Emelie Lagerqvist
Emelie Lagerqvist är mäklare på HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
.Emelie Lagerqvist har varit registrerad mäklare sedan 2008-01. Emelie Lagerqvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-03 och har fått 159 omdömen med ett betyg på 4.9. Emelie Lagerqvist har haft 20 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 159 Läs vad Emelie Lagerqvist
köpte sin lägenhet med hjälp av Emelie Lagerqvist en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
Jag blev bemött på ett professionellt förhållningssätt.Upplevde att mäklaren hade mycket kunskaper och var hjälpsam med alla frågor.
Allting gick smidigt och snabbt!
köpte sitt hus med hjälp av Emelie Lagerqvist en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
Emelie has been so kind and helpful to me and my husband. We could not be happier and would definitely work with her again!
Väldigt lyhörd mäklare som ger bra stöd under hela processen. Rekommenderas varmt.
sålde sin lägenhet med hjälp av Emelie Lagerqvist en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
Väl bemött, engagerad, levt upp till mina förväntningar, nöjd kund helt enkelt
sålde sitt hus med hjälp av Emelie Lagerqvist en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
Emelie gav oss en god initial förväntan som hon sedan överträffade genom väl genomförd planering samt mycket fokuserat arbete. Som mäklare överträffade hon vår förväntan genom konstant återkoppling av uppdateringar genom hela processen. Vi kan verkligen rekommendera Emelie för er som söker en mäklare som tar hand om er som säljare genom hela processen och supporterar er som säljare genom tips och råd för ökat intresse och en smidig försäljningsprocess
Emelie har skött affären mycket proffsigt!
Noggrann och snabb i all återkoppling.
Försäljningen har gått snabbt och Emelie har varit extra bra på att förklara allt på ett enkelt sätt och gjort att allt gått väldigt smidigt.
Hon har varit på plats vid alla moment som besiktning mm.
Jag kommer sprida budskapet till vänner och bekanta om Emelie gör ett mycket bra jobb och att jag känner mig mycket nöjd med min försäljning. -
Öppen och trevlig. Informativ och hjälpsam.
Bra bemötande, kan sin sak, trevlig att ha med att göra. Tack!
Jag har jobbat med försäljning i 27 år och haft förmånen att få leda och utbilda säljare.
Emelie är en mycket bra säljare! Utöver trevlig och social har hon en förmåga att snabbt fånga upp kundens önskemål. Hon är snabb på svara på frågor 24/7 och att ge löpande feedback om hur processen framskrider.
Ordning och reda på "pappersarbete" har varit 100%.
därutöver har hon varit proaktiv och letat köpare redan innan vi ens närmat oss visning.
Hatten av för en unikt bra medarbetare hos Husman & Hagberg
Mvh