Alla kategorier Trafikskola Stockholms län Sollentuna Häggviks Trafikskola AB

Häggviks Trafikskola AB

Studievägen 16, 191 50 Sollentuna — Visa karta

3.8 i betyg av 5 rekommendationer
Reco tipsar om:
4 / 5 i betyg — 270 rekommendationer
Tomtbergavägen 2, 14567, NORSBORG
Din Körskola
Mario M:
Jätte bra , riktig roligt, come on come on

Trafikskolor nära Häggviks Trafikskola AB:

Kullens Trafikskola

Kullens Trafikskola

96 recos
Sollentunavägen 162 B, Sollentuna
Kullens Trafikskola hjälper dig på ett effektivt sätt till körkort! Läs mer ›
Kullens Trafikskola
Magnus Ö:
Jättetrevliga och väldigt hjälpsamma körlärare och personal. Aref är en väldigt bra körlärare som tar det lungt med dig. Hicham tar en p...
Helenelunds Trafikskola

Helenelunds Trafikskola

103 recos
Stupvägen 1, Sollentuna
Helenelunds Trafikskola erbjuder samtliga tjänster för behörighet till personbil... Läs mer ›
Helenelunds Trafikskola
Linnea A:
En toppen skola! Monica i receptionen var otrolig! Snabbt hjälpte hon till med tider, frågor och funderingar. Blev så bra bemött utav alla...
Kista Trafikskola

Kista Trafikskola

107 recos
Köpenhamnsgatan 6, STOCKHOLM
Kista Trafikskola erbjuder körkortsutbildning för personbil med manuell och auto... Läs mer ›
Kista Trafikskola
Marie S:
Väldigt duktiga lärare. Bra paketpriser
Järfälla Trafikskola AB

Järfälla Trafikskola AB

94 recos
Ynglingavägen 1, JÄRFÄLLA
Ta körkort i Järfälla? Vi finns vid Jakobsbergs station och erbjuder allt från h... Läs mer ›
Järfälla Trafikskola AB
Kristian W:
Bra kunskap inom området och lärorikt med matnyttig uppdatering om informationen kring körkort och handledning.
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 5 kunder tycker om Häggviks Trafikskola AB

 • Pontus B
  Pontus B skrev om Häggviks Trafikskola AB
  Jag valde Häggviks Trafikskola på chans för att det var smidigt med närheten till Häggviks pendeltågsstation, det visade sig att det var en bra chansning. Trafiklärare Tommy är väldigt duktig och pedagogisk på att lära ut, med många år i yrket , vilket märks på t.ex. teori kurserna med de gamla filmerna och pärmarna, men vad gör väl det för informationen är aktuell även idag.
  Kändes tryggt att övningsköra med honom, och uppkörningen gick bra. Tror han har en av de högsta ”klarade uppkörningar på första försöket” procenten för sina elever jämfört med andra trafikskolor.
  gillar detta
 • Selam
  Selam skrev om Häggviks Trafikskola AB
  Jag var en oerfaren förare och har kört på tre olika körskolor i Stockholms området. Som person har ett krav på körskolorna, jag vill känna att de lär mig köra mer än att de bara ska kännas som att de utför deras arbete. Detta lyckades inte de två första skolorna med. Efter 2 års paus och en rekommendation från en vän sökte jag lyckan hos Häggviks Trafikskola. Jag ansåg att det var det logiska valet i och med att jag skulle köra upp i Sollentuna.

  Jag bemöttes av Tommy som var oerhört trevlig och engagerad i mitt körande och jag kände att han hade ett genuint intresse av att jag skulle klara uppkörningen. Han sa att han skulle se till att jag skulle ta körkortet. Efter första körlektionen ansåg han att jag var en duktig förare och rekommenderade att jag skulle ta 10 lektioner, Han var dock noga med att poängtera att ifall jag var duktig nog innan jag tagit dessa lektioner skulle jag få pengarna tillbaka för lektionen jag hade kvar. Det fanns inga tvivel i min kropp på att han inte skulle hålla sitt ord. Han ansåg efter cirka 5 lektioner att jag körde tillräckligt bra och sa att jag kunde få pengarna tillbaka men jag kände att jag vill ta det återstående lektionerna vilket han respekterade.

  Eftersom jag bokade lektionerna i sista sekunden fick jag även Fares som lärare. Fares är en pedagogisk person med en god erfarenhet av körskolor. Fares ansåg att jag körde väldigt bra men pekade på en brist som ingen annan mig själv inkluderad hade märkt av i mitt körande. Med Fares i bilen kände jag mig trygg, han är lung och social vilket underlättade körningen väsentligt. Han lärde mig även ett par trick vid blandannat fickparkering som kör att man aldrig kommer att misslyckas med att fickparkera.

  Jag kan utan tvivel säga att samarbetet med Häggviks Trafiksola var det som gjorde att jag idag kan säga att jag har körkort. Detta är en trafikskola som jag varmt rekommenderar till samtliga individer som vill ta körkort. De kommer göra allt för att spara på dina slantar samt se till att du blir en duktigt förare.
  gillar detta
 • Martin V
  Martin V skrev om Häggviks Trafikskola AB
  Jag och min bror hade gått på 2 bilskolor och inte varit nöjda men läraren på Häggvik var mycket kunnig och trevlig.Det var både lärorikt och roligt,en bilskola vi gärna rekommenderar Martin .V
  gillar detta
 • Carolina N
  Carolina N skrev om Häggviks Trafikskola AB
  Har än så länge bara varit på handledarkursen där, men jag och mina handledare är mer än nöjda med den! Efter att ha hört att kursen bara är onödig och till för att dra in pengar hade vi låga förväntningar. Tommy som ledde kursen var otroligt karismatisk och underhållande i sitt lärande! Han gjorde dessa timmar mycket värdefulla och lärorika för framtiden, även för de som redan har körkort! En del skratt bjöds det på, samt fika och en härlig atmosfär.

  Nära avstånd till pendeltåg för de som åker dit kommunalt (Häggvik).
  gillar detta
 • Niklas B
  Niklas B skrev om Häggviks Trafikskola AB
  hade en riktigt dålig erfarenhet här. hade en trafiklärare som tyktes hata sitt jobb, han var i 50 årsåldern så han kanske har slutat nu. han uppvisade den drygaste av attityder och verkade helt ointreserad av av att lära ut. han sa att jag alldrig behöver 20 lektioner till, jag tröttnade efter 2 och körde upp 2 veckor efter det utan några problem. uselt var namnet!
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Studievägen 16, 191 50 Sollentuna
Kategorier