Bertil S:
Jag är egenföretager och är väldigt nöjd med nordens redovisning.
Dem är pålitliga, snabba och får alltid den hjälpen jag behöver när jag behöver rådgivning.
Moa J:
Sju Avdrag är en sida som lyckats göra något som annars brukar kännas onödigt krångligt riktigt lätt att förstå. Här får man raka förklaringar, tydliga exempel och en varm, välkomnande ton, till ett lågt pris som gör att man snabbt känner att man är på rätt plats.
Kerstin B:
EKONIA AB har skött bokföring, bokslut och upprättat årsredovisningar på ett exemplariskt sätt.
Dem förklarar på ett väldigt pedagogiskt sätt.
Man får snabb respons på frågor.
Dem har även varit rådgivare vid ekonomiska investeringar i företaget.
Rekomenderas!
Adrian J:
Christina Herreryd har hjälpt oss att starta vårt Aktiebolag och sköter idag all redovisning. Kompetenta, flexibla, ger mycket bra service, vi får snabb återkoppling, stöd och goda råd. Företaget motsvarar alla förväntningar. Herreryd Redovisning rekommenderas varmt.
Lars Gustaf Reinhold R:
Har använt mig av deras tjänster i dryga halvåret och det har fungerat perfekt. Kontrolluppgift inför deklarationen fungerade också. Lätt att komma i kontakt när man har frågor.
Per Henrik Christian L:
Jag är inte kund hos Keeper så jag kan inte svara på hur deras kundbemötande är. Däremot vill jag lyfta fram Keeper som en redovisningsbyrå som ligger i framkant vad gäller nytänkande kring digitalisering och rådgivning. Jag driver själv en redovisningsbyrå och har inspirerats av deras arbete.
Camilla F:
Mycket efffektiv hjälp vid både löpande bokföring och vid bokslut. Ekonomjouren Gunnar Enell AB ger det där lilla extra som är så värdefullt för en företagare : att snabbt kunna få svar på ekonomifrågor på ett effektivt och lättfattligt sätt. Man kan ha förtroende för och lita på att de uppdrag man lämnar över till Ekonomjouren blir behandlade effektivt och med hög servicegrad.
Emma K:
Blev tipsad av en kompis som även hon har dessa, vilket jag inte ångrat. Har fått mycket bra hjälp, och de har även gett det lilla extra, tagit fram avdrag jag inte visste att jag kunde göra, hjälpte mig att få tillbaka några tusenlappar extra på återbäringen bland annat. Har helt enkelt gått plus på att betala till dem! Bättre kan det inte bli!
carl l:
Med över 20 års erfarenhet har dessa fått ta hand om bolagets bokföring. Har fått goda råd i hur bolaget kan drivas på bästa sätt. Fortsätter recensera under samarbetets gång.
Matylda M:
Petra Seflin is the best accountant I've ever worked with. She is friendly, helpful, professional and quick to answer any questions. I can't recommend her enough!
Marc S:
Addcontrol måste vara Stockholms bästa redovisningsbyrå - ett gäng mycket kompetenta, engagerade, trevliga redovisningskonsulter med ett modernt approach. Jag har varit kund i åtta år och är supernöjd! Släng ut era gamla trötta redovisningsbyråer och anlita Addcontrol istället!
Kurt H:
Mycket personlig och bra kontakt främst med Lars Göran Karlsson sedan många år tillbaka. Just detta med personliga kontakten har varit mycket värdefull. Sedan finna det självklart en stor kompetens inom redovisning o skatter mm.