Charlotta A:
Full pott! Mats är förutom superb service med kunden i fokus, en duktig mekaniker. Utöver det är priset humant. God återkoppling, frågar innan ytterligare tillägg av tjänsten, och framförallt-inga elever som övar eller utför arbetet som på många auktoriserade verkstäder. Här kommer jag att fortsätta lämna min bil, med fullt förtroende.
Alice Karin Å:
Kanonbra killar på BC! Vi tog hjälp av dem att totalrenovera vårt kök och tvättstuga och är otroligt nöjda. Förutom att de gör ett väldigt proffsigt jobb så är de väldigt trevliga, tillmötesgående och service minded. Dialogen var bra, tydlig och transparent.
Kan varmt rekommendera dem!
Margareta Elisabeth B:
WOW! Köpte en högtalare här 2020 och den har hållit alldeles perfekt och aldrig inneburit några som helst problem. Den var av märket Sony och priset var också jättebra. Personalen verkade också mycket varm och hjälpsam, trots att jag kom med frågor.
Martin M:
Underbart hemtrevligt dagis för min vovve. Kompetenta trevliga tjejer som ger min hund allt den behöver under den tiden han är ifrån mig på dagarna. Varmt rekommenderat!
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Helsingborg?