HusmanHagberg Håbo

HusmanHagberg Håbo

En del av HusmanHagberg www.husmanhagberg.se
  • BadgeEightYears
4.7

Välkommen till oss på HusmanHagberg och kontoret i Håbo. Håbo är ett fantastiskt område och vi kan det till punkt och pricka. Vår största passion är bostadsaffärer, så ska du köpa eller sälja här är det oss du ska kontakta. HusmanHagberg är en av Sveriges största mäklarkejdor med 90 kontor runt om i landet och tusentals nöjda...

287 omdömen om HusmanHagberg Håbo

Sedan starten hos Reco 2017

Ann S
Skrev om HusmanHagberg Håbo

Oskar Berge har gjort ett fantastiskt jobb med försäljningen av mammas boende. Professionell och alltid snabb på återkoppling! Ger honom 5 av 5.

Fanny E
Bålsta Väppeby Äng

Vår mäklare var verkligen toppen, guidade oss genom alla steg och lade upp en flexibel plan för oss. Otroligt bra stöd både vid försäljning och även vid köp av nästa bostad. Otroligt proffsig och hjälpsam!

Gertie Monica B
Bålsta Väppeby Äng

Trots att det varit tufft på bostadsmarknaden så har Sara Engström lyckats med det som jag trodde va omöjligt, en mäklare som man ska vara rädd om, all eloge till henne./Monica

Erika V
Skokloster Slottsskogen

Proffsigt med bra lokal kännedom

Svante J
Bålsta Väppeby Äng

Helt okej , köpte ny bostad via mäklaren , det gick snabbt och bra

Anette N
Gamla Bålsta Centrum

Tack för snabb och proffsig hantering, från första kontakt, visning och hela vägen fram till slutligt köp med tillträde av bostadsrätten. Så fint att det på grund av akutläge gick att genomföra processen på rekordtid. Engagemang, bemötande och noggrannhet. Allt mycket gott. Tack mäklare Malin.

Zamartina M
Bålsta Dyarne

Jag är mycket nöjd med HusmanHagberg Håbo. Allt gick smidigt och professionellt från början till slut. Kommunikationen var tydlig, snabb och trevlig. Jag kände mig trygg under hela processen .!

Gentian D
Bålsta Dyarne

Mycket bra kommunikation och mycket väl förklarade alla detaljer kring husköpet!

Lucas Emmanuel M
Bålsta Prästberget

Frida är fantastiskt! Vi klickade på en gång. Efter 1 minut vi fick hem känsla. Hon visste allt om husen på visningen. För alla frågor hade hon svar. Processen efter gick super snabb också. Vi kan verkligen rekommendera både firman och Frida! Tack så mycket. Josephine och Lucas

Annika J
Bålsta Bastubacken

Bara positivt att säga. Vi ha fått mycket bra service av Sara Engström i Bålsta. Alltid tillgänglig och ger svar på våra frågor och funderingar.

Adam T
Skokloster Söderskogen

Allt gick bra och snabbt. Jag är glad med allt.

Susann H
Skokloster Slottsskogen

Blev inte alls som jag hade tänkt

Danny S
Bålsta Väppeby Äng

Mycket nöjd 😊, snabb och bra service, fick vad jag förväntade mig.

Annmari L
Bålsta Skörby, Bålsta

Vänligt, proffsigt bemötande av Sara! Snabba svar, lättåtkomlig. Hjälp vid behov.

Marja-Leena N
Bålsta Skörby, Bålsta

Bra bemötande, mäklaren levde upp till förväntningarna. Bästa mäklaren vi haft.

Roger J
Häggeby Måttan

Har inget negativt att säga. Men då jag bara har använt HH som mäklare till det husen jag köpt och sålt så blir det svårt att utvärdera jämfört med andra mäklar firmor. Men jag känner mig trygg i hantering och stöd som ges!

Annika J
Häggeby Måttan

Mycket trevlig och engagerad mäklare

Agneta Elisabeth R
Sålde sin stuga med hjälp av HusmanHagberg Håbo
Märsön (västra)

Så bra Sara Engström...bästa mäklaren! Tack!

Fredrik B
Skokloster Slottsskogen

Jättebra mäklare och smidig affär!

Fredrik B
Skokloster Slottsskogen

Toppenbra! Jätteduktiga mäklare och smidig försäljning.

Lars Ove Gunnar L
Bålsta Gillmarksbyn

Super nöjd med mäklaren. Trotts en svår marknad såldes mitt hus dagen efter visningen. Rekommenderas verkligen! Sara var super engagerad och stöttande genom hela affären.

Berit K
Kivinge

Vänligt och proffessionellt bemötande.

Theodora J S
Bålsta Sågarbacken

Bra, säkert och trevligt bemötande, snabba tag och snabb service.

Rozana A
Bålsta Gillmarksbyn

Vi har haft Frida Evstedt som mäklare och är väldigt nöjda med hela upplevelsen! Från första mötet blev vi bemötta på ett trevligt och professionellt sätt. Frida skapade en trygg känsla direkt och var noga med att förklara varje steg i processen så att vi förstod vad som hände och vad som förväntades. Hon var lätt att få tag på och svarade snabbt på alla våra frågor. Vi är väldig nöjda och vi kan lätt rekommendera henne!

Ebrahim A
Bålsta Gillmarksbyn

Väldigt bra! Er mäklare Frida Evstedt var professionell och väldig trevlig genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera henne till andra som letar efter en trygg och kunnig mäklare!

Karl-Axel Hugo J
Sålde sin stuga med hjälp av HusmanHagberg Håbo
Skokloster Söderskogen

Vi blev bemötta på ett korrekt och trevligt sätt, vilket i stort motsvarade våra förväntningar. Allt fungerade bra, dock blev vissa genomgångar, processer lite för snabba.

Lena E
Köpte sin stuga med hjälp av HusmanHagberg Håbo
Skokloster Söderskogen

Inget att klaga på - allt har skötts mycket bra av mäklare Frida!

Philip Fredrik S
Skrev om HusmanHagberg Håbo

Frida Evstedt på Husman Hagberg agerar EXTREMT oprofessionellt. Vi hade det högsta budet under en pågående budgivning för ett hus i Bålsta, sedan när en annan budgivare lade över oss så skickade vi direkt efter ett par minuter in ett högre bud för att återigen lägga oss högst, då slutade hon svara oss och tog aldrig emot vårt bud. Vi försöker kontakta henne i flera timmar för att ta emot vårt bud, både genom SMS, mejl och telefon. Hon svarar aldrig, men skickar ett SMS efter några timmar och meddelar att fastigheten är...

Alan A gillar detta
Alan A
Skrev om HusmanHagberg Håbo

Man ska aldrig lita på mäklare, speciellt Frida. Jag hade vunnit en budgivning på ett hus i Bålsta, och hon ringde mig för att bestämma en tid att skriva kontrakt. En timme innan vi skulle skriva under kontraktet meddelade hon mig plötsligt att någon annan hade fått huset !! Trots att vi hade kommit överens! Frida är en opålitlig person och beter sig fräckt och respektlöst.Jag vet inte varför man beter sig på det här sättet. Jag uppmanar alla att varken köpa, sälja eller värdera sina hus, lägenheter eller radhus hos Frida Evstedt.

Alan A och Philip Fredrik S gillar detta
Ester Monica Carola L
Bålsta Hagviken

Super nöjd med vår mäklare. Proffsig, trevlig och trygg..

Gunilla S
Bålsta Frösundavik

Proffsigt, pålästa och återkoppling hela tiden!

Nina Maria H
Bålsta Eneby

Mäklaren var pigg, glad och trevlig. Hon kändes inte bara driven av viljan att sälja utan intresserade sig också för vad vi som familj sökte/behövde/hade råd med. De förväntningar jag hade var väl bara att möta en trevlig och kunnig person och det tycker jag att hon levererade med mer därtill. Allt gick snabbt smidigt och toppenbra.

Malin Maria Margreth E
Skokloster Slottsskogen

Sara är kunnig och lyhörd och förstod våra behov. Hon är öppen och tydlig i sin kommunikation. Hon är lätt att få tag på och svarade snabbt på våra funderingar kring huset och husköpet. Sammanfattningsvis kände vi oss mycket trygga genom processen.

Frida H
Gamla Bålsta Centrum

Trevligt och tillmötesgående bemötande. Proffsig. Lättillgänglig. Snabb återkoppling.

Nina Charlott L
Skokloster Slottsskogen

Sara var engagerad, tillgänglig och proffsig. Vi är så nöjda med Sara och HusmanHagberg, både under köp-. och säljprocessen.

Erik P
Bålsta Frösundavik

Drivna och intresserade. Kunniga och hjälpsamma.

Anna H
Bålsta Väppeby Äng

En bra upplevelse! Fick återkoppling och feedback löpande

Konstancja N
Skokloster Slottsskogen

Hej, vi är mycket nöjda. Mäklaren var mycket professionell och tillgänglig samt är jag tacksam för mycket öppet och snäll bemötande. Det känns så bra! Tack för allt!

Pernilla Louise J
Bålsta Viby Äng

Gav bra information om resans gång för försäljningen .Trevligt bemötande lyhörd , lyssna på mina tankar, behov och frågor. De här fixar jag bra lokalkännedom om området och marknaden i Bålsta. Kom med förslag på boende som var passande in på min familjs behov.

Silja L
Bålsta Väppeby Äng

Proffsigt och bra bemötande. Bra information

Vincent Oluwatosin O
Köpte en tomt med hjälp av HusmanHagberg Håbo

The real estate agent was very professional. She follows up quickly and efficiently and also give up-to-date information about the process.

Aramide Halima B
Köpte en tomt med hjälp av HusmanHagberg Håbo

- Den bästa kundservicen och mycket professionell. - Mäklaren tog sig tid att förklara villkoren och klausulerna i kontrakten. - Det var överlag en fantastisk upplevelse, och jag har rekommenderat andra till samma mäklare

Oluwatosin A

Mycket bra service av Sara Engström

Babatunde Olafusika A
Köpte en tomt med hjälp av HusmanHagberg Håbo

Professional in everything they did

Veronica Linnéa Maria A
Bålsta Nydal

Dom som jobbar där är proffsiga och så trevliga Kan varmt rekommendera dom

Henrik Gustav S
Bålsta Skörby

Otroligt tacksam för all hjälp vi fick kring hela husköpet. Det var en lång process men redan från start fick vi väldigt bra bemötande, snabba svar på alla frågor och mäklaren såg till att det blev en bra och smidig affär. Stort tack till Sara på HusmanHagberg i Bålsta.

Ann Veronica G
Bålsta Skörby

Perfekt med mäklarens spekulantregister så vi fick chans till en väldigt smidig försäljning. Bra kommunikation!

Leif Thom N
Bålsta Väppeby Äng

Vår mäklare Sara har varit helt fantastisk!

Anne-Marie Å
Bålsta Viby Äng

Mycket trevligt och professionellt bemötande. Rekommenderar HusmanHagberg.

Denny B
Gamla Bålsta Centrum

Sara är kanon! Kunnig hjälpsam och trevlig.