GT Performance Cars AB
Välkommen till GT Performance Cars!
Vi är en modern bilfirma med stort intresse för bilar, samt en lång erfarenhet inom bilbranschen. Hos oss hittar du ett stort sortiment av bilar efter dina krav. Vår plikt är att du som kund skall känna dig bekväm från första kontakt och nöjd oavsett vad det är för bil du köper. Samtliga bilar säljs med en godkänd Carfax historik, givetvis testas alla bilar innan försäljning.
Utmärkelser
454 omdömen om GT Performance Cars AB
Sedan starten hos Reco 2018
skrev om GT Performance Cars AB
Sålde en Audi, proffesionella samt snabba👍
skrev om GT Performance Cars AB
Snabb och professionellt bemötande.
Ett seriöst bilföretag med spännande utbud. -
Super service snabb återkoppling
skrev om GT Performance Cars AB
Jätte trevliga säljare, och smidig affär
Super service trevlig personal. Lars Bonsse
skrev om GT Performance Cars AB
Mycket nöjd. Snabbt och smidigt.
skrev om GT Performance Cars AB
Jag blev positivt bemött, fick provköra bolen och fick svar på mina frågor. Försäljaren var uppmärksam och vänlig.
Mina förväntningarna var att provköra bilen och få svar på frågorna och det blev gjort. Dock så var det några saker som inte var ordnade på bilen, men när jag uppmärksammade dem så åtgärdades det.
Jag köpte en Audi Q3. -
**********************************************************
skrev om GT Performance Cars AB
Bra affär. Är nöjd med bilen, nästa gång kanske man köper en av lyxbilarna :)
skrev om GT Performance Cars AB
Trevlig personal mycket bra säljare,
Väldigt enkel och smidig affär där jag bytte
in min bil och känner mig nöjd.
Jag rekommenderar detta företag om du har bilbytartankar.
Roffe -
skrev om GT Performance Cars AB
Toppen service och bra personal.
skrev om GT Performance Cars AB
Strålande bemötande. Kommer definitivt bli fler affärer.
skrev om GT Performance Cars AB
Jättebra hjälp och snabba svar på frågor och sen möjligen lite långsammare agerande när bilen var hämtad o levererad (men följdfrågor uppstod)
skrev om GT Performance Cars AB
Tog en del tid innan någon tog emot mig.
Tog sen tid innan provkörning frågades om
När det var dags för affär var säljaren väldigt otydlig kring extra garantin som såldes in och var dyrare än det presenterades somHej Fredrik, Tack för din recension! Vi beklagar att ni känt den upplevelsen av oss. Jag vill gärna komma i kontakt med dig och höra mer om din upplevelse hos oss och vad som har hänt. Kontakta mig vänligen på: Martin@Gtpcars.se Med vänliga hälsningar, Martin - Försäljningschef GT Performance Cars
GT Performance Cars AB -
skrev om GT Performance Cars AB
Proffsigt!!! Löser det mesta enkelt. Stort Tack till Pontus.
skrev om GT Performance Cars AB
Professionellt företag, många trevliga bilar.
skrev om GT Performance Cars AB
Jag köpte och sålde via Benjamin, och fick även viss hjälp av Miguel, båda känns seriösa, duktiga och kundorienterade. 5/5.
Kanon bra bemötande
Trevlig personal
Bra service -
skrev om GT Performance Cars AB
Tack för många bra och ärliga affärer!
Benjamin och Martin är kungar. -
skrev om GT Performance Cars AB
Bra service och bra uppläg och snabba ryck
skrev om GT Performance Cars AB
Jag köpte en bil av Manuel som är en av säljarna på GT Performance. Trevligt bemötande och hjälpsam under hela affären, vilken var smidig från början till avslut.
skrev om GT Performance Cars AB
Jätte trevlig och smidigt affär varm rekommendera sälja och köpa bilen på Gt Performance Cars Ab 👍😁🏎
skrev om GT Performance Cars AB
Bra upplevelse och proffsigt bemötande !
skrev om GT Performance Cars AB
Blev bra bemött i första kontakten och själva affären gick smidigt och med snabb leverans. Men att leverera en bil i 600 000 klassen i ett ej komplett skick med saknade delar och en färddator som som inte är justerad efter service är riktigt dåligt och sedan lämna det till kunden att återkoppla om det är än sämre. Man kan förvänta sig mer av ett företag som säljer premium produkter och i detta fallet lever inte GT Performance upp till det.
3 veckor efter leverans är bilen ännu inte komplett.Hej Jonas,
GT Performance Cars AB
Tack för din recension! Vi beklagar att ni känt den upplevelsen av oss.
Kontakta mig vänligen på: Martin@Gtpcars.se
Med vänliga hälsningar,
Martin - Försäljningschef
GT Performance Cars -
skrev om GT Performance Cars AB
Mycket nöjd från första kontakt till slutfört köp.
Snabb respons från trevlig säljare Tiago. -
skrev om GT Performance Cars AB
Väldig fin och professionel service.
skrev om GT Performance Cars AB
Trevligt bemötande, fick en bra deal, tror vi båda blev nöjda.
skrev om GT Performance Cars AB
Bra säljare, korrekt inbytespris och snabb affär.
skrev om GT Performance Cars AB
Den jag hade var mycket trevlig. Synd bara att dom bjöd sämst av alla och jag har varit i kontakt med många bilfirmor. Varför det ändå blev GT Performance Cars var för att dom hade den rätta bilen med den rätta utrustning och färgerna på inredningen på bilen. Volvo Xc60 T8
skrev om GT Performance Cars AB
Fantastiskt bra bemötande och en servicegrad utöver det vanliga. Kan varmt rekommenderas!
Köpte en BMW X3 M Competition som tyvärr i mina ögon visade sig vara optimerad och det var även GT Performance omedvetna om. Jag fick därför häva köpet och allt löstes på ett enkelt sätt!
Michael -
skrev om GT Performance Cars AB
Jätte bra servis! Lyhörd personal och bra bemötande. Rekommenderar stark. Nöjd med köpet . 10/10
skrev om GT Performance Cars AB
Ett mycket väl omhändertagande från första stund. Serviceminded och lyhörd personal som tillgodoser dina behov.
skrev om GT Performance Cars AB
Jag fick min dröm bil och med en bra finansiering! Dem är så väldigt utmärkt!
skrev om GT Performance Cars AB
Jättebra service. Från start till mål!
skrev om GT Performance Cars AB
Mycket Trevlig personal och fina bilar :)
Very serious commpany
I am very happy for my car and with you
Thnx -
skrev om GT Performance Cars AB
Bra bemötande. Allt va helt ok.
skrev om GT Performance Cars AB
Mycket bra summerad upplevelse med både bra bemötande och hantering av mitt bilköp! Rekommenderar starkt!
skrev om GT Performance Cars AB
Snabbt, enkelt och smidigt! Kommer definitivt köpa fler bilar av Benjamin!
skrev om GT Performance Cars AB
Köpte en bil av Tiago, nöjd med bilen och servicen Tiago erbjöd!
skrev om GT Performance Cars AB
Trevlig personal och bra utbud av bilar. Detaljen som gör att det inte blev 5 i betyg är att säljaren gav ett bud på inbytesbilen och tog fram en kalkyl, men sedan gick ägaren in och ändrade budet på min bil som ändrade kalkylen. Inte jättemycket, men ändå. Rekommenderar ändå.
skrev om GT Performance Cars AB
Jag blev väl omhändertagen och köpte en bil som jag hade bra koll på innan. Då mina förväntningar uppfylldes så jag är nöjd.
skrev om GT Performance Cars AB
Nöjd med köpet, bra bemötande och service.
skrev om GT Performance Cars AB
Trevlig bemötande och smidig försäljning
skrev om GT Performance Cars AB
GT Performance Cars var väldigt professionella och vänliga i sitt bemötande från första början.
Min kontakt Manuel var till stor hjälp och såg till att allt gick smidigt till.
Kan rekommendera dem starkt och ser fram emot nästa bilinköp via dem. -
skrev om GT Performance Cars AB
Fick toppenbra hjälp av Pontus på GT Performance Cars, det blev ett köp! Köpet, hjälp och genomgång av kontrakt, försäkring, genomgång av bil och leverans gick finfint. Mycket nöjd med GT Performance Cars och säljaren Pontus, och så klart supernöjd med nya bilen :)
skrev om GT Performance Cars AB
Snabb och mycket bra service. Snabb leverans trots avståndet Malmö-Stockholm.
Mycket nöjd. -
skrev om GT Performance Cars AB
Allt gick fort och smidigt. Inga problems alls.
skrev om GT Performance Cars AB
Super proffsigt upplevelse från början till slut
skrev om GT Performance Cars AB
Korrekt behandling och betalning i god ordning