Hedin Mölndal Bil AB Segeltorp
2.3 i betyg av av
3 omdömen
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag3 omdömen om Hedin Mölndal Bil AB Segeltorp
skrev om Hedin Mölndal Bil AB Segeltorp
Lämnade in bilden på Hedin bil i Segeltorp för en vanlig service (gratis), byte vindrutetorkare samt byte av batterier i båda bilnycklarna. Byte av vindrutetorkare kostade nästan 900 kr och batterierna i nycklarna var inte bytta. Fick inget protokoll på vad som utförts vid service och inga förklaringar vad som gjorts. Nästa gång blir det ett annat företag som får utföra service på min bil!
skrev om Hedin Mölndal Bil AB Segeltorp
Rekommenderar varmt Hedin bil i Segeltorp. Fantastiskt professionell och trevlig personal. Vill särskilt nämna Peter på beg. avd! Ha en riktigt fin sommar ⚘
Hedin Bil - Stockholm Segeltorp - Alfa Romeo
Mycket otrevlig säljare. Han har sagt en pris till mig på telefonen för en begagnade bil. Jag fick en provkörning. Efter provkörning har jag gjort min erbjudande, för att jag tänkte (och tänker fortfarande) att priset för den bil var lite för högt. Så tåg jag bort 12% (inte 30%, bara 12%): Bilen kostade 250.000, jag har erbjudit 220.000. Han har svarat : "om du hade sagt från början 220.000, tåg jag inte eller bilen ute från garaget för provkörning". Han har upprepat den 2 gånger... Lycka till. Han kanske kan inte på riktigt går ner med priset, han var inte ägare, han var bara en säljare. Men en mycket otrevlig säljare. Så långt det gäller mig, kan Hedin bil behålla bilen tills solen ska bli kallt... -