Jag vill dela med mig av mina positiva erfarenheter av Josefine! Hon är mycket ansvarsfull och har god kännedom om lägenheten och bostadsföreningen. Kommunikationen är effektiv och tydlig, och hon är energisk och engagerad. Jag är mycket nöjd med försäljningsprocessen och kan varmt rekommendera henne!
Josefine Schöön
Josefine Schöön är mäklare på HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
.Josefine Schöön har varit registrerad mäklare sedan 2018-02. Josefine Schöön har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-06 och har fått 454 omdömen med ett betyg på 4.9. Josefine Schöön har haft 31 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Det bästa med att jobba som mäklare är alla fantastiska människor, glädjen i när säljare och köpare kommer överens, att samarbeta med andra människor och friheten.
Hur ser din drömbostad ut?
I min drömbostad är det högt i tak, fiskbensparkett, kakelugnar, terasser och bastu med sjöutsikt. Inte nog med det, den ligger också högt upp i huset och upplevs som ljus – sen ska lägenheten vara belägen på Södermalm såklart!
Vad vet vi inte om dig?
Jag gillar matematik men är inte snabb på huvudräkning.
2024-12 - 2025-11
454 omdömen om Josefine Schöön
Trevlig, professionell + rak och tydlig kommunikation. Kändes tryggt och bra som köpare!
Jag är så nöjd! Josefine gjorde hela köpet tryggt och smidigt. Jag uppskattade verkligen hennes engagemang, tydlighet och varma bemötande.
Vi blev fantastiskt bemötta av Josefine. Hon peppade oss, lugnade våra nerver och gav ett tryggt stöd genom hela försäljningsprocessen. Vi fick värdefulla råd och ett pepptalk precis när vi behövde det som mest. Hon var tydlig, alltid tillgänglig och överträffade våra förväntningar med ett imponerande försäljningsresultat. Josefine är både skicklig och personlig, och vi kan verkligen varmt rekommendera henne som mäklare.
Josefine skötte försäljningen av min lägenhet alldeles utmärkt! Kände mig trygg genom hela processen och skulle rekommendera henne alla dagar i veckan om man funderar på att sälja sin lägenhet!
Är mer en nöjd! Glatt överraskad om hur tryggt och smidigt det kändes att köpa lägenhet första gången tack vare Josefine. Josefine är trevlig, noggrann, tydlig och hela processen kändes professionell och bekväm. 10/10!
This is our second experience with Josefine, once selling and once buying, and we are so happy with our choice! She was incredibly thorough and helpful along the way, which was very reassuring for us as first time sellers. Overall would absolutely recommend!
Det här är tredje gången vi köper/säljer, och vi hade inte kunnat vara mer nöjda! Så detta är baserat på upplevelser som både köpare och säljare. Hon bemöter en alltid med ett leende och en positiv energi som verkligen smittar av sig. Samtidigt utstrålar hon ett lugn och en trygghet som gör att man känner sig i goda händer genom hela processen. Jag uppskattar verkligen att hon är rak och tydlig i sin kommunikation – hon lindar inte in saker utan säger som det är, men alltid på ett konkret och ödmjukt sätt. Det märks att...
Josefine är en oerhört snabb, smart, ambitiös och trevlig mäklare som var väldigt lätt att ha att göra med. Hon var också mycket tillgänglig. Vi fick ett mycket bra pris och är mycket nöjda och kan verkligen rekommendera henne.
Josefine är smart, kunnig, ansvarstagande och trygg. Kan varmt rekommendera henne.