Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag7 omdömen om Hillströms bil
skrev om Hillströms bil
Oseriösa och lovar saker dom inte håller.
Väntat på nya vinterdäck i över 2 månader nu.
Så fort man vill påpeka problem med bilen så kommer dom med andra ursäkter eller slutar helt enkelt att svara på sms/mail -
skrev om Hillströms bil
Mycket bra bilhandlare. Seriös och noga med att kunde skall vara nöjd. Här kommer Jag köpa fler bilar. Danne
skrev om Hillströms bil
Blev jätte bra bemött vid köp av bilen.
Men sen när de visade sig att bärarmen hade rostat av och jag tappade den under bilfärden så var de inte lika lätt längre.
Hade jag varit på motorvägen hade jag nog inte suttit här idag.
Ena killen hävdade att jag kört på något och att bärarmen inte kan rosta då den inte är gjort i metall.
Den andra killen säger de här ska vi fixa du får tillbaka pengarna som de kostade att laga bilen. Har fortfarande inte fått några pengar och skadan och första kontakt var 16 mars 2022. -
skrev om Hillströms bil
Trevligt och bra bemötande men han ljög om vad han han skulle göra med hojen han köpte av mig.
skrev om Hillströms bil
Vänligt bemött på alla sätt och vis.
Har dock inte kunnat köra min Yamaha på grund av vintern,men snart så. -
skrev om Hillströms bil
Skit dåligt!!! Köpte en bil från de .. höll på typ en månad med reparationen mellan verksamheterna…de har ljugit för mig
Jätte jättedåligt företag och jag kommer att skriva om det på facebook o blocket -
skrev om Hillströms bil
Blev bemött av Kristian som var trevlig, glad och lättsam 😊.
Förväntningarna var precis vad vi tänkt
oss mycket trevlig försäljare som tog sig tid och var hjälpsam.
Vi köpte en Piaggio.
Rekommenderar verkligen detta företag!! -