Sebastian är kunnig, professionell och mån om att både säljare och köpare ska känna sig trygga under processen. Som säljare var Sebastian mycket lätt att samarbeta med, väldigt tillgänglig och ärlig. Egenskaper jag värdesätter. Kan varmt rekommendera Sebastian !
Sebastian Nordtvedt
Sebastian Nordtvedt är mäklare på HusmanHagberg Umeå
.Sebastian Nordtvedt har varit registrerad mäklare sedan 2022-07. Sebastian Nordtvedt har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 371 omdömen med ett betyg på 4.9. Sebastian Nordtvedt har haft 93 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-03 - 2026-02
371 omdömen om Sebastian Nordtvedt
Otroligt trevlig. Tydliga svar på mina frågor gällande lägenheten.
Väldigt lätt att komma i kontakt med, tydlig, hjälpsam och helt enkelt en super trevlig mäklare.
Påläst på sitt uppdrag Lätt att få positiv kontakt med. Engagerade.
Upplevde Sebastian som en fantastiskt mäklare. Supersnabb respons och känner att man snabbt tydligt och enkelt får svar på alla sina frågor. Han känns väldigt mån om både köpare och säljare. Ska jag sälja i framtiden kommer jag absolut vilja sälja med han! 5/5⭐️
Pålitlig, tydlig och lätt att ha att göra med.
En mäklare som är engagerad och följer med och uppdaterar under hela säljprosessen. Helt klart rätt val av mäklare. .
Väldigt smidig och professionell. Lätt att kommunicera med. Snabba svar, trevligt bemötande.
Kontaktade Sebastian efter rekommendation. Han har verkligen levt upp till den rekommendationen och levererat enligt mina förväntningar! Sen dag ett har han varit väldigt tillgänglig och tydlig. Toppenbemötande rakt igenom. Kan verkligen rekommendera Sebastian!
Lätt att kommunicera med, effektiv, får saker att hända.