlösningar och andra tekniska och ekonomiska detaljer. Han var också mycket duktig i bemötandet med människor och en slipad mäklare när det gällde att få ett så högt pris som möjligt. Han kom också med många bra stajling-tips.

Weihong W

Active, Easy to contact & knowlegble

Emma Ingeborg Margareta W
Vasastan - Birkastan

Jättebra mäklare! Rakt på sak, rekommenderas!