Har bara bra att säga. Duktig, noggrann och trevlig
Christoffer Gatara
Christoffer Gatara är mäklare på HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
.Christoffer Gatara har varit registrerad mäklare sedan 2018-08. Christoffer Gatara har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-07 och har fått 259 omdömen med ett betyg på 4.9. Christoffer Gatara har haft 39 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
För mig är yrkesrollen som mäklare en livsstil. Där jag ständigt finns till hands för mina kunder. Med mitt engagemang för service och positiva driv ser jag till att varje affär når sin fulla potential.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Väldigt förstående och lyhörd med en förmåga att se det ljusa och positiva i varje situation. Hårt arbetande och alltid tillgänglig.
Vad gör du helst på fritiden?
På fritiden umgås jag med nära och kära. Som tidigare elitidrottare är träning en väldigt stor del av mitt liv. Matlagning är också ett väldigt stort intresse.
2025-03 - 2026-02
259 omdömen om Christoffer Gatara
Väldigt trevlig och lätt att ha att göra med. Upplevs som ärlig och tydlig. Har bra koll på objektet och allt kändes tryggt i processen med Cristoffer som mäklare. Rekommenderar starkt!
Vi är så nöjda! Christoffer är lyhörd, inkännande, engagerad och kommunikativ. Tack vare hans expertis och erfarenhet kändes försäljningsprocessen smidig och enkel. Christoffer är mycket mån om att det ska bli bra både för köpare och säljare vilket verkligen uppskattas! Kan med värme rekommendera honom som mäklare.
Varit jättenöjd med Christoffer vid försäljning av min lägenhet. Trevlig, kommunikativ och målmedveten! Rekommenderar!
Trevligt, proffsigt och smidigt!
Christoffer är en grym mäklare! Engagerad och målinriktad och väldigt trevlig :)
Driven, engagerad och otroligt hjälpsam - Christoffer löste allt! Hela processen fungerade toppen och Christoffer var en stor del av den. Rekommenderar!
Fick som köpare ett oerhört varmt intryck av Christoffer vid visningen, och han har efter det levt upp till högsta förväntningar och kryssat alla tänkbara boxar. Han har visat särskilt tålamod med mig som förstagångsköpare där jag fått vägledning genom varenda steg i processen. Det känns tryggt att göra affärer med Christoffer!
Personlig och saklig. Samt oberoende vilket uppskattas.
Försäljningsprocessen gick snabbt och slutpriset överträffade våra förväntningar. Christoffer visade ett mycket professionellt arbetssätt med sitt lugn, sin lyhördhet och sin tydliga samt effektiva kommunikation. Vi är oerhört nöjda med hans insats och rekommenderar honom varmt!