Restaurang i Stockholms län

Stockholm är en av Sveriges restaurangtätaste städer. Här finns allt från lyxrestauranger på Östermalm till casual lunchrestauranger på kungsholmen. Här på Reco.se listar vi de bäst rekommenderade och mest aktuella restaurangerna i Stockholm just nu. Oavsett om du söker kött, fisk eller vegetariskt kan vi guida dig till det du efterfrågar. Du kan dessutom boka bord direkt på Reco.se!

Här kan du läsa om tidigare kunders individuella erfarenheter samt ta del av olika restaurangers helhetsomdömen. Genom att läsa trovärdiga rekommendationer från andra människor som varit ute och testat Stockholms smaker hoppas vi kunna hjälpa dig att hitta ditt nästa favorithak, oavsett om du är på Östermalm, Kungsholmen, Södermalm, Norrmalm eller i restaurangtäta Vasastan. Lycka till, önskar Reco.se!

Restaurang
Nynäshamn  (1 st)
Nykvarn  (1 st)

Topp 25 restauranger i Stockholms län

Carol Alexandra L
    Carol Alexandra L: Har precis tillbringat en skärgårdsvistelse på Utö Värdshus. Bokade en av deras erbjudande med en natt med hundar och tvårätters och frukost. Mycket bra mat och suverän överdådig frukost. Mycket bra rum och rent och fräscht. Är väldigt imponerad av den trevliga personalen. Vi fick ett alldeles förträffligt bemötande tills dess att vi stötte på bartender då vi skulle använda våra 2* 200 kr checkar som man får som del av deras skärgårdsweekend. Det var precis på slutet när vi skulle lämna men bemötande av den engelska bartender var ett otrevligt slut och vi fick inte helt utnyttjat våra checkar. Han har verkligen gått över ett bäst före datum. Så vi lämnade lite snopna och stötta. Det var ett surt avslut på en annars imponerande och suverän vistelse på Utö värdshus.
  • Nargish H
    Nargish H: Smakupplevelse påriktig, mysig restaurang en liten bit från Tumba station. Rekommenderar starkt att ni tar och beställer nummer 11 min personliga favorit!
    Johan E
    Johan E: Denna trånga lilla lokal hyser inte många personer, men det gör hela upplevelsen mycket mysigare. Belysningen är dov, ljudnivån låg vilket bidrar till en skön stämning. Maten är enkel med god och med en flaska vin så kvällen riktigt bra.
    Frej Ulve Patrik S
    Frej Ulve Patrik S: Bästa asiatiska i stan så gott super duper
  • 8 omdömen
  • 8 omdömen
    Björn W
    Björn W: Bra mat, alltid trevligt bemötande, riktigt fina lokaler och grymt bra läge. Prismässigt ändå helt ok med tanke på ovanstående
  • 3 omdömen
    Stefan J
    Stefan J: Vilken jävla upplevelse, herregud 😂 Är du ute efter fine dining i lugn och ro är det här stället inget för dig, är du dessutom en smula lättkränkt så är det direkt olämpligt att gå hit! Vill du däremot äta fantastisk mat i hög musik, högt tempo i en rökfylld lokal med ett helt gäng totalidoter som serverar dig så ska du definitivt gå hit, det är en helt sanslös upplevelse 😂👌❤️
    Naseer A
    Naseer A: Det är för burgarna och pommesen man äter på Crave, det och musiken / atmosfären. Möblemanget kunde ha varit bättre, och jag gillar inte att drickat serveras i burk med tillhörande sönderdiskat glas. Annars kanon. Blir du trött på burgarna kan jag rekommendera limewooken.
    Magnus B
    Magnus B: Sedan stället låg i gamla Klara har Wasahof alltid frekventerats av stadens, varför inte lika bra säga, rikets intelligentsia: författare, konstnärer, filosofer, journalister och en och annan drönare – om inte det redan är av samma mått och sort. Skaldjursplatåerna trona över bord med stärkta dukar. Glasen imma av Chablis. Ostronen gör dig sällskap genom kvällen; ända tills du drucken vimsar ut i natten för att under sång vandra de korta stegen hem. Skål medborgare och solitärer – om morgondagen vet vi intet. Men just ikväll vet vi att vi gjort ett gott försök att fånga det evigt undanglidande Nuet.
  • Björn W
    Björn W: Riktigt trevlig vedugnspizza som ligger lite hemligt i Atlasområdet. Mysig klassisk inredning med röd/vit rutiga dukar. Extra trevligt med den sköna värma som en vedugn sprider, dessutom kanonfina pizzor med fräscha råvaror. Rekommenderas!!
    Ningjing C
    Ningjing C: Very Nice Ramen!!! The best in Stockholm!!! But the place is really a little bit too tight!!
    NOEL H
    NOEL H: Riktigt fräscha sallader, dock något dyra..
     Frida H
    Frida H: Alltid samma sköna boss som står och tar emot din beställning. Din pizza är i säkra händer och ingenting kan bli fel :) Här får du den typiskt "svenska" pizzan, ingen jättetunn botten men ruccula direkt utan så där lagom sunkig men asgod!
    carl p
    carl p: Överlag bra, men hade hoppas på lite större variation i menyn. Dock är det alltid trevlig personal vilket uppväger. Maten vällagad och välkryddad.
  • Filip B
    Filip B: En av "stockholms" top pizzerior. Mycket pålägg vilken pizza du än beställer, relativt stora. Inget snålande här inte. Lokalen är tyvärr lite sliten.
    Didi J
    Didi J: Otroligt god mat, rekommenderar restaurangen varmt till alla som vill äta gott.
  • d
    d: riktigt bra mat och service, nu har de byggt om hela matsalen till en modern asiatisk restaurang så den riktiga känslan finns inte längre. De har även gjort plats för Teppanyaki (väldigt basic) och det höjer betyget ytterliggare.
  • Thomas  J
    Thomas J: Kanon ställe med underbar mat! Härlig buffé och kanon god á la carte meny! Kul med karaoke på fredagar och för mig som buggar är det ju dans till levande musik på lördagar! Missa inte Åke "Kråkan" Nilsson med band eller DR Krall mfl. Härligt med nya kreativa ideér från en alltid lika positiv och glad personal!!!
  • Amanda E
    Amanda E: Trevligt ställe som spelar bra musik. Tuff och annorlunda inredning, med mysiga soffor på övervåningen. Jag gillar Nox framför allt för deras bar, som blandar riktigt goda drinkar. Perfekt ställe att gå till med tjejkompisarna, antingen bara för att ta ett glas vin eller dricka drinkar och skvallra. Bra läge nära Stureplan!
    solodinner
    solodinner: Otroligt god mat och vänlig hjälpsam personal. Här känner man sig omhändertagen och "hemma". Kär krog som håller över tid.
    Patrik R
    Patrik R: Mysig och genuin grekisk/cypriotisk restaurang. Stämningen är mysig och maten är vällagad. Vi brukar även köpa takeaway från deras 100kr söndagsmeny.
  • 9 omdömen
    Björn W
    Björn W: Riktigt trevlig service, lagom snitsig lokal och inte minst rejäl, vällagat och god mat! Lite osigt i lokalen, men det är inte så konstigt med tanke på grilltemat;) väl värt ett besök om ni inte vart på Grill Ruby
1...1617181920...40