Telefon i Stockholms län

Haninge  (1 st)
Huddinge  (1 st)
Järfälla  (1 st)

Topp 25 telefonbutiker i Stockholms län

• Vi reparerar din mobil snabbt, effektivt och till marknadens bästa priser. Dessutom erbjuder vi nyrenoverade mobiler till kanonpriser.
    Carl-Johan G
    Carl-Johan G: Grymt snabb service!!! Serviceminded personal
    Adam F
    Adam F: Snabbt, smidigt och bra pris. Trevlig och hjälpsam personal i butiken
  • 77 omdömen
    Daniel K
    Daniel K: Till min sons stora glädje så fanns Zoom i Stuvsta. Dom fixade vårt problem med laddkontakt och skärm på ett riktigt proffsigt sätt. Smidigt och snabbt arbete. Personalen som jag träffade var riktigt strevliga. Jag kan starkt rekommenderar dem. Tack Ali för all hjälp. Du räddade min helg. Önskar er all lycka! Mvh Daniel.
  • 285 omdömen
    Stefan S
    Stefan S: Bytte till Karma från annan operatör. Överflytten gick felfritt. Mitt ab hos Karma fungerar felfritt, stabilare och billigare än innan bytet. Mycket nöjd 😊
    Hasse N
    Hasse N: Fick bra service av grabbarna . Stort tack .
  • 697 omdömen
    Jean
    Jean: Proffsigt och trevligt bemötande. Andra telecomföretag borde ta efter. Tack Tom.
    Henrik A
    Henrik A: Tog evigheter att få fram en skärm till Doogee s98 pro, men det gick till slut. Bytet gick vrålfort och blev superbra. Galet trevlig personal och serviceminded.
  • 29 omdömen
    Daniel Mattias Stefan P
    Daniel Mattias Stefan P: Absolut de bästa företaget jag haft att göra med inom elektronik osv . Tele2 vägrade ersätta en iPhone 16 PRO som de var fabriksfel på . Apple gjorde ett undantag och ersatte den åt mig omgående 🙌
  • Olle K
    Olle K: Grymt ställe! Lagade min telefon på 15 minuter och ett utmärkt bemötande av Josef!
  • 32 omdömen
    Bo Erling Torbjörn L
    Bo Erling Torbjörn L: OK inom Sverige. Katastrof om man åker utomlands. Surfa på Åland funkade inte. Inte heller i Borgå. I Tyskland tog det ett dygn innan det gick surfa.
  • 103 omdömen
    VIKTOR M
    VIKTOR M: Ville bara lämna ett omdöme för det var så mycket negativt här. Jag klickade på hemsidan där det stod att jag skulle få 1300kr för min begagnade Samsung S10E. Jag skickade in den och skrev till deras support efter 5 arbetsdagar om de mottagit mon mobiltelefon, de svarade inom knappt 1 timme att de precis mottagit min telefon och att jag skulle få pengarna veckan därpå. Jag fick 1300kr utbetalt till mitt konto efter 9 bankdagar (från det att jag skicka mobilen med post). Så jag rekommenderar dem ändå :)
  • Elias T
    Elias T: Stefan har med lugn och provinsialism skapat en trygghet som lett till att vi gått över med två av våra bolag aktiebolag där det ingått växel lösningar samt ex antal abonnemang. Tack Stefan för möjligheten och alla grymma lösningar som du kommit med.
  • 116 omdömen
    Abbas Ali Mahdi A
    Abbas Ali Mahdi A: det är inte bästa på service men det är okej och biliget
    Annica S
    Annica S: Bra service fick hjälp på stuts och förklarade väldigt pedagogisk för en som inte är så haj på elektronik.
  • 58 omdömen
    Martin L
    Martin L: Haft Tre många år och nu slutligen som företagskund. Allt funkade bra tills jag skulle byta operatör. Då blev jag instruerad att betala för hela sista månaden trots att abonnemanget hade gått över till ny operatör i mitten av månaden. Blev lovad att jag skulle få pengar tillbaka. Fick inga pengar, utan istället extra fakturor för ytterliggare månader som de sedan skickade till inkasso. Detta togs bort efter samtal. Sedan dök en ny räkning upp en månad senare. Har väntat nu 2,5 månad på återbetalning. Skickade kontouppgifter i slutet av November till kundservice enligt instruktion
  • Phonia

Verifierat företag
    11 omdömen
    Inger Therese I
    Inger Therese I: Beställde två likadana mobiler den 9 april 2025 och blev lovad leverans inom 2-5 dagar. Den 16:e april kontaktar jag Phonia för att höra vart telefonerna tagit vägen då jag inte fått någon avisering att leveransen ens är beställd. Får svar dagen efter att telefonerna ska vara skickade den 10:e april och att de ska kolla med PostNord vad som hänt och blir lovad svar senare under dagen. Den 18:e april får jag svar att paketet tappats bort av PostNord men att Phonia ska skicka två andra mobiler, i en annan färg än de jag beställde, men med bättre batterihälsa. Blir lovad att paketet ska lämnas till PostNord den 18:e april 2025. Den 22:a april tar jag kontakt igen då paketet ännu inte är skickat. Får svar samma dag att Adam ska kika på det och återkomma innan klockan 18:00 den 22:a april 2025. Den 23:e april 2025 får jag en avisering från PostNord att paketet skickats och finns att hämta på mitt utlämningsställe. Senare under den dagen får jag ett meddelande från Adam att paketet är skickat. Jag hämtar ut mina telefoner och upptäcker att ljudet i den ena telefonen inte fungerar och kontaktar omedelbart Phonia för en reklamation. Den 24:e april 2025 får jag ett meddelande att jag ska få ett separat mail med en QR kod för att returnera den trasiga telefonen och att en ny telefon ska skickas så fort de fått den som är trasig. Jag frågar om jag kan använda retursedeln som låg i paketet när jag fick telefonerna för att jag inte får någon QR kod. Den 29:e april 2025 mailar jag igen och frågar hur jag ska göra med returen av den trasiga telefonen, samt att jag behöver ha en fungerande telefon den 5:e maj 2025 då jag väntar ett viktigt samtal. Fick svar att jag kan använda retursedeln som kom med paketet och att de ”åtgärdar problemet direkt”. Jag skickar paketet med den trasiga telefonen den 29:e april 2025 och den 30:e april 2025 klockan 08:41 får Phonia en avisering att paketet finns att hämta, den 2:a maj 2025 klockan 07:00 får Phonia ytterligare en avisering att paketet finns att hämta. Det finns ingen möjlighet för Phonia att leverera en fungerande telefon till mig innan 5:e maj 2025 då de ännu (3:e maj, lördag) inte hämtat ut paketet från PostNord, trots att jag beställde den 9:e april och blev lovad en fungerande telefon inom 5 dagar (det har nu gått en månad sedan jag beställde). Lång leveranstid, lång tid att få svar vid kontakt via mail och svarar inte i telefon.
  • Julia Astrid Maria L
    Julia Astrid Maria L: Inkompetent och obehagligt bemötande. Helt surrealistisk upplevelse att gå in som kund och bli förolämpad. Det sjukaste var att jag dessutom gått fel, skulle till reparatören på andra sidan gatan. Trots att personen bakom kassan förstod det hindrade det inte honom att säga de sjukaste saker till mig, innan han förklarade att jag skulle till andra sidan gatan. Helt vansinnigt.
  • Ove Samir E
    Ove Samir E: Ringde från Malmö rörande lite saker som bara fanns i Stockholm och Janne på Teknikmagasinet svarar och hjälper mig på ett otroligt föredömlig sätt! Mycket glatt överraskad eftersom kundvård är det som de flesta företag helt missat i dag. Dock inte Teknikmagasinet. Och inte nog med att jag blev väl mottagen och hjälpt på ett väldigt bra sätt (långt över vad jag ens hade förväntat mig), Janne ringer och FÖLJER UPP det han sagt att han skall utföra. Och grejorna kom precis som utlovat. Mycket trevligt att det fortfarande finns personer som tar sin uppgift på allvar och ger utmärkt kundvård - något som tyvärr är väldigt sällsynt nuförtiden! Tack för all hjälp Janne! Mvh Zammy
  • 1 omdöme
    Bo L
    Bo L: Valet av easytelefoni som leverantör av vår IP- växel är vi mycket nöjda med. Easytelefoni ger alltid personlig service och support på mycket hög nivå och levererar, förutom kvalitétsprodukter till bra priser, även den trygghet som är en förutsättning för oss som kund. Vi kan därför varmt rekommendera easytelefoni till andra kunder! Bo Lovenhjelm IT-Chef Markaryd Grafiska AB
  • Mats N
    Mats N: La upp nya abonnemang för mobil och ett data abonnemang. Suverän service. Snabbt, bra pris kan inte bli bättre..5 stjärnor
  • Lena J
    Lena J: Bra service, lugn affär och man får oftast hjälp snabbt. Bra priser!
  • 15 omdömen
    TORSTEN A
    TORSTEN A: Tog 2 månader att avbeställa en ej släppt produkt, höll över 4tusen av mina pengar i 2 månader. Akta er för upgrader + kunde inte byta efter ett år, systemet var trasigt sa dom. Varje vecka så skulle det vara lagat till nästa. Tröttnade på att få samma svar hela tiden efter 2.5månade. avbeställde, tog 2 månader innan man kunde skicka tillbaka den. sen ingen bekräftelse alls. tog över 2 månader innan dom behandlat den. höl även här pengarna hela tiden. sen nästan en månad för att reda ut allt som hänt. Sen skiter dom i att dom inte följt avtalet, och erbjuder 800kr för 7 månaders strul accepterade det inte! alltså över ett halvt år! Det är så man blir mörkrädd.
  • Bengt
    Bengt: Helt okej som de flesta butikerna..
  • Malin H
    Malin H: Jag har alltid blivit bra bemött av den manliga personalen i denna butik. Kvinnorna tittar inte ens åt ens håll. Men abonemangen och telefonerna är grymma, och dom har världens trevligaste kundtjänst dygnet runt. Skaffa tre!
  • D-d S
    D-d S: I posted an ad through a well-known platform to sell my phone. Everything was correct: phone, cases, receipt, etc., and I mentioned that it still had 2 months of warranty from the store where it was purchased. The store owner sent me a message through her personal profile so it wouldn't be obvious that she owns a store. She negotiated the price, everything was fine. We settled on the price she wanted. Until the very last moment, I didn't know that the place I was going to was her store. Her husband started removing all the protective covers the phone had, and then he started bargaining for an already low price. I told him no, and he was like, "Take everything back and get out." I told him okay, if you don't want it, but besides losing 2 hours of my time, you also ruined the protective covers I had on my phone. This so-called "gentleman" almost hit me. He became aggressive and was shouting like a madman. I wouldn't recommend this store to anyone. We all have a bad day, but not like this. None of this was necessary.