Restaurang i Stockholms län

Stockholm är en av Sveriges restaurangtätaste städer. Här finns allt från lyxrestauranger på Östermalm till casual lunchrestauranger på kungsholmen. Här på Reco.se listar vi de bäst rekommenderade och mest aktuella restaurangerna i Stockholm just nu. Oavsett om du söker kött, fisk eller vegetariskt kan vi guida dig till det du efterfrågar. Du kan dessutom boka bord direkt på Reco.se!

Här kan du läsa om tidigare kunders individuella erfarenheter samt ta del av olika restaurangers helhetsomdömen. Genom att läsa trovärdiga rekommendationer från andra människor som varit ute och testat Stockholms smaker hoppas vi kunna hjälpa dig att hitta ditt nästa favorithak, oavsett om du är på Östermalm, Kungsholmen, Södermalm, Norrmalm eller i restaurangtäta Vasastan. Lycka till, önskar Reco.se!

Restaurang
Nynäshamn  (1 st)
Nykvarn  (1 st)

Topp 25 restauranger i Stockholms län

• Morten K
    Morten K: mat och dryck i trevlig lokal med mycket bra personal, finns bara ett betyg trots att vi saknar den amerikanska ostkakan
  • 11 omdömen
  • 9 omdömen
    Susanne P
    Susanne P: Bland de absolut bästa indiska restaurangerna jag ätit på. Deras sizlar är otroligt generös med mört kött, färska grönsaker och fantastiskt god sås.
  • 8 omdömen
  • Lina W
    Lina W: Har varit med jobbet på firmafest här. Väldigt bra ställe för sådant. Vi spela bowling, körde bilar m.m. Kul. Men det bästa var maten!! Blev verkligen förvånad att det var så bra mat. Åt ankbröst och det var så himla gott. Verkligen att rekommendera!!
  • 5 omdömen
    Leo F
    Leo F: Hamburgare i världsklass! Brödet är precis som man vill ha det, själva köttet är otroligt saftig och gott, perfekt stekt och en smak utom den här världen. Om jag minns rätt så är burgaren 160-180 gram kött. Så man blir rejält mätt, vilket är ett stort plus i mina ögon. En litet minus för deras coleslaw, den föll mig inte i smaken..
  • Mikael S
    Mikael S: De måste ha en av Stockholms bästa thai-lunch-bufféer. Alltid gott och vällagat, lagom mycket folk och bra personal. Trevligt place!
  • Patrik R
    Patrik R: Såhär ska Kina-mat smaka. Toppenmat och trevlig personal.
  • 9 omdömen
    Niklas D
    Niklas D: Fenomenal service och professionellt bemötande i alla lägen. Ställde upp och gjorde en toppenkväll för hela sällskapet med specialframtagen meny som uppskattades mycket. Stor vana att hantera stora sällskap med ett personligt och trevligt bemötande. Mycket tillmötesgående, flexibla och måna om kundupplevelsen. Kommer definitivt att återkomma till detta förstklassiga ställe.
  • 7 omdömen
    Mila K
    Mila K: Bästa AW:n i stan! Ta ett glas gott vin och njut av maten!
  • Jakob A
    Jakob A: Bra skit varit här många trasiga lördagar och käkat deras grymma pad thai! Lite dyrt men värt pengarna
  • 7 omdömen
    Björn V
    Björn V: Trevligt ställe med ett härlig sorlig miljö
  • Robert
    Robert: Snabbt och gott. Relativt startkt för att vara en thai i sverige.
    Katrin H
    Katrin H: Bästa sushin i söderort! Väldigt fräsch och god mat till bra pris. Dom har många olika sushisorter att välja mellan också. Kom ihåg att beställa iförväg bara! Jättepopulärt på helgerna.
    NOEL H
    NOEL H: Helt okej lokal, trevlig personal och framförallt riktigt fräsch mat gör Bistro 54 till ett utmärkt alternativ för lunch om man vill ha något gott och prisvärt kring Fridhemsplan!
  • Björn-olof A
    Björn-olof A: En asiatisk kvarterskrog som är kanon till rimliga priser
  • Bitte S
    Bitte S: Stor, rymlig lokal med skön miljö, om man sätter sig lite avskilt. På vardagarna rekommenderas en jättegod och prisvärd lunschbuffé med kina-thairätter inkl kaffe och kaka efteråt. Stor utomhusterass. Många goda rätter à la carte, som också kan tas hem.
  • Håkan R
    Håkan R: 1700-talsgård som ligger i ett fantastiskt naturskyddsområde på Lidingö. Rekommenderar den nybakade morotskakan!
  • 2 omdömen
    Krister E
    Krister E: Jag älskar Ekerögrillens Gormérulle. Det är speciellt med den som du inte hittar på någon annan grillkjosk är istället för potatismos så är det pressad fast potatis i den som gör att det lyfter rullen till topp.
  • 8 omdömen
    Evelina A
    Evelina A: Bland de bästa thaiställena i Sthlm. Alltid fullt vid lunch, men det är ändå aldrig problem att få bord om man orkar stå och vänta (eftersom maten alltid tar lite tid). Dock verkar de ha minskat ner ganska rejält på mängden kött i rätterna på senaste, trist.
1...1314151617...40