Magnus Persson

Magnus Persson

Magnus Persson är mäklare på HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan

Magnus Persson har varit registrerad mäklare sedan 2012-03. Magnus Persson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-02 och har fått 322 omdömen med ett betyg på 4.9. Magnus Persson har haft 17 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Du får en unik mix av engagemang, erfarenhet, genuinitet, tillgänglighet, och dalmål.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Serviceinriktad, driven, lyhörd och alltid mån om att möta mina kunders önskemål och behov på bästa möjliga vis.

Hur ser din drömbostad ut?
Finns många drömbostäder, men får jag välja en så säger jag en sekelskiftespärla högst upp i huset med bevarad originalcharm, drygt 3 meters takhöjd, stuckatur, bröstpanel, ett par kakelugnar, balkong i västläge, insynsskyddat läge och utsikt över Riddarfjärden.

Vad vet vi inte om dig?
Jag växte upp i en liten, liten by i norra Dalarna vid namn Drevdagen. Det bodde ca 200 pers i byn och vi hade en liten friskola med klasserna förskolan till 6:an, där jag gick i den största klassen (vi var fem pers).

2024-12 - 2025-11

322 omdömen om Magnus Persson

Sedan starten hos Reco 2014
Bertrand Nicholas David N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Magnus Persson en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
Södermalm - Katarina

He was a friendly and generous gentleman who accommodated a late viewing, managed a tight bidding process, and made the experience of buying my first apartment very memorable.

Felicia W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Magnus Persson en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
Södermalm - Katarina

En varm, trygg, pålitlig, engagerad och transparent mäklare. Han hjälpte oss med allt vi behövde hjälp med. Rekommenderas varmt!

Marcelo W
Södermalm - Katarina

Magnus har varit väldigt tillmötesgående och fantastisk i sin roll som mäklare. Väldigt kompetent och stödjande i alla steg av processen.

Viktor B
Södermalm - Katarina

Magnus är lugn och trevligt, enkel att prata med! Jag är nöjd!

William C
Södermalm - SoFo

Magnus Persson är otroligt proffsig och lätt att ha att göra med! Kan starkt rekommendera!

Mikael L
Södermalm - Södra Station

Folklig och lättsam! Känns kunnig och bemötande med säljare och köpare, mycket proffsig på ett lättsamt sätt! Känns som en trygg person.

Anna L
Södermalm - Södra Station

Sympatisk, lyhörd och engagerad. Lättillgänglig och flexibel i upplägg.

Andreas M
Södermalm - Norra Hammarbyhamnen

Magnus var engagerad och hjälpte till över föväntningarna i alla delar av mitt lägenhetsköp. Komminikationen var snabb och tydlig när frågor uppstod. Rekommenderas varmt!

Fredrika R
Södermalm - Norra Hammarbyhamnen

Magnus är otroligt lyhörd och transparent. En god man mot både köpare och säljare och tar båda parter i beaktning. Hela affären var smidig och tidsoptimerad, vilket var ett önskemål från oss som säljare. Rekommenderar Magnus varmt till er som går i tankarna att sälja.

Matilda L
Södermalm - Mariatorget

Jag är otroligt nöjd med Magnus som mäklare. Från första kontakten till avslutad affär kände jag mig helt trygg och väl omhändertagen. Han vägledde mig genom hela processen på ett proffsigt och engagerat sätt, alltid tillgänglig och lyhörd för mina frågor och funderingar. Allt gick smidigt och enkelt, vilket gjorde försäljningen mycket lättare för mig. Jag kunde inte ha önskat mig en bättre mäklare; jag rekommenderar Magnus varmt till alla som vill ha en trygg, proffsig och positiv upplevelse!