Tandläkare in Huddinge

11 reviewed tandläkare in Huddinge municipality

• 4.6
    215 opinions
    Ann-Charlotte E
    Ann-Charlotte E: Snabbt och smärtfritt. Tandsköterskan gav bedövningen, lyssnade på mig och var väldigt försiktig, det uppskattas av mig. Marco är duktig som alltid, inga problem som vanligt. Så bra upplevelse. Tack!
  • Driver du klinik i Huddinge?

• 4.7
    280 opinions
    Laila B
    Laila B: Proffsiga på tandvård. Trevlig kundupplevelse!
  • 4.7
    265 opinions
    Karin W
    Karin W: Fantastiskt bemötande både i receptionen och av tandläkare/tandsköterska i behandlingsrummet. Tandläkare Claes tar sig tid på ett oerhört trevligt sätt. Är lugn och imponerande pedagogisk mot både vuxna och barn. Väldigt trevligt helhetsintryck efter besök hos Huddinge dental.
  • Kerstin H
    Kerstin H: Min bästa tandläkare genom tiderna, kommer ihåg vem man är från gång till gång, och inte bara det, utan minns vad man har för familj eller vad man pratat om. Kunnig, trevlig, lätt på hand och bra med barn, kan inte begära mer
  • 5.0
    1 opinion
    Khadija B
    Khadija B: Professionella & erfarna tandläkare, alla tre med examen från Karolinska institutet 2009. Renoverat & fräscht. Rekommenderas varmt!
  • 3.0
    2 opinions
    Daria G
    Daria G: Tandkliniken jag besökte överträffade verkligen mina förväntningar. Från det ögonblick jag klev in genom dörrarna möttes jag av en ren och fräsch miljö, vilket direkt skapade en känsla av trygghet. Kliniken är välorganiserad och varje detalj är genomtänkt, vilket är viktigt när det kommer till tandvård. Personalens kompetens är enastående. Jag kände mig väl omhändertagen av ett team som verkligen visste vad de gjorde. Deras professionalism sken igenom i varje steg av behandlingen, och de tog sig tid att förklara alla moment, vilket gjorde mig mer bekväm och informerad. Det som verkligen stod ut var det utmärkta bemötandet. Från receptionen till tandläkarstolen var alla vänliga och lyhörda. Det är tydligt att personalen värdesätter sina patienter och anstränger sig för att skapa en positiv upplevelse. Jag kan varmt rekommendera denna tandklinik.
  • Annalinda H
    Annalinda H: Bättre tandläkare finns inte! Har gått hos Agneta i 26 år så jag vet att hon är bäst.
  • Elsa B
    Elsa B: Fint också att man som ny patient fick gratis undersökning.
  • Driver du klinik i Huddinge?

• 1.0
    4 opinions