Marie W:
Här får du bra service och alltid ett trevligt bemötande. Att du sen har tjuriga barn som dessutom är kissenödiga är inga problem - de har lösningen :-)
Rasmus L:
Form/Design Center är Sveriges äldsta designcenter och ligger i Hedmanska gården vid Lilla Torg i Malmö. Det är runt 20 olika utställningar om året och alltid fullt med folk från hela världen. Skandinavisk design när den är som bäst. Ett plus för den trevliga och duktiga personalen och det ekologiska tidningsfiket på andra våningen. Är man less på Mumin-muggar från Arabia eller Filippa-K dito så finns det andra spännande alternativ i butiken på tredje våningen. Kanske muggen "Tilt" speciellt utformad för blinda eller något från Ole Jensen eller Anna Kraitz? Här finner man också den klassiska Olle Eksell postern för Mazetti.
Stefan J:
Har som väktare och ordningsvakt handlat en hel del prylar hos er såsom bälte, fängselfodral och diverse hållare.
Är mycket nöjd samt ett stort tack till den trevliga personalen.
// Stefan
Anna L:
Jag vill beröma Caroline Stenbäck, journalist på Skånska Dagbladet, för ett mycket bra reportage onsdagen 26 maj om min händelse med Unos däck i staffanstorp.
Mattias L:
Mormors bageri har lätt stans godaste bröd! Deras italienska lantbröd går inte av för hackor och deras wienerbröd är gudomliga! Men den personliga favoriten är ändå deras räkmackor. Minus för att affären ligger lite off. Man måste nästan ta bilen dit.
Pernilla G:
jag tog mitt körkort här och är väldigt glad för det! Det gick smidigt att få tider och läraren var väldigt bra. Det kändes som ett bra bemötande överlag. De hjälpte till med att snabbt få tid för uppkörning när det var dags för det.
Pete O:
Skånes Bästa Alpin! lätt att hyra utrustning om man skulle behöva det, dom har rätta utrustningen för att kunna bedriva en seriös verksamhet, 3 liftar, svårighetsgrader för alla åkare, inte all för dyrt för en dags åkning!
Anders K:
Trevlig personal med rätt attityd. När man kom upp i korridorerna där rummen ligger så vart riktigt imponerad, det var gammalt men riktigt snyggt. Rummen sen var faktiskt riktigt bra, lite helt som det skall vara med gamla väggar som gjorde det hela rustikt och skönt. Sköna, stora sängar som jag sov som en prins i.
Sofia e:
en tidning där du hittar alla de lokala händelserna både inom sport och nyheter. tidningen är i lättläst format och texten är inte så tung. Det bästa är att den skickas ut gratis till alla hushåll en dag i månaden.
ingrid j:
Fantastiskt litet Conditori. Jättegoda baguetter och sallader parallellt med goda bakverk, både traditionella och nya varianter....De trevliga ägarna gör ju inte saken sämre!!!
jenni s:
Det här är en jättefin ekologisk matbutik som säljer både stapelvaror och färskt frukt o grönt. Grönsakerna kommer möjligaste mån från egen produktion i Skåne och allt är ekologiskt! Butiken är öppen torsdag-lördag, och då är det värt att kika in om man bor i Lund. Trots att det nuförtiden blir lättare att hitta ekologiskt i snabbköpet är det ibland härligt med en renodlad eko-affär där man hittar allt man behöver.
Dessutom säljer Biogrönt en del riktigt bra vegan-produkter som distribueras av Kund Markatta