Maria Hansson

Maria Hansson

Maria Hansson är mäklare på HusmanHagberg Umeå

Maria Hansson har varit registrerad mäklare sedan 2016-04. Maria Hansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-11 och har fått 34 omdömen med ett betyg på 4.8. Maria Hansson har haft 42 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

34 omdömen om Maria Hansson

Sedan starten hos Reco 2024
Linda V
Haga

Mäklaren var alltid trevlig och bra på att kommunicera. Jag är mycket nöjd med hur jag blev bemött.

Jens W
Haga

Professionellt och vänligt bemötande. Vi kände oss trygga att lämna uppdraget att sälja vår lägenhet på Haga i Marias händer. Kan varmt rekommendera!

Maria Ä
Teg

Fantastisk mäklare. Trevlig och informativ.

Jesper L
Berghem

Tycker att hon gjorde ett grymt jobb. Var tydlig och gjorde de lätt för mig som skrev kontrakt för första gången

Jan-Erik  L
Berghem

Maria har agerat professionellt under hela resan och varit lösningsorienterad. Jag upplevde henne som transparant och öppen. Kändes tryggt att jobba med henne!

Harald Sune H
Sålde sitt hus med hjälp av Maria Hansson en del av HusmanHagberg Umeå
Marieberg

En otroligt positiv erfarenhet, hennes engagemang o positiva attityd o med ett leende o lyhördhet tog hon affären till mål.

Frida H
Väst På Stan

Inlyssnande, kommunikativ, "på tå", kommer med egna förslag och initiativ, möter upp vid frågor och behov. Klockren!

Johanna Charlotta I
Väst På Stan

Så nöjda med vår mäklare Maria Hansson, vi rekommenderar henne varmt! Från start till mål har allt gått superbra :)

Marjet E
Väst På Stan

Mycket kompetent och trevlig mäklare. Hon är serviceinriktad och dessutom trevlig!

Niklas R
Väst På Stan

Vi upplevelse med Maria Hansson var mycket bra. Hon svarade snabbt på sms och väldigt lätt att kommunicera med. Vi kunde ha bra öppna dialoger med varandra. Hon har ett bra team runt sig som gav oss mycket tips hur man ska styla sitt hem och hjälp oss ta bra bilder. Hela processen gick bra från första mötet till de avslutade delarna. Vi vill stark rekommendera Maria Hansson till andra men även Husmanhagberg som mäklarbyrå då vi har använt dem 2 gång i två olika städer och har varit nöjda.