Hoffen AB är ett byggföretag med mycket kompetens i bolaget. Här arbetar hantverkare som är specialister på sitt område; snickare, elektriker, plattsättare, murare och rörmokare.
Tjänster:
¤ Snickeri,
¤ Ombyggnation,
¤ Måleri,
¤ Tillbyggnation,
¤... Badrumsrenovering,
¤ Köksrenovering,
¤ Lägenhetsrenovering,
¤ Nyckelfärdiga attefallshus och mycket mer.
Vi strävar efter att alla våra kunder ska få så bra service som möjligt och högsta kvalitet på utfört arbete. Kommunikation, tid och budge
Mycket tvivelaktigt företag.
Skötte ombyggnad av ett antal kontorslokaler till lägenheter i min förening. Utfört arbete är halvdant, alla anmärkningar vid första kontrollbesiktningen åtgärdades inte, det har nu gått 4 månader sedan tvåårsbesiktningen och det som då framkom har inte heller åtgärdats. Vidare finns det ett kraftigt kallras från fönsterna i dessa nya lägenheter, förmodligen pga för klena element. Detta påpekades redan vid inflyttning, men inga åtgärder har gjorts och det har snart gått tre år. Föreningen utreder,... förhandlar och processar, Byggmästargruppen vägrar ta något ansvar.
Byggledaren var mycket trevlig under själva bygget, men i samma sekund som lägenheterna var överlämnade och frågor om besiktningsåtgärder framkom så blev han i det närmaste okontaktbar och dessutom otrevlig.