Restaurang i Stockholms län

Stockholm är en av Sveriges restaurangtätaste städer. Här finns allt från lyxrestauranger på Östermalm till casual lunchrestauranger på kungsholmen. Här på Reco.se listar vi de bäst rekommenderade och mest aktuella restaurangerna i Stockholm just nu. Oavsett om du söker kött, fisk eller vegetariskt kan vi guida dig till det du efterfrågar. Du kan dessutom boka bord direkt på Reco.se!

Här kan du läsa om tidigare kunders individuella erfarenheter samt ta del av olika restaurangers helhetsomdömen. Genom att läsa trovärdiga rekommendationer från andra människor som varit ute och testat Stockholms smaker hoppas vi kunna hjälpa dig att hitta ditt nästa favorithak, oavsett om du är på Östermalm, Kungsholmen, Södermalm, Norrmalm eller i restaurangtäta Vasastan. Lycka till, önskar Reco.se!

Restaurang

Topp 25 restauranger i Stockholms län

• 11 omdömen
  • 4 omdömen
    Jesper A
    Jesper A: Litet och intimt, med en härlig retro- och kvarterskänsla. Ett ställe som bryter mot "moderna" kaféer med sin pain chocolat och polaine mackor. Plus grymt kaffe. Passar bäst för den som har lite bråttom, superbra service.
  • Patric L
    Patric L: Gillart! Man får passa sig för efterrättsbuffén. :)
  • NOEL H
    NOEL H: Håller med Nikola, lätt bästa Thaien på Östermalm. Skön personal och riktigt bra mat!
  • 4 omdömen
    Elina E
    Elina E: Riktigt trevlig pub där man kan få allt från god och spännande öl till god mat. Hit går vi ofta med vännerna eftersom personalen är väldigt kunnig när det gäller olika öl-sorter. Har nog inte varit missnöjd en enda gång när vi varit här, alltid samma underbara stämmning. :)
  • 12 omdömen
  • Pilip L
    Pilip L: Mycket trevlig personal här måste jag säga, vi äter med vårt företag här ofta. Vill bara berätta det.
  • Jennifer H
    Jennifer H: Mycket bra Libanes med bra service och en Kronärtskocka i olja, vitlök och citron som är To Die For.
    Patrik R
    Patrik R: Väldigt god och fräsch mat. Personalen var väldigt trevlig, hit kommer jag gärna igen.
    Alex L
    Alex L: Goaste Spici Tuna hos denna restaurang, Rekommenderas starkt!
  • Herman B
    Herman B: Grym mat, riktigt schysst ställe med skön mexikansk vibe.
    Johan H
    Johan H: GRYMT god mat! Enkel fläsk med nudlar och caschewnötter och ris och god sås är en klar favorit (kyklingen är också god) som dessutom serveras i ett nafs. Sist vi var där var det fullsmockat i den lilla "restaurangen" och trots alla människor tog det ca. 20-25 minuter, vilket helt klart var värt det när portionerna är stora för de 70-75 kronorna det kostar. Har dock inte testat deras sushi men de vi ätit med har uppskattat den. Kan varmt rekommenderas om man har vägarna förbi och är sugen på take away!
    Oll E
    Oll E: Cajsa Warg är en oas i stressen! Det är med ett sant nöje jag lägger de extra slantarna på de godbitar som Cajsa Wargs livsmedelsbutik erbjuder. Det enda problemet jag har med Cajsa Warg är att jag alltid kommer hem med mycket mer i matkassen än vad jag ursprungligen tänkt köpa!!
    Daniel C
    Daniel C: Vi äter mycket sushi hemma och vi har testat många sushiställen genom åren. Detta ställe är ett av våra absoluta favoritställen att köpa denna japanska rätt ifrån. Maten är mycket god och priserna är faktiskt helt ok. Soppa ingår som alltid i alla rätter och det är riktigt gemytligt att sitta där och äta, även om vi plockar med oss maten hem de flesta gångerna. Tar du take-away blir det faktiskt ännu billigare. Rekommenderas varmt!
  • Björn W
    Björn W: Riktigt mysigt ställe med gott fika och riktigt trevligt bemötande. Ett kanonställe att hänga på en skön sommar-lunch eller fika. Har inte haft nöjet att nyttja festvåningen, men det bör vara riktigt trevligt!
  • Manne S
    Manne S: Klassiker, bra grejer trevlig personal och skön musik
  • 12 omdömen
    Björn W
    Björn W: Gillar konceptet även om det tenderar att bli lite osigt i lokalen och man ibland får vänta en stund i "matkön". Bra pasta, bra pizza och riktigt fina lokaler. Lite plus och minus, men på det hela taget klart godkänt. En styrka är att det alltid är jämn kvalitet - man vet vad man får. Rätt trevligt kvällshäng med, har visserligen bara varit i gamla stan på kvällen.
    Johan E
    Johan E: Snabb servering av välsmakande thai mat. Lokalerna är inte så charmiga men funkar helt ok för en lunch. Take away är huvudprioriteten här.
    Poria F
    Poria F: Världens bästa indiska!! Mycket bra service och ffa mycket god mat. Rekommenderar deras karaigåst!!
    Torbjörn J
    Torbjörn J: Ja ägaren är mycket trevlig. Där har föregående talare rätt. Här har jag suttit ganska många gånger och fikat och surfat med min dator, och varit nöjd och glad. Café Limone rekommenderar jag varmt! /T
    Magnus B
    Magnus B: Satsa ett par hundra på en vinupplevelse. Du får ett plastkort med dina satsade slantar på; sen går man runt och läser etiketter. Jag tar 4 cl av det här otroligt prisvärda nebbiolon från italienska Piemonte. 25 kr per cl. Jaha, in med kortet i springan, tryck på knappen: där gick 100 av de 200 satsade pengarna. Kan det vara värt. Slurk och sniff – eller om det är tvärt om. Nu vill jag dricka en Sauternes. Vad kan jag få för mina 100 kr som är kvar? sådär håller man på; allt medan Scheelegatan brusar utanför och natten majestetiskt faller över ett grönlummigt Kungsholmen.
  • Kenneth G
    Kenneth G: Fantastiskt hak där man utan problem kan hänga från morgon till kväll, ja jag skulle till och med vilja ha min kontorsplats där. Utöver hängtrivsel: grym lunch, skön inredning och schysst uteservering med morgonsol. Jag gillar't skarpt!
  • 3 omdömen
1...1415161718...40