Daniel K:
Till min sons stora glädje så fanns Zoom i Stuvsta. Dom fixade vårt problem med laddkontakt och skärm på ett riktigt proffsigt sätt.
Smidigt och snabbt arbete. Personalen som jag träffade var riktigt strevliga. Jag kan starkt rekommenderar dem.
Tack Ali för all hjälp. Du räddade min helg. Önskar er all lycka!
Mvh Daniel.
Stefan S:
Bytte till Karma från annan operatör. Överflytten gick felfritt. Mitt ab hos Karma fungerar felfritt, stabilare och billigare än innan bytet. Mycket nöjd 😊
Daniel Mattias Stefan P:
Absolut de bästa företaget jag haft att göra med inom elektronik osv .
Tele2 vägrade ersätta en iPhone 16 PRO som de var fabriksfel på . Apple gjorde ett undantag och ersatte den åt mig omgående 🙌
VIKTOR M:
Ville bara lämna ett omdöme för det var så mycket negativt här.
Jag klickade på hemsidan där det stod att jag skulle få 1300kr för min begagnade Samsung S10E.
Jag skickade in den och skrev till deras support efter 5 arbetsdagar om de mottagit mon mobiltelefon, de svarade inom knappt 1 timme att de precis mottagit min telefon och att jag skulle få pengarna veckan därpå.
Jag fick 1300kr utbetalt till mitt konto efter 9 bankdagar (från det att jag skicka mobilen med post). Så jag rekommenderar dem ändå :)
Vi reparerar din mobil snabbt, effektivt och till marknadens bästa priser. Dessutom erbjuder vi nyrenoverade mobiler till kanonpriser.
Daniel Tobias E:
Hej, vill börja med att säga tack för att ni löste ett missförstånd så bra,
Lämna in telefonen för reparation av baksidan, där simkortshållren gick sönder, men ni löste det på ett väldigt bra sätt och är tacksam för detta
Otrolig service och väldigt bra reprationer
Rekommenderar varmt
Anna-Lena F:
Mobilt är Fem bra. Jag har bra mottagning här i skogen där jag bor. Det kändes däremot lite oproffsigt att få simkortet hemskickat i brev där adressen var handskriven!! Ska bli intressant att se när första fakturan för en helmånad kommer om priset verkligen är så billigt som försäljaren sa.
Åsa Maria S:
Bästa stället!!! ALLTID snabb service och kloka råd. Köpt begagnad mobil där, lagat saker, bytt mobilglas mm mm. Alltid glad. Skulle aldrig gå någon annan stans!
Ove Samir E:
Ringde från Malmö rörande lite saker som bara fanns i Stockholm och Janne på Teknikmagasinet svarar och hjälper mig på ett otroligt föredömlig sätt! Mycket glatt överraskad eftersom kundvård är det som de flesta företag helt missat i dag. Dock inte Teknikmagasinet. Och inte nog med att jag blev väl mottagen och hjälpt på ett väldigt bra sätt (långt över vad jag ens hade förväntat mig), Janne ringer och FÖLJER UPP det han sagt att han skall utföra. Och grejorna kom precis som utlovat.
Mycket trevligt att det fortfarande finns personer som tar sin uppgift på allvar och ger utmärkt kundvård - något som tyvärr är väldigt sällsynt nuförtiden!
Tack för all hjälp Janne!
Mvh
Zammy
Bo L:
Valet av easytelefoni som leverantör av vår IP- växel är vi mycket nöjda med. Easytelefoni ger alltid personlig service och support på mycket hög nivå och levererar, förutom kvalitétsprodukter till bra priser, även den trygghet som är en förutsättning för oss som kund. Vi kan därför varmt rekommendera easytelefoni till andra kunder!
Bo Lovenhjelm
IT-Chef