Hanna Lundin

Hanna Lundin

Hanna Lundin är mäklare på HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan

Hanna Lundin har varit registrerad mäklare sedan 2022-07. Hanna Lundin har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-05 och har fått 113 omdömen med ett betyg på 4.9. Hanna Lundin har haft 56 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

113 omdömen om Hanna Lundin

Sedan starten hos Reco 2024
Lina Johanna H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hanna Lundin en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
Södermalm - SoFo

Hanna var en strålande mäklare. Hon lyckades sälja min lägenhet på bara en dag till ett mycket högre pris än jag vågat hoppas på, tack vare att hon har ett så bra spekulantregister. Snabb på att svara på alla frågor, stort och smått. Kunde inte haft en bättre upplevelse med att sälja min lägenhet!

Linn T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Hanna Lundin en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
Södermalm - SoFo

Smidigt och enkelt! Allt gick mycket bra med Hanna.

Lotta S
Södermalm - Norra Hammarbyhamnen

Som köpare är jag mycket nöjd med bemötandet och hjälpen jag fick av Hanna Lundin. Hanna är professionell, snabb och pålitlig. Jag värdesatte det vänliga bemötandet, kunskapen och flexibiliteten. Jag kan varmt rekommendera Hanna till alla som letar efter en engagerad och kompetent mäklare.

Rasmus S E S
Södermalm - Norra Hammarbyhamnen

Engagerad, kompetent och trevlig

Elinore T
Södermalm - SoFo

Mycket proffsigt från början till slut! Ville sälja snabbt vilket hon gjorde. Kan varmt rekommendera Hanna!

Troskeh E
Södermalm - SoFo

Hanna är en glad och varm person som alltid bemöter andra med ett positivt engagemang. Hon är dessutom mycket kunnig och professionell i sitt arbete.”

Sofia Lilja C
Södermalm - SoFo

Hanna var väldigt tillmötesgående, trevlig, kunnig och effektiv när hon sålde en lägenhet på Söder till oss. Även med lite krångligare saker, såsom fullmakter och dylikt, ordnade hon allt med ett leende på bästa vis. Jag rekommenderar verkligen Hanna till både köpare och säljare!

Carolina C
Södermalm - Skanstull

Hanna är proffsig, flexibel och effektiv. Vi är mycket nöjda som kunder med hennes bemötande och hur hon tagit oss igenom affären.

Sara Ebba Margareta D
Södermalm - Sofia

Hanna är varm, proffsig och engagerad. Skulle rekommendera henne starkt

Alan M
Södermalm - SoFo

Hanna Lundin var professionell, tydlig och hjälpsam genom hela processen. Otroligt nöjd med henne, rekommenderas starkt!