Naglar i Vasastan

8 rekommenderade nagelsalonger i Vasastan, Stockholm

• 85 omdömen
    Tiffany
    Tiffany: Tom är super proffsig, skicklig, nogrann och försiktig. Jag behöver inte ens bedövning. Han ser till att man är nöjd! Och att han är super trevlig och mysig som person gör ju mitt besök till en upplevelse! Tack bästa Tom🌺
  • Driver du skönhetssalong i Vasastan?

• 64 omdömen
    Ellen A
    Ellen A: Amanda är en otroligt skicklig frisör och har talang för att skapa just den färg du önskar. Ger alltid bra råd och förslag - och får alltid fram fantastiska resultat! Kommer aldrig gå någon annanstans igen!
  • Sanna K
    Sanna K: Har fått mycket effektiv och behaglig djupvågsbehandling av bästa Mirell Hampusson.
  • Sara B
    Sara B: Bara varit kund vid ett tillfälle men är nöjd med mitt besök, trevligt & proffsigt bemötande då jag fick min spraytan. Skulle återkomma fler gånger om jag bodde i Stockholm. Skulle rekommendera till vänner.
  • 18 omdömen
    Regina D
    Regina D: Snyggaste fransarna i Stockholm! Det finns ingen med så många certifikat och utbildningar som Jenny har och det märks verkligen att hon är ett superproffs! Jag får så mycket beröm för mina fransar från omgivningen. Kan aldrig gå till någon annan.
  • 22 omdömen
    Karin P
    Karin P: Var där idag och fick benen vaxade och fransarna färgade. Jättegullig tjej som gjorde ett toppenjobb! Jag kommer tillbaka!
  • 11 omdömen
    Maria G
    Maria G: Personlig och trevlig miljö med omhändertagande massage- och hudterapeuter. Rekommenderas varmt! Extra stort tack till min massageterapeut Martina Bergkvist som regelbundet arbetar igenom min rygg med fantastisk massage och koppning!
  • Driver du skönhetssalong i Vasastan?

• 4 omdömen
    Paul L
    Paul L: I guess i'm the first guy to review this place. I've been a customer of Wiesia for over a year now. I have the Porrengöring once a month at RIGHT ZONE and must tell you IT IS THE BEST PORRENGORING I EVER HAD. I have had facials in Europe, on cruises, at spas, resorts, etc.. and her facial was the best. Beautiful, immediate results. Glowing skin. Don't go anywhere else: GO TO RIGHT ZONE SALON!