Leo gjorde ett utmärkt jobb som mäklare och vägledde genom hela köpeprocessen. Han hjälpte mig t o m med att fixa en trasig ugnslucka i nya lägenheten, vilket jag inte tror att särskilt många mäklare skulle ha gjort.
Leo Wessman
Leo Wessman är mäklare på HusmanHagberg Årsta
.Leo Wessman har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Leo Wessman har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-02 och har fått 181 omdömen med ett betyg på 4.9. Leo Wessman har haft 24 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
181 omdömen om Leo Wessman
Mycket kompetent och lyhörd. Mycket god kännedom om marknaden! Rekommenderar starkt!
Kunnig, trevlig och förtroendeingivande! Känns proffsig.
Jag har haft förmånen att båda köpa nyprdouktion och sälja min egen lägenhet via Leo. Väldigt kunnig, professionell och mycket trevlig mäklare. Han ser till att något som kan kännas svårt blir enkelt och tryggt. Jag rekommenderar Leo starkt.
Jag var vädigt vänligt bemött av Leo och han gav intrycket att han hade bra koll. Han visade mycket respekt och ärlighet mot mig som köpare vilket jag uppskattade stratkt.
Smidig, engagerad och informativ.
Leo gjorde vår säljprocess till en mycket positiv upplevelse. Han har koll på marknaden och delar med sig av sin kunskap vilket gjorde att vi kände oss trygga och delaktiga. Vi uppskattade även hans lugn, trevliga sätt och lyhördhet inför våra behov.
Mycket trevlig och professionell, engagerad och lyhörd för oss som säljare. All kommunikation har varit väldigt bra med snabb respons på våra frågor och funderingar. Vi har känt oss mycket trygga med Leo som mäklare då vi både köpt och senare sålt lägenheten med hans hjälp. Vi kan varmt rekommendera honom.
Leo har ett professionellt bemötande och ingav stort förtroende för mig som säljare i dessa tider av oro. Bra och tydlig information/återkoppling genom hela processen men speciellt vid uppstartsmöte och avtalsskrivning. Jag är mycket nöjd med Leos insats och kan varmt rekommendera honom.
Otroligt bemötande och hjälpsam. Uppskattat att all information förklarades tydligt och enkelt vid kontraktsskrivningen.