Proffsigt skött!, tillgängliga och informativa. Samija utstrålar proffessionalitet och lugn.
HusmanHagberg Vaggeryd
Välkommen till Vaggeryd och oss på HusmanHagbergs mäklarkontor! Vi har rötterna här i området och kan det därför mycket väl. Vi hjälper dig till lägenheten, radhuset eller villan och vi gör det med passion. Vår kedja är en av de ledande i Sverige och har hela 100 olika butiker runt om i landet. Vi är fristående från både banker...
194 omdömen om HusmanHagberg Vaggeryd
Sedan starten hos Reco 2017
Mycket trevligt och professionellt bemötande av Samija. Hon uppdaterar hela tiden med information så att man är med i alla viktiga steg. Hon hör av sig kontinuerligt och svarar snabbt på frågor och funderingar! Vårt första husköp känns tryggt tack vare henne.
Samija är en fantastisk mäklare
Samija har varit väldigt engagerad och trevlig, lätt att få kontakt med och väldigt professionell
Mycket proffsigt genomförd affär kan varmt rekomenderas.
Bra bemötande. Bra mäklare, pålästa
Mycket nöjda! Proffesionellt hanterat och ett engagerat bemötande hela vägen. Samija är en mäklare som vi kommer rekommendera.
Vårat första husköp och kunde nog inte fått hjälp av en bättre mäklare!
Jag blev väldigt bra bemött av min mäklare som jag hade! Mäklaren var precis så som man förväntar sig, nästan daglig kontakt och får snabbt veta hur det har utvecklat sig. Har inga synpunkter alls. Det var väldigt bra allting.
Blev mycket väl bemött av mäklaren från första mötet till avslutad affär. Allt gick snabbt o smidigt. Förklarade allt som gjordes under tiden. Försäljningen gick mycket bra.
Mycket positivt. Bra bemötande. Allt går att fixa attityd. Bra
Vi tycker att allt var bra, mäklaren var bra och återkopplade.
Proffsig och engagerad mäklare. Både köpt och sålt med Samija och är supernöjda. Hon är påläst och har alltid svar på frågor.
Bra bemötande, kunnig, snabb, smidig.
Positivt! Från början till slut. Samija är en duktig mäklare!
Mäklaren Samija Hondo har varit toppklass! Hon ger 100%, är trevlig, engagerad och seriös!
Supertrevlig mäklare! Kände mig väldigt trygg och får bra svar på alla möjliga frågor. Bästa mäklaren som jag har haft kontakt med.
Från start till mål har Samija varit exceptionell. Hon är en fantastisk, driven mäklare med stor erfarenhet och expertis, en tålmodig people-person som gör vad hon kan för att hitta den bästa lösningen för alla parter. Vi är mycket nöjda med hennes hjälp och kan bara rekommendera henne som den bästa mäklaren man kan hitta. Tack Samija!
Very professional, helpful and driven agent. Highly recommended. Very satisfied with her performance and service! Team Samija for ever!
Bra förberedd vid första mötet 👍
Ett mycket bra bemötande. Fått svar på mina frågor, hjälp och lotsning. Har även fått svar på de frågor jag inte visste jag hade. Mitt första husköp så jag känner mig mycket trygg och litar på mäklaren.
Kan varmt rekommendera Samija! Super proffsig och engagerad mäklare för både säljare och köpare
Mäklaren var jätte trevlig och tydlig.Hon svarade på våra frågor så vi förstod.Sammanfattningsvis var vår upplevelse bra av mäklaren.
Vi blev mycket bra bemötta utav Samija Hondo . Vi hade förväntningar att Samija skulle göra det. Vi har aldrig träffat en sån professionell duktig person.Hon är mycket snäll hjälpsam svara på alla frågor som jag skrivit upp och frågat och blev mycket nöjd med svaren och förklaringar. Samija får mycket beröm utav Anna och Marinko. Mvh
Mycket bra bemötande. Hade inga direkta förväntningar. Ville bara få huset sålt.
Sakligt och professionell mäklare. Vi trodde inte att mäklaren skulle sälja huset så snabbt Försäljningen, upplägget, allt var genomfört på ett mycket bra sätt
Mycket bra skött av mäklaren, tydlig och rak.Informativ och trevlig.
Vi tycker att säljaren gav ett bra intryck, kunnig och duktig. Bara bra
Ett fantastiskt bemötande Proffsigt från början till slut
Riktigt trevlig och seriös mäklare. Hade koll på läget och var väl påläst om objektet. Riktigt nöjda!
Trovärdig, trevlig och väldigt bra mäklare i Vaggerydskontoret
Snabba och tydliga svar från mäklaren. Vi gjorde affär direkt. Känns väldigt bra!
Allt sköttes bra och proffsigt.
Som alltid på Husman Hagberg i Vaggeryd blir man bemött på ett väldigt trevligt och professionellt sätt. Jag visste att jag kommer bli bra bemött så hade bara positiva förväntningar och de levde verkligen upp till dem. Vårt möte var informativt, tydligt och professionellt.
Snabb på att svara, smidigt och tydligt.
Rekommenderades att anlita Jessica vid vår husförsäljning och vi är mycket nöjda med henne!
Jag har blivit väldigt bra bemött! Samija levde upp till mina förväntningar! Jag har helt enkelt blivit bra omhändertagen!
Jag fick allt hjälp jag behövde
Mäklaren hade ett mycket bra bemötande.
Jätteduktig Personal tack för all hjälp😊
Samija på HusmanHagberg i Vaggeryd har löst allt med min första husaffär. Med Johan Arvidsson på Nordea och med samija som har hållit kontakten så har man knappt behövt göra nåt! Mycket tryggt och mycket bra kontakt.
Fantastiskt proffesionell, men ändå personlig, förståelse för enskilda behov. Mkt duktig, kunnigt, varmt och trevligt bemötande. Engagerad! Positiv, entusiatisk, ordning och reda.
Kanon bra mäklare kunnig trevlig jag är mycket nöjd
Väldigt trevligt och hjälpsam 😃
Vi blev väldigt bra informerade om husförsäljningen och de skötte det perfekt jag rekommendera verkligen Husman och Hagberg
Mycket trevligt och professionellt bemötande. Stort plus för flexibilitet kring visningstider, det var det som gjorde köpet möjligt för oss.
Affärsmässighet och korrekt i handläggningen med gott resultat som motsvarat och även överträffat förväntningarna.
Mycket trevlig och proffsig. Jättenöjd med allt rakt igenom!
Proffsigt och trevligt bemötande. Vi hade förväntningar att få ut en viss summa för huset och detta levde mäklaren upp till. Kontakten med mäklaren var enbart positiv.
Professionellt Allt sköttes enkelt och med bra kommunikation Nöjd med mäklaren