Josefine Schöön

Josefine Schöön

Josefine Schöön är mäklare på HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan

Josefine Schöön har varit registrerad mäklare sedan 2018-02. Josefine Schöön har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-06 och har fått 336 omdömen med ett betyg på 4.9. Josefine Schöön har haft 27 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det bästa med att jobba som mäklare är alla fantastiska människor, glädjen i när säljare och köpare kommer överens, att samarbeta med andra människor och friheten.

Hur ser din drömbostad ut?
I min drömbostad är det högt i tak, fiskbensparkett, kakelugnar, terasser och bastu med sjöutsikt. Inte nog med det, den ligger också högt upp i huset och upplevs som ljus – sen ska lägenheten vara belägen på Södermalm såklart!

Vad vet vi inte om dig?
Jag gillar matematik men är inte snabb på huvudräkning.

2022-06 - 2023-05

336 omdömen om Josefine Schöön

Sedan starten hos Reco 2018
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Josefine Schöön en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
    2023-05-20 Verifierad kund
    Toppen genom hela affären, tydlig och snabb kommunikation.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Josefine Schöön en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
    • Södermalm - Högalid
    2023-05-10 Verifierad kund
    Josefine gav ett väldigt seriöst och trevligt intryck, och hon skötte budgivning och försäljningsprocess i övrigt på ett professionellt och pragmatiskt sätt. Som förstahandsköpare kändes det väldigt tryggt att det var just Josefine som ansvarade för försäljningen och hon var tillgänglig och prioriterade våra frågor utan tvekan. Rekommenderas varmt!
    2023-04-29 Verifierad kund
    Nöjd med allt. Tydlig, uppriktigt och höll oss uppdaterade under hela processen.
    2023-04-27 Verifierad kund
    Att sälja sin bostad är en stor process med höga förväntningar. Josefine Schöön är ett proffs med höga ambitioner, enormt driftig och målmedveten. En tävlingsmänniska som inte ger sig. Hon gjorde oss väldigt trygga genom hela försäljningen och vi uppskattade Josefines raka och direkta kommunikation. Vi är enormt tacksamma och nöjda med Josefines försäljning av vår lägenhet. Trots rådande osäkerhet på bostadsmarknaden med stigande räntor osv lyckades Josefine sälja snabbt och till ett högt pris. Vi är supernöjda.
    2023-04-27 Verifierad kund
    Proffsig, lätt att samarbeta med, snabb i återkoppling och mycket trevlig!
    • Södermalm - Zinkensdamm
    2023-04-22 Verifierad kund
    Josefine är otroligt kunnig, kommunikativ och professionell. Jag har känt mig väldigt trygg med henne som mäklare direkt från start, något som jag verkligen värderat i en så speciell tid/marknad. Jag skulle absolut anlita Josefine igen och hoppas nu kunna köpa mitt nya boende via henne. Rekommenderar starkt!
    • Södermalm - Zinkensdamm
    2023-04-20 Verifierad kund
    Jag har nyligen haft nöjet att köpa en lägenhet av Josefine Schöön och jag måste säga att jag är mycket nöjd med henne. Jag har träffat på flera mäklare under mitt letande men ingen stack ut på samma sätt som Josefine. Hon gjorde ett bra jobb för att göra köpupplevelsen så smidig och stressfri som möjligt.

Josefine var väldigt kunnig om den lokala marknaden och kunde ge mig värdefulla tips. Hon var alltid lätt att nå och svarade snabbt på alla mina frågor.

Jag uppskattade också Josefines ärlighet i processen. Hon var transparent om alla detaljer och såg till att jag förstod alla aspekter av köpet och arbetade hårt för att säkerställa att jag var nöjd med min köpupplevelse.

Jag skulle starkt rekommendera Josefine till någon som söker en kompetent, engagerad och professionell mäklare. Hennes kunskap, erfarenhet och personliga engagemang gjorde hela processen smidig och effektiv, och jag är mycket tacksam för hennes hjälp. Tack Josefine!
  • 2023-04-19 Spontant omdöme

• Södermalm - SoFo
    2023-03-28 Verifierad kund
    Josefine är en otroligt skicklig och professionell mäklare, effektiv och en bra förhandlare. Jag kan varmt rekommendera henne!
    • Södermalm - Skanstull
    2023-03-28 Verifierad kund
    Otroligt nöjd med Josefines insats gällande min försäljning. Trygg och pedagogisk med en ständig uppdatering hur processen går framåt. Kände mig absolut väl omhändertagen gällande hela försäljningen.