Bra bemötande och Hanna gav oss rimlig tid under budgivningen. Hon känns väldigt flexibel och effektiv.
Hanna Eriksson
Hanna Eriksson är mäklare på HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
.Hanna Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2017-04. Hanna Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-02 och har fått 13 omdömen med ett betyg på 4.9. Hanna Eriksson har haft 8 försäljningar sen 2026-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2026-02 - 2026-03
13 omdömen om Hanna Eriksson
En mäklare utöver det vanliga, lyhörd, alltid tillgänglig, snabb i tanke och med en djup förståelse för säljprocesen. Lämnar en alltigenom bra känsla efter sig.
Hanna gav ett mycket bra bemötande genom hela processen. Hon är proffsig i sitt arbetssätt, tydlig i kommunikationen och skapade ett stort förtroende.
Positiv, lyhörd, smidig, engagerad
Hanna Eriksson får bästa betyg och lite till på alla punkter.
Ett verkligt varmt och professionellt bemötande från Hanna när vi köpte vår första lägenhet. Hon visade ett genuint intresse för oss som köpare och framstod som stolt förmedlare av lägenheten vi köpte. Att skriva kontrakt för första gången kändes även tryggt med Hannas guidning.
Hanna är kompetent, mycket hjälpsam och guidade oss väl genom processen att sälja vår lägenhet. Hon är tydlig med möjligheter och val och gav stöd i att fatta dem, så att varje steg kändes tryggt och väl underbyggt. Rekommenderar varmt både Hanna och Magnus.
Hanna var väldigt sympatisk, lyhörd, inlyssnande och hade väldigt bra kunskap om marknaden. Bl.a så värderade hon min lägenhet betydligt högre än den första mäklaren jag hade kontakt med. Och det var sedan det priset jag sålde för! Hon agerade mycket professionellt från första kontakt till kundavslut. Jag kan verkligen rekommendera Hanna Eriksson på HusmanHagberg
Det har varit ett rent nöje att köpa bostad när Hanna var mäklaren! Från första kontakt till avslut möttes vi av ett trevligt och engagerat bemötande! Vi kände oss trygga hela vägen till kontraktsskrivning. Rekommenderas varmt!
Supervarm person som alltid är tillgänglig! Lyhörd och uppriktig.