Artan Z:
Vi anlitade Brunnsbo Rör AB för en totalrenovering av både kök och badrum i en lägenhet. Jag uppskattade deras pålitlighet och yrkesskicklighet. Arbetet utfördes enligt överenskommen tidsplan och de visade god förståelse för de specifika kraven i projektet. Samarbetet fungerade smidigt och kommunikationen var tydlig, vilket underlättade för oss att hålla projektet på rätt spår. Slutresultatet levde upp till våra förväntningar och jag ser fram emot att arbeta med Brunnsbo Rör AB igen i framtida projekt.
Martinez Totalentreprenad erbjuder dig en effektiv totalentreprenad i Göteborg!
Carin K:
Skulle totalrenovera mitt badrum och tog in offerter från ett antal badrumsspecialister däribland Martinez Totalentreprenad som jag sedan valde utifrån ett antal parameter. Jag är mycket glad över mitt val då uppdraget utfördes utan anmärkning (och jag är noggrann och pedant) och Martinez har gett mig ett fantastiskt fint badrum. Allt från första kontakt tills det var klart flöt på jättebra och jag som kund uppdaterades kontinuerligt med bilder och status, vilket var toppen. Offerten var tydligt uppspecad och konkurrenskraftig i pris, tidplan hölls, kommunikation fantastisk och hantverkarna var noggranna och kunde verkligen sitt jobb. Jag rekommenderar varmt Martinez vid badrumsrenovering och kommer anlita dem igen om jag ska renovera fler badrum.
Per O:
Jag har tidigare - tror jag . svarat att mannen som var här var oerhört trevlig. MEN
nu rinner vattnet på golvet igen!!!!!
Får kontakta Er på måndag.
Gunilla W:
Jag kan verkligen rekommendera Gbgs El o rörjour; vänliga, hjälpsamma och kunniga.
De kom snabbt o reparerade värmepannan som slutat fungera, speciellt tack till Håkan denna gång.
Max torbjörn A:
Akut problem med köksblandare. De kom direkt på morgonen, i tid (t.o.m. 5 min före), två supertrevliga morgonpigga killar som gjorde ett snabbt och effektivt jobb. Jag hade inte själv valt ut nån köksblandare men den de valde att installera är väldigt elegant. Supernöjd!