Restaurang i Stockholms län

Stockholm är en av Sveriges restaurangtätaste städer. Här finns allt från lyxrestauranger på Östermalm till casual lunchrestauranger på kungsholmen. Här på Reco.se listar vi de bäst rekommenderade och mest aktuella restaurangerna i Stockholm just nu. Oavsett om du söker kött, fisk eller vegetariskt kan vi guida dig till det du efterfrågar. Du kan dessutom boka bord direkt på Reco.se!

Här kan du läsa om tidigare kunders individuella erfarenheter samt ta del av olika restaurangers helhetsomdömen. Genom att läsa trovärdiga rekommendationer från andra människor som varit ute och testat Stockholms smaker hoppas vi kunna hjälpa dig att hitta ditt nästa favorithak, oavsett om du är på Östermalm, Kungsholmen, Södermalm, Norrmalm eller i restaurangtäta Vasastan. Lycka till, önskar Reco.se!

Restaurang
Nynäshamn  (1 st)
Nykvarn  (1 st)

Topp 25 restauranger i Stockholms län

Susanne E
    Susanne E: trevligt bemötande och god mat rekomenderas varmt
    Sandra S
    Sandra S: Kan ju inte bli bättre! Vilken mat!!! Helt underbar! Personalen glada & trevliga. Man får lätt en hemkänsla när man kommer in :) Går dit så ofta jag kan! Absolut prisvärt!!
    Deeped S
    Deeped S:
  • 3 omdömen
    Patrik R
    Patrik R: Unik miljö som måste upplevas. Riktigt bra mat
  • 13 omdömen
    E
    E: Fräscha råvaror och bra priser och utbud!
  • Joel J
    Joel J: -Ett stabilt ställe men klassiska rätter till bra priser. Ett varmt välkomnande är givet, ofta ifrån ägaren själv! Mycket uppskattat Servicen är varm och hjärtlig utan att känns allt för amatörmässig. u har Green Hill n sällat sig till ställena och det är bara att gratulera grannarna. Tidigare låg restaurangen i den halvcirkelformade lokalen på Södermalmsallén, där Shanti soft corner numera huserar. Flytten till Älta centrum har inneburit ett lyft, även om de till viss del dras med samma problem som tidigare recensioner påtalat – ett överflöd av salt och ett underskott av gäster. Några riktiga höjdare Har man otur kan man hamna i en öde lokal framför en fylld ravioli med hasselnötter och salvia, där sältan är alldeles för hög och de brända nötterna fullkomligt kapat rätten. Men menyn bjuder också på några riktiga höjdare, så goda att man inte bryr sig om var eller med vem man befinner sig. Gnocchin med parmesan, pinjenötter och kantareller (164 kr) är ett sådant exempel, ett smakfyrverkeri i karamelliserade nyanser. Den vita chokladmoussen med romdränkta körsbär och lemoncurd-tarten är två dessertfynd för 68 kronor respektive 45 kronor. Stället har en egen stil som känns intressant, med sin kosmopolitiska husmanskost och inredning som består av gamla förstorade familjefoton från 70-talet och omsydda rissäckar som soffkuddar. Det är familjärt, charmigt och anspråkslöst. Kort och gott en riktigt kvarterskrog med stil. Så gå dit och låt er förundras i livet gastronomiska värld. UNDERBART!
  • Zainul A
    Zainul A: För några dagar sedan gick jag till denna restaurang för middag med min fru. En lite upptagen den tiden. Vi beställde en grönsak sizzlar och en annan lamm skålen. Båda var super testy. Vi väntar på ett par minuter, för att de ger oss papdam gratis. Vi wree glada att ha det. Alltogether det var trevlig upplevelse och mycket artigt beteende. Efter den dagen gick jag en annan dag med några av mina vänner. Jag rekommenderar att ha några pupular indiska rätter av den restaurangen, till exempel Lamm Karai (medium), palok ponir (vegetabiliskt), vitlök Mango Butter Masala (mjuk), vitlök kyckling Basanti (mer kryddig).
  • Nikola T
    Nikola T: Avnjöt nyligen en tre rätters middag som vi avrundade med en Tortino Caldo Al Cioccolato Fondente (Chokladfondant :-)som smälte i munnen, en dubbel espresso samt en liten grappa. Fantastiskt trevlig hovmästare. På återseende.
  • Armin P
    Armin P: Hur trevliga som helst! Servicen är exceptionell, finns inget jag kan klaga på. Maten är utmärkt!
  • 10 omdömen
    MARTIN B
    MARTIN B: SERVICE OCH KÖTT I HÖGSTA KLASS !!! När jag läste nedanstående recensioner av denna restaurang, där man hävdar att priserna är för höga så kände jag att jag måste skriva min andra restaurang recension " Ever". Efter att ha besökt Saddle & Sabre Saloon i över 4 år och "Alla" andra jämförbara restauranger i Stockholm och flera i USA så är min samlade bedömning att denna Restaurang LEVERERAR. Här får man vad man betalar för och om det är Knökfullt hela kvällarna så missunnar jag inte om ägarna får lön för mödan :). Kan man och vågar man ta ut rätt pris för sin produkt/tjänst och den målgrupp man vänder sig till vill betala detta pris så är det bara fritt fram. Saddle & Sabre Saloon vänder sig till gäster och målgrupp som uppskattar råvaror högsta klass och Ägaren Rob's stora kunnande inom Whisky och Bourbon. Rob håller improviserade föreläsningar i baren om dessa ädla drycker och smakprover delas frikostigt ut till intresserade gäster. Slutar alltid med att man köper lite för många "stänkare" :) Jag mycket imponerad av ägarduon som SER alla kunder och tar sig tid att prata och skämta med gästerna deras stresstålighet och servicenivå är mycket hög :) Om det infördes en obligatorisk kurs för Krögare så skulle Rob hålla kurser för Stockholms blivande Krögare om hur man hanterar personal och bemöter gästerna samt hur man hanterar eventuellt missnöjda gäster. Jag har sällan blivit så bra bemöt och fått så mycket många goda groggar och intressant vetskap om Whisky och Bourbon. på någon annan restaurang i Stockholm och jag är en mycket kräsen och berest Göteborgare :) med affärer "World Wide". Mycket nöjd stamkund MaXimus
  • 6 omdömen
    Johnny Mark O
    Johnny Mark O: Trevlig personal, god mat suverän service.
    K
    K: Här fick jag äntligen "riktig" japansk mat (har bott i Japan och letar alltid efter japansk mat som i alla fall är i närheten av hur den är i Japan). Jag var riktigt lyrisk efter att ha ätit här. Trevlig miljö, bra service på det, sånt ger höga betyg!
  • PER V C N
    PER V C N: Kanon ställe med väldigt god mat och extremt bra service!
  • Tobias B
    Tobias B: Efter att ha kört förbi Albert & Jack´s vid flera tillfällen och funderat över deras Bageri parkerade vi äntligen bilen och gick in för en enkel frukost. Miljön är supermysig med vitt kakel och högt till tak. Personalen var på bra humör och serverade mycket gott kaffe till den enkla skinksmörgåsen. Faktum är att jag av adressen att döma trodde att priset skulle vara våldsamt dyrt men icke. Två frukostar för 114 SEK. Klart positiv överraskning. Skönt att sitta vid de stora fönstrena och spana ut på Stockholm som vaknar till liv en vanlig vardags morgon. Testa Albert & Jack´s, det är min recommendation :)
    Linnea I
    Linnea I: Har typ Stockholms bästa uteservering, och svingod sangria. Maten är grym också!
    Linnea I
    Linnea I: Mira Mar är en toppen restaurang med perfekt läge vid Maren, uteserveringen på sommaren är grym. De serverar god och framför allt prisvärd mat med fantastisk trevlig personal!
    Freyja Anna Elisabeth S
    Freyja Anna Elisabeth S: Bättre dumplings med tillbehör får man inte i Stockholm. Bra pris för att vara på central stationen Det är jättemysig miljö att sitta i, en oas, och att ta med är smidigt.
    Björn V
    Björn V: Härlig atmosfär, riktigt bra mat och trevlig service. Senast blev det en Wallenbergare som var i alla avseenden perfekt:)
    Björn V
    Björn V: Överlägset bästa korvmojjen i Sverige, helt otroligt att kunna få denna smaksensation direkt ur en lite holk på Karlbergsvägen. Älskart!!
    Björn V
    Björn V: En viktig sak med snabbmatskedjor tycker jag är jämn kvalitet, att man alltid får precis det man förväntar sig. Där är nog Subway bäst i klassen. För övrigt fräsch nyrenoverad restaurang, rent och fint. Trevligt bemötande trots mkt folk i butiken.
  • 10 omdömen
    Björn V
    Björn V: Käkade deras grill-buffé idag till lunch, förutom deras fantastiska "marina" läge så är allting smakfullt och vackert upplagt. Väldigt bra utbud och valmöjligheter såväl när det gäller kött som tillbehör. Rekommenderas varmt pm ni vill komma ifrån hetsen och satsa på en god och harmonisk lunch...eller brunch för all del:)
  • Sara S
    Sara S: Texas Longhorn upplandsgatan levererar precis som deras systerkrog vid Hornstull. Rekommenderar deras ribs och kyckling bontana, gillar man kött så e det bara att gå loss, de har upp till 1kg:s bitar! Snabba och bra även för take away. Ofta mycket folk och det är en rätt liten lokalså du kan få vänta länge på att få ett bord. De har ingen tidsbokning. Men du måste prova deras margarita, den är magisk.
  • 7 omdömen
    Arvid Mattias E
    Arvid Mattias E: Trevligt ställe att ta lunch på
  • 8 omdömen
    Lars L
    Lars L: Jag har bara ätit på stället på lunchtid och har aldrig blivit besviken. Inredningen kan tyckas vara 35 år gammal men byttes ut för ett par år sedan. Här vill man behålla en charm som är ganska ovanlig. De franskättade sSyskonen som driver stället bygger du snabbt en relation med, maten lagas medan du väntar. Ett ställe med stil!
1...1213141516...40