HusmanHagberg Vaggeryd
En del av HusmanHagberg -
www.husmanhagberg.se
Välkommen till Vaggeryd och oss på HusmanHagbergs mäklarkontor!
Vi har rötterna här i området och kan det därför mycket väl. Vi hjälper dig till lägenheten, radhuset eller villan och vi gör det med passion. Vår kedja är en av de ledande i Sverige och har hela 100 olika butiker runt om i landet.
Vi är fristående från både banker och försäkringsföretag. Därför kan du får en bostadsaffär som är helt anpassad efter dig själv och dina önskemål. Kontakta oss på kontoret i Vaggeryd så hjälper vi dig vidare med glädje!
Utmärkelser
172 omdömen om HusmanHagberg Vaggeryd
Sedan starten hos Reco 2017
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Mäklaren var jätte trevlig och tydlig.Hon svarade på våra frågor så vi förstod.Sammanfattningsvis var vår upplevelse bra av mäklaren.
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Vi blev mycket bra bemötta utav Samija Hondo .
Vi hade förväntningar att Samija skulle göra det.
Vi har aldrig träffat en sån professionell duktig person.Hon är mycket snäll hjälpsam svara på alla frågor som jag skrivit upp och frågat och blev mycket nöjd med svaren och förklaringar.
Samija får mycket beröm utav Anna och Marinko.
Mvh -
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Mycket bra bemötande. Hade inga direkta förväntningar. Ville bara få huset sålt.
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Sakligt och professionell mäklare.
Vi trodde inte att mäklaren skulle sälja huset så snabbt
Försäljningen, upplägget, allt var genomfört på ett mycket bra sätt -
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Mycket bra skött av mäklaren, tydlig och rak.Informativ och trevlig.
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Vi tycker att säljaren gav ett bra intryck, kunnig och duktig. Bara bra
Ett fantastiskt bemötande
Proffsigt från början till slut -
köpte en tomt med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Riktigt trevlig och seriös mäklare. Hade koll på läget och var väl påläst om objektet. Riktigt nöjda!
köpte en tomt med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Trovärdig, trevlig och väldigt bra mäklare i Vaggerydskontoret
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Snabba och tydliga svar från mäklaren. Vi gjorde affär direkt. Känns väldigt bra!
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Allt sköttes bra och proffsigt.
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Som alltid på Husman Hagberg i Vaggeryd blir man bemött på ett väldigt trevligt och professionellt sätt.
Jag visste att jag kommer bli bra bemött så hade bara positiva förväntningar och de levde verkligen upp till dem.
Vårt möte var informativt, tydligt och professionellt. -
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Snabb på att svara, smidigt och tydligt.
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Rekommenderades att anlita Jessica vid vår husförsäljning och vi är mycket nöjda med henne!
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Jag har blivit väldigt bra bemött!
Samija levde upp till mina förväntningar! Jag har helt enkelt blivit bra omhändertagen! -
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Jag fick allt hjälp jag behövde
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Mäklaren hade ett mycket bra bemötande.
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Jätteduktig Personal tack för all hjälp😊
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Samija på HusmanHagberg i Vaggeryd har löst allt med min första husaffär. Med Johan Arvidsson på Nordea och med samija som har hållit kontakten så har man knappt behövt göra nåt! Mycket tryggt och mycket bra kontakt.
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Fantastiskt proffesionell, men ändå personlig, förståelse för enskilda behov.
Mkt duktig, kunnigt, varmt och trevligt bemötande.
Engagerad!
Positiv, entusiatisk, ordning och reda. -
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Kanon bra mäklare kunnig trevlig jag är mycket nöjd
Väldigt trevligt och hjälpsam 😃
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Vi blev väldigt bra informerade om husförsäljningen och de skötte det perfekt jag rekommendera verkligen Husman och Hagberg
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Mycket trevligt och professionellt bemötande. Stort plus för flexibilitet kring visningstider, det var det som gjorde köpet möjligt för oss.
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Affärsmässighet och korrekt i handläggningen med gott resultat som motsvarat och även överträffat förväntningarna.
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Mycket trevlig och proffsig.
Jättenöjd med allt rakt igenom! -
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Proffsigt och trevligt bemötande.
Vi hade förväntningar att få ut en viss summa för huset och detta levde mäklaren upp till.
Kontakten med mäklaren var enbart positiv. -
Professionellt
Allt sköttes enkelt och med bra kommunikation
Nöjd med mäklaren -
Superbra och mycket effektivt
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Mäklaren var verkligen trevlig och kunnig. (Jessica)
Vi är väldigt nöjda
(Vi kan endast påpeka att budgivningen tog väldigt lång tid (enligt oss) kanske att mäklaren kunde skyndat på lite) -
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Bra bemötande och kompetent mäklare
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Otroliga!!! Smaija har varit fantastiskt rask igenom. Professionell, tydlig och hjälpsam. Vi är otroligt tacksamma för allt Husman Hagberg har gjort för oss
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Bra och trevlig mäklare! Lätt att ha och göra med och påläst om huset och samhället vi skulle flytta till
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Mäklarens bemötande var utmärkt och förväntningar var över allt vi kunde tänka oss. Jag tycker allt gick hur smidigt som helst och är väldigt nöjd med allt. Bra information och förklaring på hur allt går tillväga och den hjälp man behövde fick man snabbt och smidigt. Helt enkelt toppen!
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Bra bemötande. Visade respekt och förståelse.
Svarade snabbt på frågor.
Var ett stöd under hela processen.
Mäklaren levde med marginal upp till förväntningarna! -
sålde en tomt med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Samija på husman Hagberg i Vaggeryd hjälpte oss att sälja vårt hus.
Jag skulle kunna rekommendera samija till vem som helst som ska köpa eller sälja sin bostad.
Hon var tillgänglig från morgon till kväll och när vi än ringde hade hon svar på våra frågor. Det gjorde att vi kände oss väldigt lugna under hela processen.
Man får väldigt mycket motivation och inspiration av Samija. Hon ger sig inte förens hon uppnått det hon lovat.
Vi kan bara säga ett stort tack till Samija. Du har gjort ett toppen jobb. Vi kommer både rekommendera och kontakta dig i framtiden gällande köpa bostad eller sälja bostad.
5/5 i betyg av oss. -
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Väldigt professionellt men samtidigt avslappnat och trevligt bemötande.
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Allt gick kanonbra och fick ett väldigt trevligt bemötande och mäklaren levde upp till förväntningarna så är väldigt nöjd
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Samija har ett sätt som gör att man känner sig sedd i varje situation och det märks att hon gör allt hon kan för att det ska vara och bli en bra upplevelse för alla oavsett om du är budgivare, köpare eller säljare.
Hon är genuin med ett varmt sätt att möta människor på.
Det är väldigt enkelt att tycka om Samija, vi är supernöjda med hela upplevelsen. -
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Väldigt trevligt och professionellt bemötande från Samija som gav oss stor hälp vid husköpet.
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Samija är alltid väldigt professionell, lugn, tydlig och positiv. Det kände vi från första samtalet och valde därför Husman Hagberg som ansvariga för försäljning av vårat hus, något vi varit väldigt nöjda med.
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Varmt mottagande på visning, bra återkoppling, tillmötesgående efter önskemål :)
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Våra förväntningar gick i goda upplevelse tack vare duktiga mäklare.
Vi är helt nöjda. -
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Mäklaren var proffessionell, kunnig, trevlig och la ner mycket tid och energi på vår husförsäljning. Hon satte ihop ett snyggt och säljande prospekt. Hela säljprocessen gick smidigt och bra.
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Vi har fått hjälp av Samija som varit väldigt lugn och metodisk under hela processen när vi skulle köpa hus. Detta har även lett till att vi vill fortsätta ha henne som mäklare när vi nu ska sälja vårt nuvarande hus.
Trevlig, lugn, ärlig, glad och ordentlig är bara några av superlativen vi har att säga om Samija.
Hela upplevelsen är ju påfrestande när det handlar om husköp, men Samija gjorde att vi tog oss igenom allt på bästa sätt då vi ju lyckades köpa huset av våra drömmar.
Tack! -
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Ett väldigt trevligt och professionellt bemötande både innan ,under och efter visningen
Levde verkligen upp till förväntan och försäljningen blev mer än lyckad.
Totalt sett kan jag rekommendera mäklaren till alla jag känner och hoppas på mer framtida affärer ihop -
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Mycket nöjd! Bästa mäklaren i Vaggeryds kommun.
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
Jag var intresserad av en lägenhet som var på HusmanHagberg hemsidan och sen jag mailade Jessica. Den lägenheten var tyvärr redan såld, men Jessica erbjöd oss en annan lägenhet som ska bli till salu längre fram på våren. Då kontaktade jag Jessica som var helt engagerad, aktiv, jättesnällt och hjälpsamma person som gjorde sitt jobb som mäklare professionellt. Vi är tacksamma för hennes hjälp och vill gärna rekommendera till alla som letar sin drömboende 😊
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Vaggeryd
En mäklare som går in för sin uppgift.
Snabb försäljning.
Rekommenderar verkligen HusmanHagberg.