Postorder i Västra Götaland

• Datanova Sweden AB

Verifierat företag
    159 omdömen
    Anders H
    Anders H: Det gick smidigt att beställa på nätet. Snab leverans. Bra kommunikation via meil .
  • 17 omdömen
    Johan E
    Johan E: Hot hot hot!!!!! :) Kanon butik med bra sortiment, och snabba leveranser!
  • 177 omdömen
  • Hk

22 omdömen
  • 2 omdömen
    Jonas B
    Jonas B: Super nöjd. Deras frakt är i världsklass. Även deras bemötande.
    asd a
    asd a: Bra ebutik med roliga prylar för alla.
    Hans
    Hans: Rekommenderas!! Sonen köpte en produkt som inte riktigt höll måttet. Det var inga problem alls att reklammera, och den nya produkten kom blixtsnabbt utan någon extra kostnad för oss. Service!
    William A
    William A: Jag är inte bara nöjd utan också imponerad av tjänsten som tillhandahålls av MyGrad. Deras hemsida är användarvänlig och där kunde jag designa min studentmössa. Jag köpte också andra accessoarer från hemsidan. Tack Mygrad.
    Karolina C
    Karolina C:
  • Bengt J
    Bengt J: Pålitligt företag och ägare.
    Henry
    Henry: Ett verkligen trevligt familjeföretag som har många projekt på G. De har de absolut mest prisvärda Champagnerna och röda viner. Trevligt bemötande och snabbt svar på frågor. Mycket mycket prisvärt!!!
    ace a
    ace a: bra prylar. de höll dock på att bygga om. de finns numera på, www.golfproffset.se
    Björn S
    Björn S: Trevlig och grymt kunnig personal. Riktigt bra priser också!
  • 8 omdömen
  • 17 omdömen
  • 7 omdömen
  • Linda
    Linda: La beställningen på söndag, tisdag kunde jag hämta ut mitt paket! Det kallar jag snabb leverans!
    Thomas A
    Thomas A: Cathrine på Björhöjdsboden gör verkligen fina servetter för bjudningar, Att rekomendera.
  • 3 omdömen