Fredrica Glatstein

Fredrica Glatstein

Fredrica Glatstein är mäklare på HusmanHagberg Täby

Fredrica Glatstein har varit registrerad mäklare sedan 2017-07. Fredrica Glatstein har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-02 och har fått 95 omdömen med ett betyg på 4.9. Fredrica Glatstein har haft 23 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

95 omdömen om Fredrica Glatstein

Sedan starten hos Reco 2021
Elin F
Kragsta

Fredrica har varit inlyssnande, trevlig och engagerad genom hela försäljningsprocessen. Jag är mer än nöjd och kan varmt rekommendera henne

Svar från Fredrica Glatstein

Tusen tack, Elin! Jag önskar dig allt gott med familjen inne i stan. Vi ses! :)

Moh M
Grindtorp

Hon är bra mäklare och fantastisk rådgivare, naturligt glad och fördragsam.

Svar från Fredrica Glatstein

Tack fina Moh! Önskar dig allt gott och du vet alltid var jag finns! Stor kram. :)

Adelina C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fredrica Glatstein en del av HusmanHagberg Täby
Grindtorp

Mycket duktig som förklarar allt väldigt tydligt så att man förstår.

Svar från Fredrica Glatstein

Tack att du tog dig tid och hör av er om det är någonting! Så länge så får ni ha ett fint slut på sommaren!

Sebastian I
Näsbypark

Hon guidade oss väl genom processen och var väldigt tillgänglig. Uppskattar att vi fick bra råd inför fotografering av lägenheten och att Fredrica höll oss väl informerade genom hela processen.

Svar från Fredrica Glatstein

TACK fina Sebastian för din fina Reco! Jag hoppas att ni hittar något fint boende nu, håll mig uppdaterad :)

Sofie M
Skrev om Fredrica Glatstein en del av HusmanHagberg Täby

Väldigt trevlig, driven och professionell. Hon gjorde ett väldigt bra jobb och fick ett mycket bra pris på vår bostad. Jag är jätte nöjd.

Svar från Fredrica Glatstein

Fina Sofie...Tack att du skrev en rekommendation och jag hoppas ni stannar i kommunen så vi kan jobba ihop igen i framtiden. Stor kram!

Moa E
Köpte sitt hus med hjälp av Fredrica Glatstein en del av HusmanHagberg Täby
Kragstalund

Rak och tydlig kommunikation. Engagerad och professionell i sitt bemötande. Mån om att göra en bra affär genom att ta hänsyn till samtliga parter. Upplevde att hon förstod sig på vårt behov och satte sig in i det, vilket resultera till en bra och smidig affär för oss. Väldigt nöjd!

Svar från Fredrica Glatstein

Tusen tack Moa för de fina orden du tog dig tid att skriva. Ha en riktigt fin sommar så hörs vi!

Sofie L
Hägernäs

Tillmötesgående och professionell mäklare som förstod mig och min säljprocess till fullo. Jag kommer använda mig av Fredrica igen!

Svar från Fredrica Glatstein

Tack fina Sofie! Det är bara ringa mig när som! :)

Jenny-Marie B
Sålde sitt hus med hjälp av Fredrica Glatstein en del av HusmanHagberg Täby
Kragstalund

Fick kontakt med Fredrica för flera år sedan då vi skulle värdera vårt radhus. Redan då upplevde vi henne som kunnig och tillmötesgående så när det nu blev dags att sälja föräldrarnas hus så var valet av mäklare enkelt. Hon har varit vänlig, hjälpsam och proffsig och har hela tiden funnits tillgänglig för frågor och funderingar. Vi rekommenderar henne varmt.

Svar från Fredrica Glatstein

Tack så mycket för din rekommendation. Önskar er en fin sommar!

Robin B
Köpte sitt hus med hjälp av Fredrica Glatstein en del av HusmanHagberg Täby
Östra Bällsta

Ser till att leverera utifrån både säljaren och köparens behov.

Svar från Fredrica Glatstein

Tack så hemskt mycket Robin! Tror ni kommer trivas så himla bra i området och i huset!

Stig Anders Thomas S
Sålde sitt hus med hjälp av Fredrica Glatstein en del av HusmanHagberg Täby
Östra Bällsta

Fredrika har alltid bemött oss med stor respekt och ödmjukhet. Hon klargjorde tidigt hur hela processen med förmedling går till. Hon har dessutom hållit oss uppdaterade under processens gång, gett oss bra och värdefulla tips, samt informerat oss om hur intresset för vår bostad varit. Fredrika har även varit lyhörd för våra idéer och tankar, så vi kan starkt rekommendera henne vid försäljning av bostad. Stort TACK Fredrika!

Svar från Fredrica Glatstein

Tack detsamma, Thomas! För ditt förtroende, din noggrannhet och jobb ni lagt ner. Är så glad att jag fick hjälpa er att sälja ert fina hus. Önskar er en fin sommar. Kram!