Mia S:
Jättefin butik! Snygga kläder men lite pricey här och där. Bra dock är att modet är det senaste direktimporterat från Frankrike, vilket innebär att de är flera år före de svenska butikerna med mode. Tummen upp!
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Helsingborg?
Helena Greta K:
Tusen tack för ert otroliga arbete med min fars dödsbo..Jag är så själaglad att ni finns.Speciellt tack till Bertil som med glatt humör och stora krafter hjälpte mig till det absolut bästa..
Tack Tack från Greta
Lars Stefan B:
Vi valde att köpa packning, flyttning och städning.
Packningen gick fint liksom flytten. När det visade sig att vi behövde ytterligare en lastbil ordnade JC fram detta snabbt. Väldigt bra!
Städningen har bolaget lagt ut till en annan firma. Den fick vi tyvärr reklamera, och när våra köpare sedan reklamerade ett flertal punkter dagen innan de själva skulle flytta in valde vi att akut ta in en egen städfirma mot extra kostnad. Den kostnaden vill JC inte ersätta mot bakgrund av sin 10 dagars städgaranti.
Så totalt sett ändå godkänt för JC’s flytt- och packtjänster.
Marcus T:
Schysst nattklubb som ligger väldigt centralt i Helsingborg. De har sjukt fräscha lokaler och de spelar för det mesta bra musik som gör att man kan hålla på hela natten långt in på småtimmarna då de inte stänger förrän vid 5 tiden.
Karin W:
Har gått och klippt mig där i många år och alltid varit nöjd med min frisör. De håller sig uppdaterade inom nya klipptekniker, mode, produkter mm. Har ett stort sortiment av frisörprodukter och övriga håraccessoarer. Det kostar mer att klippa sig där än på salonger generellt, men man blir alltid nöjd.
Tim V:
(I detta omdöme frånser jag faktumet att pengarna går till religiösa ändamål, vilket man lätt glömmer när man hittar nåt fynd, men som man borde ha i åtanke.)
Detta är en fin secondhandaffär, - stor och fräsch, och allt är prydligt utsatt så att man inte missar nånting. Priserna är lägre än vad man förväntar sig på ett så pass stort ställe, vilket lätt leder till att man kan behöva en kundkorg - som så behändigt står och väntar på en vid ingången.
Tyvärr begår minst en anställd den största dödssynden av dem alla i secondhandvärlden, och sätter prislappar på gamla pappförpackningar. Men jag ska vara snäll.
Den personal som jag behövt prata med har varit trevlig, men de kunde nog visa lite mer intresse för de kunder som är på väg ut. Sist jag var på besök, ville cirka 10 personer betala och åka sin väg, men bara en kassa var öppen. Vid en annan kassa stod bara ett par anställda och pratade.
Johanna S:
Vi har köpt en fantastisk häst av Unihorse/Gunnarlunda. Trevlig, social, trygg och otroligt ambitiös.
Lite små detaljer med själva köpet kan förbättras, men vi är jättenöjda.
Torun L:
Träffade också Silver Eel på Passion för mat-mässan. Såvitt jag förstod fångade de glasål, födde upp den, och använde 2/3 till restocking och 1/3 till konsumtion. Givet att den informationen är sann, så borde processen betraktas som hållbar om mindre än 2/3 av glasålen överlever i naturligt tillstånd.
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Helsingborg?