Övrigt i Stockholms län

Vaxholm  (11 st)
Salem  (11 st)
Nykvarn  (2 st)
  • Kent Bertil D
    Kent Bertil D: Väldigt nöjd kund,trevligt bemötande både i butiken och servicetekniker,felsökning av luftvärmepump på fredagen,fick en ny monterad redan på måndagen, mycket snabbt och bra utfört arbete.
    Ruwar B
    Ruwar B: Bra service, inga konstigheter
  • Gustav B
    Gustav B: En schysst och personlig bank som gör att man känner sig nöjd med att ta lån och försäkringar
  • Sebastian Suk Il B
    Sebastian Suk Il B: Det bästa med Värmdöanläggningen är tillgängligheten och servicenivån. Det är trots allt en potentiell investering och då känns detta som hygien faktorer. Grymt gäng!
  • Tim Sture Philip Gabriell M
    Tim Sture Philip Gabriell M: jätte bra. wow skicka hit dina barn
  • Ylva Å
    Ylva Å: Alltså vilket proffsigt bemötande. Fick en akuttid då jag skadat min fot. Från första samtal till mötet med läkaren Anna Jag ser fram emot mitt återbesök och kan varmt rekommendera dessa proffs. Fem av fem ⭐️
  • Svyatoslav T
    Svyatoslav T: Hej! Vi är väldigt nöjda med Servicestart har samarbete från 2011
  • Kristofer David Rikard S
    Kristofer David Rikard S: John är väldigt hängiven, trevlig och duktig. Jag är väldigt nöjd med grinden de byggde åt mig. Rekommenderas högt.
  • Joel Ö
    Joel Ö: Köpte skottramp till grabben och plattorna och passaren är väldigt uppskattade. Snabb leverans!
  • Fredrik Per Daniel O
    Fredrik Per Daniel O: Besökte en annan station innan Rotebro (samma företag) men då det är franshaice så skiljer det mycket och jag blev otroligt bra bemött med snabb och enkel hantering av min punktering av mitt däck på Däckskiftarna i Rotebro så dom rekommenderas starkt av mig. Jag hade i alla fall den min bästa service som jag fått på länge av någon i däckbranschen.
  • Lars Erik Johan B
    Lars Erik Johan B: Hög service, trevligt bemötande och ett mycket bra slutresultat. Fina lösningar på kapellet förenklade vår sommar. /Lars B
  • Jani Allan Kristian V
    Jani Allan Kristian V: Fint bemötande från personalen. Bjuds på kaffe & te vid väntan på service. Varit kund i flera år & kommer att fortsätta att vara det. Priserna är betydligt mycket bättre än hos andra ( mekonomen ) Samt fått en lånebil vid tidigare besök då bilen har varit tvungen att bli kvar i någon timme. 5/5 får dem av mig för bra service samt är alltid lika glad efter jag åkt hem med bilen.
  • 5 omdömen
    Erik E
    Erik E: Bara positivt att säga om detta företag. Föredömlig, kunnig och hjälpsam kundsupport. Snabba leveranser av kanonprodukter till mycket bra priser. Vid tidigare köp var det fel på ett blixtlås till madrassöverdraget, och man skickade då utan minsta dröjsmål eller krångel ett nytt överdrag.Det kallar jag service. Kommer definitivt att handla där igen !
    Camilla Harriet W
    Camilla Harriet W: Efter att ha haft problem med smärta i över ett år och trots så kallad behandling av både sjukgymnast och naprapat avtog inte smärtan. Nu har jag fått två behandlingar hos Evokliniken och smärtan har redan avtagit! Jag är så tacksam för det! Lugn och skön miljö, kunnig personal, ni är bäst!
1...6061626364...112