Jordgubbsprinsen Stockholm

• BadgeElevenYears
  • BestInSweden2025
4 118
4.7

DIN LYCKA ÄR VÅRT ANSVAR! Jordgubbsprinsen är familjeföretaget som erbjuder komplett flytt och städservice i Stockholm och Östergötland. Vi brinner för service och lovar att göra vårt allra yttersta för att ge er en fulländad kundupplevelse. Från den första kontakten och genom hela processen ligger vårt fokus på dig. För...

4118 omdömen om Jordgubbsprinsen Stockholm

Sedan starten hos Reco 2015

Sven Staffan B
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Vi är MYCKET nöjda med Jordgubbsprinsen !!! Mycket trevlig, professionell och lyhörd personal som utförde ett fantastiskt jobb !!! Vi hade först kontakt med 4 flyttbolag och valde till slut Jordgubbsprinsen, och det har vi inte ångrat. Vi kan varmt rekommendera Jordbruksprinsen för liknande uppgifter.

Paul M
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Jag använde Jordgubbsprinsen för en flytt och en flyttstädning och precis allt funkade som det skulle. Allt skedde på utsatt tid, allt skedde effektivt och snabbt och alla var supertrevliga. Det här är en firma man ska anlita om man vill att ens flytt ska gå bra.

Monica V
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Trevlig och duktig kille som var här.

Camilla H
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Hade valt både packhjälp och flytthjälp från Jordgubbsprinsen och de gjorde ett mycket bra jobb. De stämde av vad som skulle med och inte och packade allting mycket varsamt. Alla möbler plastades in för att skyddas. Mycket trevliga killar som jobbade på väldigt effektivt.

Malin J
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Känner mig väldigt besviken på städningen som genomfördes i lägenheten vi sålt, trots kontakt med kundservice så vill man inte åtgärda bristerna. Det gäller framförallt köksskåpen där man plockat ut de gummidynor som ligger i botten av varje låda och anser att rengöring av dessa inte ingår. Ingen information om detta här getts innan städning eller efter städning vilket istället fick bli en otrevlig överraskning för de nya köparna. Ansvaret att åtgärda detta läggs nu på mig, vilket jag hade känt mig okej med om informationen getts i förväg..

Svar från Jordgubbsprinsen Stockholm

Hej Malin, Vi beklagar verkligen att du känner dig besviken över städningen. Vi vill förtydliga att rengöring av gummidynor/mattor i lådor tyvärr inte ingår i våra flyttstädningar. För att underlätta har vi försökt vara tydliga med detta genom att tillhandahålla en checklista över vad som ingår, både i offerten och bokningsbekräftelsen, samt på vår hemsida. Vi förstår att det kan kännas frustrerande att detta inte var uppenbart innan städningen, och vi uppskattar din återkoppling som hjälper oss att bli ännu bättre på att informera våra kunder.

Aleksandr K

Effektivt hög kvalitet service

Susanne O
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Specialisten var lite försenad men meddelade der på sms och gjorde ett bra jobb.

Mona H
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Tack för Toppenbra hjälp med flytten! Serviceminded från början till slut, rekommenderas.

Karin F

Trevliga, noggranna, effektiva.

Andreas L
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Väl utfört uppdrag, kändes tryggt.

Jens E
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Mycket professionellt bemötande och utfört arbete. Kändes tryggt med kundtjänst som snabbt svarade på frågor kring bokningen. Fick även sms och bokningsbekräftelse som specificerade arbetet i detalj. De som utförde arbetet arbetade lugnt och metodiskt och packeterade ömtåliga saker väl. Det enda negativa var att de som utförde flytten hade en något underdimensionerad lastbil vilket gjorde att de var tvugna att åka två gånger, så flytten tog ganska lång tid att utföra. Hade dock fast pris så det påverkade inte mitt pris, vilket kändes tryggt.

Eva J
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Vi är så nöjda med Jordgubbsprinsen. Snabbt och enkelt att få en offert. Flyttkillarna kom i tid och var supersnabba och effektiva. Detta var tredje gången vi anlitat Jordgubbsprinsen och har rekommenderat er till vänner!

Knut L
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Service-fokuserade, hjälpsamma. Snabbt och enkelt att boka. Flyttkillarna var första klass. Effektiva, inte en skråma på någonting i flytten. Lyckades få upp en stor säng för en liten trapp som verkade mer eller mindre omöjligt enligt mina egna mätningar, återigen - utan en skråma någonstans.

Ingmarie F
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Tre jordgubbskillar kom Lyssnade in min info Mycket trevliga glada De var aktsamma om allt. Snabba och frågade vänligt så det blev inga missföstånd Obs stora tunga skåp jätteliten hiss Toppen Jag måste tillägga att jag inte minns namnen på de tre killar som var här Men de måste få sina 5 stjärnor!! Städet utmärkt utfört av Glad tjej Sofio, hon fick problem med det stora fönstret. (Som krånglat för mej och jag var i Kontakt m värden varvid en kille kom och skulle fixat det men det blev alltså inte bra!) Nåväl det löste sej...

Maria A
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Toppen service med otroligt duktig personal som packat och flyttat alla mina ägodelar med stor omsorg.

Elisabeth D
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Ett fantastiskt arbete med min stora flytt x 2! Alla hjälpsamma, punktliga, trevliga och mycket duktiga! Jag kan varmt rekommendera Jordgubbsprinsen som flyttfirma.

JOSEFIN W
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Nöjd med både packning, flytt och städning. Alla jag hade kontakt med var väldigt trevliga och hjälpsamma, kände mig trygg hela vägen och jobbet blev bra gjort!

Sandra A

Smidig och bra flytt! Rekommenderar! 👍👍👍

Sara L
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Punktliga, vänliga, rädda om sakerna de flyttat. Lyhörda, vi är verkligen jättenöjda!

Dorrsa G
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Positiv upplevelse! Höll tider och packade och flyttade allt säkert och tryggt.

Daniel B
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Supertrevliga och flytten gick både snabbt och smidigt. Jordgubbsprinsen ordnade med snabb tid då jag var i tidspress. Bara positivt att säga.

Henrik S
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Mycket bra och proffesionellt, trots mer grejer än ”beräknat” så löste dom det dessutom till ett bra fast pris! Allt slogs in och packades med omsorg! 5 av 5 Rosslande Leif GW!

Ann-charlotte K
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Punktlighet, rekorderliga, effektiva, "hela, rena o representativa". Artiga, empatiska. Strömlinjeformade som team utan tillstymmelse av förvirring. Dessutom trevliga. Fint bemötande också vid bokning och uppföljande samtal. Sådana upplevelser gör flytt från ett älskat hem till ett helt nytt kapitel i livet så mycket lättare:) Rekommenderas - så klart 👍😊.

Carl A
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

kanon! smidigt, enkelt, trevliga!

Therése E
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Jag anlitade Jordgubbsprinsen för flytt och flyttstädning för 3:dje gången och är lika nöjd denna gång. Väldigt trevlig och tillmötesgående personal som flyttar ens saker med ett leende på läpparna. Vi är så tacksamma för all hjälp vid vår flytt och jag kan varmt rekommendera de vidare!

Tora Saga Linnéa L
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Supernöjd både med flytt och städ!

Erika E
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Jättebra, anlitar gärna igen.

Marie K
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

En flytt och städning som gick super smidig. Mycket och bra information innan flytten. SMS med namn på alla personer med bekräftelse på start och när det var färdigt både på flytt och städ. Plastade in alla möbler och hade ett väldigt trevligt bemötande. Rekommenderar starkt denna firma.

Linnea M
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Kunde inte varit bättre! Snabba, noggranna o proffsiga!

Mats L
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Smidigt genomgående! Snabbt och enkelt.

Jenny I
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Min flytt genomfördes inte på utsatt tid, förrådet glömdes bort, bohag gick sönder och inget av detta meddelades mig som kund. Bemötandet under flytt var riktigt dåligt och det efteråt lämnade mer att önska. Skulle inte anställa detta bolag igen.

Maja G
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Hade en supertrevlig och förtroendeingivande bokning, sen tog det trevliga och trygga slut. Kom 3 flyttkillar, där ingen gick att kommunicera med. Den ena pratade lite svenska och engelska, men sa mest yeah yeah och gjorde sedan något helt annat. Flytten tog mycket längre tid än inplanerat, inga pirror eller bärsele syntes till. Vi fick vänta länge på båda adresserna innan dom kom fram, långt efter oss. Bilen proppades full och mina tillhörigheter behandlades otroligt dåligt, respektlöst och ovarsamt, många saker skadade,...

William T
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Finns ingen tvekan om att Jordgubbsprinsen är en av de bästa firmorna för både flytt, i Stockholm. Ett extra stort tack till Andrii som var lugn, metodisk och hjälpsam. Även om man känner det minsta lilla panik eller oro så var personalen noga med att lugna ned dig, allt löser sig verkligen.

Johanna N
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Superupplevelse, både flytt och städ gick väldigt smidigt

Per S
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Vi var väldigt nöjda. Vi blev väl bemötta, inga skador uppstod under flytten.

Lena K
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Snabbt svar, visste vad dom pratade om.

Martin A
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Jag valde ut JP efter att ha jämfört flertalet flyttfirmor inte enbart på pris utan även på hantering av gods, försäkringar, avtal gentemot anställda mm. Efter väldigt professionellt bemötande av säljaren med väl utförda svar och dokument valde jag JP. Det känndea som dom hade rutiner på plats, allt från att få en sqmprdnare tilldelad, till påminnelser och att tänka på inför flytt till själva flyttdagen. Tyvärr var dom en timme sena vid ankomst men detta informerades av samordnaren och det är fullt förståligt att allt...

Jakob J
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Smidigt, tryggt och professionellt!

Berit D
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Som skrivet tidigare, helt suveränt!

Lars G
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Strålande rakt igenom! Så proffsiga.

Sara F
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Trevliga och noggranna killar som fint flyttade vårt bohag till den nya adressen!

Simon J
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Toppen, snabba, trevliga, proffsiga!

Sara T
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Packgänget Ohla, Marian och Nathalia packade noga och bra ner våra saker i många många packkartonger. Packade tyvärr ner våra barns alla ytterkläder så de inte hade några på flyttmorgonen. Just kläderna som hänger vid hatthyllan och skorna som står vid ytterdörren hade vi önskat fråga om innan de försvann. 😅 Men trevliga och ordningssamma och vi är otroligt tacksamma för jobbet och rekommenderar varmt denna otroligt prisvärda tilläggstjänst som är guld som småbarnsförälder. Flyttkillarna Volodymyr och Vladimeri och Roman...

Anna Ö
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

De utförde flyttuppdraget helt utan anmärkning. Volodymyr och de andra var jättetrevliga och snabba.

Karin H
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Jättenöjd! Effektivt och proffsigt!

Angela S
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Noggranna, vänliga och kommunikativa.

Stephanie Bierke B
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Flyttkillarna var starka och trevliga. Vill gärna att de ska få bonus.

Malin Agneta S
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Tredje gången jag anlitar Jordgubbsprinsen för hjälp med flytt. Har varit nöjd varje gång!

Helene M
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Snabbt, smidigt och trevliga!!

Hannah W
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Jag har fått flytthjälp av jordgubbsprinsen och är jättenöjd. De två killarna som hjälpte oss var snabba, kommunikativa och trevliga, vi har absolut inget att klaga på. Vi rekommenderar!