Övrigt i Helsingborg

128 rekommenderade övriga företag i Helsingborg kommun

• Susanne F
    Susanne F: Mycket bra!! Kompetenta, trevliga och varma. Gör allt och lite till för barnens bästa!! Rekommenderas.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Helsingborg?

• Per Marcus G
    Per Marcus G: Söker ni erfarnhet och kompetens, med otroligt hög servicegrad och trevligt bemötande så ta gärna hjälp av Mrb Beverage Consulting AB
  • Charlotta A
    Charlotta A: Full pott! Mats är förutom superb service med kunden i fokus, en duktig mekaniker. Utöver det är priset humant. God återkoppling, frågar innan ytterligare tillägg av tjänsten, och framförallt-inga elever som övar eller utför arbetet som på många auktoriserade verkstäder. Här kommer jag att fortsätta lämna min bil, med fullt förtroende.
  • Daniel K
    Daniel K: Alltid utmärkt service, har köpt grill och trädgårdsmaskiner i många år.
  • Mohanad Ali Salim A
    Mohanad Ali Salim A: Bästa bil tvätt o bil service dem gör perfekt jobb
    Arzoo B
    Arzoo B: Riktigt bra service, mina fönster blev rena och fina, starkt rekommenderad!!
  • Bengt Olof E
    Bengt Olof E: Fantastisk bra ställe Handlat minst 20 gånger och alltid jättegott och toppkvalitet. Billigt och prisvärt också, ej att glömma BenganE
    Heiko Hans-joachim F
    Heiko Hans-joachim F: Kan knappast bli bättre, möjligen lite långa köer ibland.
    Emelie R
    Emelie R: Proffesionellt och noggrant som gör magi med möblerna
    Alice Karin Å
    Alice Karin Å: Kanonbra killar på BC! Vi tog hjälp av dem att totalrenovera vårt kök och tvättstuga och är otroligt nöjda. Förutom att de gör ett väldigt proffsigt jobb så är de väldigt trevliga, tillmötesgående och service minded. Dialogen var bra, tydlig och transparent. Kan varmt rekommendera dem!
  • Yrsa J
    Yrsa J: Silvana är fantastisk! Så gullig och så professionell. Välutbildad, engagerad och stort kundfokus. Högsta betyg från mig <3
  • Margareta Elisabeth B
    Margareta Elisabeth B: WOW! Köpte en högtalare här 2020 och den har hållit alldeles perfekt och aldrig inneburit några som helst problem. Den var av märket Sony och priset var också jättebra. Personalen verkade också mycket varm och hjälpsam, trots att jag kom med frågor.
  • Mio Tonny Neo T
    Mio Tonny Neo T: Det var jätte bra och han skötte allting som en riktigt duktig pojke som han är
  • Annie Charlotte J
    Annie Charlotte J: Toppen! Bra kvalité på produkten!
  • Marie Kristina S
    Marie Kristina S: Rekommenderar! Trevligt bemötande, professionellt utfört, mycket nöjd !👌
    Granit F
    Granit F: God mat starkt rekommenderat. Dessutom snabba och pålitliga till bröllop student eller annat festande
    Mikael N
    Mikael N: Linus är proffsig och saklig,ställer upp alla dygnets timmar....... en rörmokare jag varmt kan rekommendera /Micke
    Annelie Eleonora O
    Annelie Eleonora O: Så nöjd!! Jag rekommenderar A information till alla. Adam är så cool och man kan bara önska att man hade hans hjärna.
  • Thommy W
    Thommy W: Extremt duktig, proffsig.och rolig! Jag har blivit mycket.bättre med min ischias efter 2 gånger.
  • Izeta G
    Izeta G: Ok Det är ok med plats, hygien bemötande
    Anders Peter H
    Anders Peter H: Här blir man nöjd med jobben Fantastiskt duktig
    bengt j
    bengt j: Spännande nytänkande svensk vinindustri. Gott vin med svenska råvaror.
    Maryam  P
    Maryam P: jättegod mat :)
  • Martin M
    Martin M: Underbart hemtrevligt dagis för min vovve. Kompetenta trevliga tjejer som ger min hund allt den behöver under den tiden han är ifrån mig på dagarna. Varmt rekommenderat!
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Helsingborg?

• Ántírn L
    Ántírn L: Mycket nöjd med konsulttjänsterna från Wieden!