Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Östermalm's Pizzeria

Östermalm's Pizzeria

4.0

Välkommen till Östermalms pizzeria & café! Vi erbjuder ett innehållsrikt utbud av bra och prisvärd mat, alltid tillagad av färska råvaror.

7 omdömen om Östermalm's Pizzeria

Piero Domenico D
Skrev om Östermalm's Pizzeria

Fanstastisk service & personal. Maten var god ocj skön musik i bakgrunden. Rekommenderas starkt 👏 Piero

Flickorna Helin & Voltaire
4.3/5 i betyg av 3 omdömen 4.3 av 3 omdömen

Riktigt mysigt ställe med gott fika och riktigt trevligt bemötande. Ett kanonställe att hänga på en skön sommar-lunch eller fika. Har inte haft nöjet att nyttja festvåningen, men det bör vara riktigt trevligt!

David H
Skrev om Östermalm's Pizzeria

Glöm att luncha på uteserveringen med kolleger som äter från sushistället bredvid. Trots att det finns tiotalet lediga platser vill de ha 25 kronor i serveringsavgift.

Magnus A
Skrev om Östermalm's Pizzeria

Mycket goda pizzor med tunn botten - testa gärna deras italienska specialpizzor. Och det är alltid fräscht vilket är ett stort plus.

Mälarpaviljongen AB
3.6/5 i betyg av 14 omdömen 3.6 av 14 omdömen

Jag SKULLE vilja ge Mälarpaviljongen en femma eftersom området, omgivningarna, havet, stranden, bryggorna förtjänar det. Men det är också allt jag kan ge en femma. Tyvärr. Jag bjöd mina två döttrar på middag. Själv har jag varit där ett otaliga gånger och tagit en drink, ett glas vin. Jag försökte vara positiv och pratade bort det faktum att köerna var milslånga när min 21-åring suckade för att hon var så hungrig. Jag försökte släta över det faktum att servicen i kassan var så dålig att man hade kunnat kräva betalning för att överhuvudtaget komma dit ... jag ville ju att det skulle bli en mysig kväll för oss tre ... Jag försökte släta över att maten var iskall när den kom och att han som serverade oss allra helst nog ville vara någon annanstans. När vi gick hem slutade jag släta över allt. Jag ruttnade jag också, precis som min 19- och 21-åring. Förlåt för att vi kom. Förlåt för att vi störde med våra beställningar och att vi orsakade en massa jobb för er i kassan och er i köket. Förlåt för att vi satt så knasigt att det var svårt att hitta oss när du skulle bära ut maten. Förlåt för att vi inte hade vett att gå någon annanstans. Jag hoppas att ni antingen säljer till någon som vet att uppskatta den unika miljö Mälarpaviljongen är eller så hoppas jag att ni skärper till er, gå en kurs eller hundra i service och bemötande. Och riskera inte det ni gör nu ... att tro att ni kan leva i oändlighet på att det kommer kunder oavsett ... eftersom det är så vackert. PS. En höjdare - också gällande omgivningen - är blommorna runt omkring, utplacerade bland bord och stolar. Den som ansvarar för idé och skötsel får en femma.

Christina S Christina S
Läs mer omdömen
Caroline E
Skrev om Östermalm's Pizzeria

Underbar pizza och service. Stammishaket!

Johan W
Skrev om Östermalm's Pizzeria

God pizza och den bästa servicen på hela östermalm! Pappan och sonen som alltid jobbar har alltid ett stort leende..

Italienskan
4.0/5 i betyg av 1591 omdömen 4.0 av 1591 omdömen
Badge2022

Bra och trevlig service. Väldigt bra luncher till ett rimligt pris, kontra kvaliteten. Trivsam miljö.

Axel P
Skrev om Östermalm's Pizzeria

sisådär. pizzorna är okej och smakar bra men en bekant blev magsjuk efter ett besök. själv har jag ätit där många gånger utan fara, men man vet aldrig

Jeanette R
Skrev om Östermalm's Pizzeria

Väl värt ett besök! Stora, smakliga, välgjorda pizzor. Rikligt med fyllning. Fräsch lokal, mycket rent och snyggt. Tuff inredning med designade prylar. Personalen är dessutom jättetrevlig! Rekommenderar alla att gå dit!

Reco tipsar!
Nybrogatan 38
4.3/5 i betyg av 8498 omdömen 4.3 av 8498 omdömen
BadgeTenYears

Lunchen var jättegod men.dagens är antingen kött eller fisk, vill man äta vegetariskt får man beställa från à la carte. Bra service och fina lokaler men akustiken är fruktansvärd, det var svårt att prata med bara två vid bordet ( personalen fick fråga flera gånger när de tog beställning). Jag skulle nog inte äta middag där av den anledningen och jag tycker uppriktigt synd om personalen.