Carina S:
Stor gymavdelning och en hel del pass av olika slag, allt från yoga till body pump och spinning. Även om de efter arbetstid är en hel del folk så får man inte den där klaustrofobiska känslan som kan infinna sig på vissa gym i stan. Mycket fönster och luftig lokal. Bra del för barnpassning där barnen kan rita eller titta på dvd. Väldigt trevlig och tillmötesgående personal som gärna hjälper till och visar en om man har frågor.
Andreas H:
Hade mitt första besök där idag eftersom jag haft en del problem med kroppen.
Det som är så fantastiskt med dessa är att de har ett gott nätverk med många olika delar såsom naprapati, kiroprakti, PTs, dietister etc, som gör att man slipper yra runt och leta vardera del.
Ärliga, tydliga och extremt kunniga, samt vågar alltid säga om och när det är något de är osäkra på, och tar direkt hjälp av någon med mer kompetens på området.
Prisklassen är lite över ett sedvanligt gym, men här får du verkligen vad du betalar för!
Elina E:
Underbart företag som erbjuder kurser i afrikansk dans och afrikanska trummor. Nästan samtliga lärare är från afrika och kända i sina hemländer för sin dans. Jag har dansat 2 terminer hos Urkraft och jag är supernöjd. Roligare träningsform finns inte, och man blir riktigt svettig efter passen. Prova ett prova-på pass om du inte vill betala allt på en gång och prova dig fram.
Jens H:
Carlos D har uppenbarligen inte vara på just Vanadisplan-gymmet, då det inte alls existerar något separat tjejgym! Men annars är det rätt bra, saknar bastu dock! Extremt prisvärt gym!
Stefan L:
Mycket trevligt ställe men generösa öppettider. Man kan undra varför ingen vikt våg finns i omklädningsrummet och varför man säljer vatten på flaskor, om man nu vill vara miljövänlig. Med annars är detta ett toppen ställe med trevliga Nicklas i receptionen. Vågen kanske är för att det inte bli "vikthyseria" eller nått annat PK i dagens samhälle för dem lättkränkta. Sälja vatten .... ja man är väl kommersiell och behöver pengar som alla andra.
Emma B:
Gillar att man med ett kort kan träna på alla gym till väldigt lågt pris. Föredrar gymet på Hötorget då de även har gruppträning men det är skönt att testa olika gym också och det vid Stureplan funkar det med. Plus för tjejgymet!