Flytten gick smidigt och snabbt, bra kommunikation och trevliga killar. Även de som städade var trevliga och gjorde ett bra jobb.
Jordgubbsprinsen Stockholm
DIN LYCKA ÄR VÅRT ANSVAR! Jordgubbsprinsen är familjeföretaget som erbjuder komplett flytt och städservice i Stockholm och Östergötland. Vi brinner för service och lovar att göra vårt allra yttersta för att ge er en fulländad kundupplevelse. Från den första kontakten och genom hela processen ligger vårt fokus på dig. För...
4367 omdömen om Jordgubbsprinsen Stockholm
Sedan starten hos Reco 2015
Grym hjälp av Ihor och Oleksandr, både vid flytt från gammal/till ny lägenhet!
Hej Carl, Tack för din fina recension, vi är glada att vi fick hjälpa till och ska framföra dina varma ord till Ihor och Oleksandr! /Jordgubbsprinsen
Mycket bra flyttupplevelse, trevlig personal, snabb flytt och anpassad efter våra behov 👍
Hej Gustaf, Vad härligt att höra att ni har haft en så bra upplevelse med oss. Vi vill alltid vara anpassningsbara och flexibla, det är fint att höra att vi lyckades med det! /Jordgubbsprinsen
Vi är väldigt nöjda med den hjälp vi fick. Vi bor rätt oframkomligt och var nervösa för hur det skulle gå vid ankomsten till den nya bostaden. Men det gick supersmidigt och grabbarna var väldigt effektiva!
Hej Åsa, Vad roligt att höra att allt gick så smidigt, särskilt med tanke på förutsättningarna vid er nya bostad. Vi förstår att det kan kännas nervöst i sådana situationer, så det gläder oss extra mycket att vårt team kunde leverera en trygg och effektiv flytt! /Jordgubbsprinsen
Kan starkt rekommendera! Jag anlitade Jordgubbsprinsen för flytthjälp och hade en superbra upplevelse. Killarna som kom var jättetrevlig, snabb och mycket noggranna. Hade absolut anlitat igen vid en flytt!
Hej Karin, Det gläder oss verkligen att höra att du hade en så bra upplevelse med oss. Vi är extra glada över att du lyfter fram både bemötandet och noggrannheten, det är något vi lägger stor vikt vid i varje flytt! /Jordgubbsprinsen
Toppensupport från första till sista kontakt. Rekommenderas varmt
Hej Pär, Vad roligt att höra att du är nöjd med vår service hela vägen, från första kontakt till avslutat uppdrag. Det betyder mycket för oss. /Jordgubbsprinsen
De tre flyttkillarna var trevliga, artiga, proffsiga och enormt effektiva. Allt gick lätt och enkelt, inga problem alls. Varma rekommendationer!
Hej Elizabeth, Vad roligt att höra att du upplevde vårt team som trevliga, proffsiga och effektiva, precis så vi vill att det ska kännas! Härligt också att flytten gick smidigt och utan problem. /Jordgubbsprinsen
Lätt och smidig hantering. Lastning på och av gick snabbt och professionellt.
Hej Charlotte, Vi är glada att höra att flytten kändes lätt och smidig, och att lastning och lossning gick snabbt och professionellt. Tack för att du tog dig tid att ge oss feedback! /Jordgubbsprinsen
Väldigt smidigt vi anlitade dem för både packning, flytt, magasinering och städning. Rekommenderas!
Hej Ulrika, Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att allt gick smidigt och att du är nöjd med både packning, flytt, magasinering och städning. Vi uppskattar verkligen din rekommendation! /Jordgubbsprinsen
De var noggranna och snabba. Rekommenderar dem starkt.
Hej Eva, Tack för dina varma ord, det betyder mycket för oss! /Jordgubbsprinsen
Trevliga, noggranna, plastar in stolar, bord, mm.
Tjänsten som jag köpte var flytt städning och bärhjälp av bohag. Städ teamet gjorde jättebra jobb. Gick igenom lägenheten och jag hade inget att invända. Jättefint bemötande av teamet. Jättefint bemötande av flytt teamet. De gjorde jättebra jobb. De var försiktiga när de bar på möbler och kartonger.
Snabbt och bra gjort arbete! Allt var enligt överenskommrlse!
Toppen service! Allt gick galant!
Allt gick smidigt och resultatet var gott. Kanonkul!
Jordgubbsprinsen Stockholm levererade riktigt bra. Allt gick smidigt och snabbt, killarna var proffsiga, effektiva och försiktiga med grejerna. Priset kändes väldigt rimligt för kvaliteten. Plus att de lånade ut flyttkartonger gratis, vilket sparade pengar. Rekommenderas starkt!
Smidigt och bra! Dock lite onice att jag behövde betala minimumpris för 3 timmar när det tog mindre än två timmar att göra flytten.
Mycket professionellt, effektivt och vänligt bemötande. Absolut toppklass!
Kommer att anlita jordgubbsprinsen igen vid min nästa flytt.
Super nöjd med både bemötandet och arbetet som gjordes. Allt gick som planerat och resultatet blev underbart. Tack jordgubbsprinsen, jag kommer difinitivt tillbaka i framtiden och rekommenderar er till mina vänner!
Är supernöjd med Jordgubbsprinsen. Bra och tydlig kommunikation från start. Världens bästa flyttkillar som var jättetrevliga och otroligt effektiva! Rekommenderas varmt!
Professionella, trevliga och snabba!
Snabba, punktliga och med bra kvalitet.
Punktliga och trevliga. Väl utförd flytt såm löpte på utan problem.
Flytten påbörjades vid utsatt tid och allt gick väldigt smidigt och fort. Volodymyr och Beka var trevliga, professionella och emballerade möblerna väl. Stort tack för en smärtfri flytt!
Riktigt fina- duktlga -.snabba killar jag kan verkligen rekommendera firman MVH Siv Schubert Vällingby 260308
Pålitliga, tillmötesgående beredda att göra sig extra besvär
Allt har fungerat mycket bra. Vill ge beröm till de två "unga männen" som utförde transporten. De var mycket artiga och effektiva.
Trevliga, snabba och noggranna
Flyttat några papplådor till förråd. Det gick bra.,................. ..................................... ......x̌x̌xxxccccccccccxxcxx̌cçvvvvvvvvvv vvvvvvv
Trevlig personal, både som hjälpte flytta, men även också administrativ personal. Två flyttar, inklusive magasinering, samt flyttstädd gick hur smidigt som helst. 10/10, utan tvekan.
Överraskande bra upplevelse rakt igenom. Både från offert till genomförande samt uppföljning av Pamela. Suveränt nöjd med flytthjälpen! Stor eloge till Ihor och Oleksandr. Håll hårt i dom!
Snabb återkoppling, trevligt bemötande, arbetet blev jättebra utfört! Jag anlitar gärna Jordgubbsprinsen igen!
Jag köpte flytthjälp och blev bra bemött, dem var punktliga och tog väl hand om mina möbler.
Riktigt dåligt lämnade jobbet halvfärdigt och av bröt beställning mitt i . Personal var trevlig och tillmötesgående. Hoppas att ingen annan ska behöva uppleva samma sak som vi
Jättebra service och återkopplingar. Bra flyttstädat! Nöjda :)
Väldig toppen Grabbar var i tid jag fick inte hjälpa till. Jätte trevlig och duktiga. Fick träna min dåliga engelska. Jag är mycket nöjd 👍
Fick fin och effektiv flytthjälp av Leontij och Oleksandr 🙏. Supernöjd!
Snabb kommunikation innan flytt. Bra hjälp och varsam hantering av möbler etc under flytt
Flytten blev flera timmar försenad, saker glömdes bort och kommunikationen var bristfällig. Själva flyttgubbarna var trevliga och snälla, men organisationen runt flytten blev inte bra.
Otroligt snabba och effektiva, allt gick som planerat. Mycket väl utförd flyttstädning också. Rekommenderar!!!
Otroligt bra! Jättetrevlig kommunikation, tydliga och vänliga. Utförde arbetet snabbt och varsamt. Högsta betyg!!
Flyttgubbarna dök upp på angiven tid och var väldigt effektiva i både emballage och packning. Det var däremot regnigt ute vilket gjorde det blött i lastbilen, vilket i sin tur resulterade att flera av flyttlådornas bottnar blev sura och höll dåligt i sin struktur. Jag vet inte om man kan göra något åt detta problem men inget diskuterades kring det med mig. Packningen in i min andra bostad gick snabbt och smidigt men var inte så strukturerad vilket gjorde att jag fick omstrukturera på förvaringsplatsen. Flyttstäd gick...
Jordgubbsprinsen var otroligt bra på alla sätt i att hjälpa till med vår flytt!
Säljaren lovade guld och gröna skogar men detta levererades inte riktigt. Jag förvarnade redan från offert att vi hade mycket saker, trots detta bokades en för liten bil in. Det resulterade i att allt inte fick plats och de två män som bar var jättestressade eftersom de redan från början insåg att de inte skulle hinna till deras nästa uppdrag i tid. Vi fick heller inte tag på någon av våra kontaktpersoner som skulle hjälpa till vid eventuella problem. Vi hade ett triangelbyte och hade blivit lovade att de skulle ha god...
Väldigt proffsiga killar som gjorde vår flytt. Trevliga och effektiva trots att vi hade rörligt pris och inte fast.
Trevliga killar Men inkompetentföretagen ni har skadat mina möbler.
Trevligt bemötande och bra utfört jobb av del ett av min flytt - från hemmet till magasin. De ringde om något var oklart och allt rullade på.
Tack för ett väl utfört jobb! Kan verkligen rekommendera Jordgubbsprinsen Stockholm.
J p och grabbarna arbetade noggrannt och varsamt med alla möbler o pinaler. Mycket trevliga och snabba. Rekommenderas starkt!