Hanna Lundin

Hanna Lundin

Hanna Lundin är mäklare på HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan

Hanna Lundin har varit registrerad mäklare sedan 2022-07. Hanna Lundin har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-05 och har fått 53 omdömen med ett betyg på 4.9. Hanna Lundin har haft 35 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

53 omdömen om Hanna Lundin

Sedan starten hos Reco 2024
Filip Leon A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Hanna Lundin en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
Södermalm - Norra Hammarbyhamnen

Toppenbra kommunikation och enkel att ha att göra med.

Christian B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hanna Lundin en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
Södermalm - SoFo

Hanna gjorde ett jättefint jobb. Hennes kontaktnät ledde till en snabb och lyckad försäljning!

Alvar Roger S
Södermalm - Reimersholme

Jag kan varmt rekommendera Hanna som din mäklare. Hon är superprofessionell på alla plan. Ordning och reda. Väldigt inlyssnande och samtidigt positivt utmanande. Lättillgänglig. Mycket god kommunikatör och snabb på att återkoppla och hålla dig uppdaterad och inkluderad. Gott stöd i att stötta i frågor och oklarheter.

Romid A
Södermalm - Hornstull

Proffsigt och trevligt bemötande hela vägen från visning till kontraktsskrivning.

Constantine Michael K
Södermalm - SoFo

Knowledgeable, driven, and extremely helpful. Always available for calls and guidance and had a very positive and proactive approach to any issue which could arise. Lovely to work with .

Palak A
Södermalm - Hornstull

Hanna was great to work with. She kept me updated with progress and happenings at every step of the process. I think she is driven and has great energy. I can highly recommend Hanna as a mäklare.

Karin B

Man kände ett stort varmt förtroende vid mötet med Hanna. Positiv, informativ och proffsig genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera henne. Ett självklart val den dagen vi ska sälja!

Hanna L gillar detta
Anna Katarina K
Södermalm - Hornstull

Vi är väldigt nöjda med Hanna. Alltid tillgänglig och positiv. Vi kände oss omhändertagna genom hela försäljningen.

Alexander R
Södermalm - Skanstull

Bra och trevligt bemötande. Hade svar på alla våra frågor samt gjorde processen smidig

Victoria Nastaran A

Hanna är kunnig, tålmodig, påläst och inte minst väldigt trevlig och lättsam som mäklare. Med Hanna som mäklare känner jag mig trygg och i väldigt goda händer. Därför har jag anlitat henne inte mindre än två gånger och med väldigt gott slutresultat. Jag kan varmt rekommendera Hanna och kommer anlita henne när det är dags för försäljning i framtiden igen.

Hanna L gillar detta